کد خبر: ۱۷۱۲۹
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴
ارسال به دوستان
ذخیره
محمدجواد کبیر با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده در کشور گفت: در اجرای برنامه پزشک خانواده در کرمان از جمعیت یک میلیون و 800 هزار نفر بیمه شده، یک میلیون و 300 هزار نفر، بیمه شده روستایی هستند و در سفر به کرمان قصد داریم ارزیابی مفیدی از اجرای برنامه پزشک خانواده در استان کرمان داشته باشیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه تجمیع بیمه ها مستلزم ساز‌ و کارها و پیش نیازهایی است، گفت: این پیش نیاز به ما کمک می کند که ما از یک رفتار یکسان بین بیمه شده و بیمه گر متابعت کنیم .

به گزارش خبرگزاری ایسنا منطقه کویر، "محمدجواد کبیر با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده در کشور گفت: در اجرای برنامه پزشک خانواده در کرمان از جمعیت یک میلیون و 800 هزار نفر بیمه شده، یک میلیون و 300 هزار نفر، بیمه شده روستایی هستند و در سفر به کرمان قصد داریم ارزیابی مفیدی از اجرای برنامه پزشک خانواده در استان کرمان داشته باشیم.

وی با تاکید براینکه بیمه سلامت در بحث بیمه های پایه رویکرد خیلی ارزشمندی توانسته ارائه کند، افزود: رویکرد سلامت محوری بیمه سلامت باعث می شود ما  در سطح کشور خدمات سلامت را ویژه و جامع ببینیم که شامل پیشگیری، مراقبت های اولیه، غربال گری، درمان سرپایی، ارجاع، درمان سرپایی تخصصی، بستری تخصصی، بازتوانی وتوان بخشی است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران تصریح کرد: خوشبختانه بیمه سلامت با بدنه کارشناسی خوبی که دارد این رویکرد را در سه چهارسالی که از عمرش می گذرد خوب دنبال کرده است.

خرید راهبردی خدمات برنامه ویژه بیمه سلامت

مدیرعامل بیمه سلامت ایران یکی از اصلی ترین کارهای این سازمان را خرید راهبردی خدمات دانست و اظهار کرد: این بخش می تواند شالوده اصلی بیمه های پایه ما در کشور باشد و آن اینکه براساس چه شواهدی، با چه خدمتی، برای چه گروه هدفی، توسط  چه کسی، با چه محتوایی، چه قرارداد و چه نظام پایش ارزیابی و نظام پرداختی ارائه کنیم.

وی با تاکید بر توجه به این هدف در برنامه پنجم توسعه کشور، گفت: مهم ترین چالش ما در برنامه پنجم توسعه این بود که مناسبات بین افراد بیمه شده و سازمان بیمه گر یکسان نبود و این مانع اصلی تجمیع بیمه ها به شکل ساختاری بود .

کبیر با بیان اینکه تجمیع بیمه ها مستلزم ساز‌ و کارها و پیش نیازهایی است افزود: این پیش نیاز به ما کمک می کند که ما از یک رفتار یکسان بین بیمه شده و بیمه گر متابعت کنیم .

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران بیان کرد: دولت منابعی در اختیار ما قرار می‌دهد و ما باید آن را به شکل سرانه تبدیل کرده و در خدمت آحاد جامعه قراردهیم به نحوی که اقشار آسیب پذیرمان از بیمه رایگان بهره‌مند شده و برای سایر دهک ها که وضع بهتری دارند زمینه مشارکت و پرداخت حق بیمه فراهم شود تا باعث پایداری منابع شود.

وی با اشاره به اینکه در تجمیع بیمه ها و منابع متاسفانه موفق نبودیم اظهار کرد: این مسئله از نقایص اصلی نظام سلامت است که در برنامه ششم باید توجه ویژه به آن شود، هرچند  در جلسات چند روزاخیر کمیسیون برنامه و بودجه مجلس نیز به این اهم توجه شده است.

بیمه سلامت مجری بیمه 11میلیون ایرانی کم درآمد

این مقام مسئول بازگشتی به ابتدای اجرای طرح تحول سلامت داشته و گفت: یکی از شاهکارها و برگ های زرین کارنامه طرح تحول نظام سلامت، عملکرد بیمه های پایه وبه ویژه بیمه سلامت بود.

کبیر با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت توسط این سازمان از اردیبهشت ماه سال 93 افزود: از سال 74 تا پایان 92 حدود 7.8 میلیون تا 9 میلیون جمعیت ما افراد بلاتکلیف و آسیب پذیر و مستمندی بودند که باید مورد حمایت قرارمی گرفتند که در راستای اجرای بیمه همگانی برای این افراد، یکی از اقدامات بیمه سلامت؛ شناسایی 750 سکونتگاه غیررسمی در اطراف شهرها بود که موفق شدیم جمعیت حدود 11 میلیون نفر را بیمه کنیم.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران اظهار کرد: از این جمعیت نیز 91.7 درصد افرادی هستند که زیر یک میلیون حقوق دارند و 75 درصد آنها خانوارهایی با درآمد زیریک میلیون درآمد بودند که نشان می دهد هدف گذاری دولت برای پوشش همگانی بیمه هاهدف گذاری خوبی بوده است.

کبیر با تاکید براینکه پیش بینی و سیاست گذاری بیمه سلامت برای این افراد برنامه ریزی در جهت دسترس بیشتر و بهره مندی جمعیت از خدمات سرپایی در مراکز دولتی با نظام ارجاع است، اذعان کرد: امکان دسترسی این افراد به خدمات مناسب و معقول فراهم شده و این امری بسیار مهم است که بعد از انقلاب در این دولت انجام شده است که اقدامی شبیه معجزه بود.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران با بیان اینکه رئیس جمهمور مصر بود این کار را به عنوان وعده انتخاباتی انجام دهد، گفت: البته هزینه هایمان قبل از طرح تحول سلامت 68 درصد و هم اکنون 79.8 درصد است و 12درصد به سرجمع هزینه ها برای هر بیمه شده اضافه شده است.

وی افزود: نکته اینجاست که منابع مصرف شده ما در پایان سال 92حدود 4 هزار و 400 میلیاردتومان بود که در پایان سال جاری برآورد این منابع مصرفی 16 هزار و 600 میلیاردتومان است که 400 درصد رشد را نشان می دهد و این عملیات اجرا نخواهد شد مگر اینکه نظام خدمت متناسب سازی بین خدمات ارائه شده و هزینه مصرفی اجرا شده باشد.

6 هزار و 200 میلیارد تومان کسری بودجه بیمه سلامت در سال 94

کبیر با بیان اینکه بیمه سلامت درسال 94 با 6 هزار و 200 میلیارد تومان کسری وارد سال 95شد، ابراز کرد: این خسارت بزرگی به موسسات طرف قرار داد و بیمه سلامت بود که از نظر ما سازمانی که خدمات خوب می خواهد نمی تواند مطالبات را عقب بندازد.

وی علت تاخیر ایجاد شده در پرداخت مطالبات بیمه به موسسات درمانی را عدم توازن بین هزینه و اعتبارات دانست و گفت: از سال 93 تا 95 اعتبارات ما رشد 90درصدی داشت ولی هزینه های ما 400 درصد رشد داشت و این طبیعتا برای سازمانی که 95 درصد منابع خود را از منابع عمومی و دولت می گیرد معقول نیست.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران همچنین اظهار کرد: باید برای این پرداختها تمهیدانی اندیشیده شود هرچند تلاش ویژه دولت برای پرداخت های بیمه ادامه دارد اما مقرر شده در سال 95 حدود 89 درصد منابع را دریافت کنیم که به زودی 100 درصد می شود و از سویی با واگذاری اوراق قرضه نیز قرار است منابعی داشته باشیم تا مطالبات موسسات طرف قراردادمان را بپردازیم.

وی تصریح کرد: وقتی پرداخت موسسات عقب بیفتد نظام پایش کارآمدی پایین آمده و کیفیت خدمات هم از این موضوع تاثیرمی گیرد که امیدواریم با 8 هزار میلیارد تومانی که دولت مصوب کرده و تا اواخر مهر دراختیار ما قرار می گیرد مطالبات موسسات در اسرع وقت پرداخت شود.

 کبیر با تاکید بر تاثیر مشارکت مردم درامورافزود: ما در مقوله سلامت نیازمند کار فرهنگی هستیم و با این کار فرهنگی است که مردم کمتر بیمار شوند و اگر بیمار شدند در حداقل زمان ممکن مراقبت کنند تا به شرایط وخیم نرسد واگر بیماری وخیم شود بیمار ناتوان نشود و اگر ناتون شد ناتوانی موقت بوده و به حالت اولیه برگردد. اکنون اگر همه اینها کنار هم بگذاریم نشان می‌دهد ما در کشورمان با تولید ناخاصل داخلی 1800 هزاردلار مجاز نیستیم نظام ارائه خدمتی در سلامت بکار بگیریم که گران و با کارایی پایین باشد.

وی با بیان اینکه خیلی هزینه ها در سلامت غیر ضرور است و می شود کاری کرد این هزینه ها تولید نشود تصریح کرد: حمایت مردم از بیمه می تواند شرایطی ایجاد کند که با پشتوانه خوب برای نظام سلامت، بار بیماری کاهش یابد و منابع ما صرف اموری شود که مردم به آن نیازمند هستند.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران درادامه با بیان اینکه اعتقاد داریم در نظام ارائه خدمت به 11 میلیون نفری که بیمه کردیم اگر نظام معماری استوار نکنیم و برنامه برایش نداشته باشیم، قطعا نظام سلامت و منابع آن را خواهد بلعید افزود: با نظام ارجاع که  هم اکنون در کشور وجود دارد، حدود 3800 مرکز بهداشت درمانی روستایی که پزشکان خانواده درآن کار می کنند و در کرمان 250 پزشک خانواده در180 مرکز بخشی از این برنامه ریزی است.

کبیر اظهار کرد: مسیر ارجاع توسط این مراکز با نزدیک ترین بیمارستان باید ترسیم شود و مردم روستاها باید حرمت شان رعایت شود تا از مسیری ایمن و مطمئن به خدمات تخصصی و فوق تخصصی دسترسی پیدا کنند

اجرای طرح پزشک خانواده در شهرهای زیر 100 هزار نفر 

مدیرعامل بیمه سلامت ایران با تاکید بر طرح توانمندسازی بیمه شدگان گفت: در راهبرد کلان، طرح پزشک خانواده را در شهرهای زیر 100  هزار نفر نیز عملیاتی می کنیم.

وی خاطرنشان کرد: نیازمند مشارکت مردم ودانشگاهها وجامعه پزشکی هستیم تا نقش پزشک عمومی را درجامعه احیا کنیم  چرا که  در 20سال گذشته طب عمومی کشور را عملا از بین بردیم.

کبیر تاکید کرد: مطالعات نشان می دهد پزشک عمومی آموزش دیده می تواند 70درصد بار مراجعه به مراکز درمانی مختلف را کم کند که اگر این اتفاق رخ دهد می توانیم تعرفه پزشکان متخصص را منطقی کنیم و پزشکان متخصص از بارمراجعات کاذب رها شوند  تا بتوانند در یک زمان استاندارد بیمار را ویزیت کرده و با ارتباط خوب با بیمار، مستندات خوبی برای پزشک عمومی ارجاع دهند.

مدیرعامل بیمه سلامت ایران تنها راه برون رفت از مشکلات موجود در کشور عملیاتی کردن اهداف بیمه سلامت در اقصی نقاط کشور دانست و اظهار کرد: در سال 94 افتخار پیدا کردیم درخصوص اتباع هویت دار، حدود200 هزار نفر معرفی شده توسط مبادی مورد تایید نظیر امور اتباع خارجی را شناسایی و تا امروز 120 هزار نفررا بیمه کردیم .

وی تصریح کرد:حدود 4 هزار بیمار خاص در اتباع خارجی در کشور داریم که تحت پوشش خدمات بیمه ای قرارگرفتند و همکاری کمیساریای عالی پناهندگان و امور اتباع خارجی را در این مسئله داشتیم که امیدواریم این همکاری برای ارائه خدمت بیشتر وبهترادامه داشته باشد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

عدم توجه به جلو علت 53 درصد از تصادفات برون شهری

افزایش خطر ابتلا به سرطان با تغذیه بد

پیش بینی هواشناسی از رعد و برق و بارش باران در مناطقی از کرمان

هشدار مهم به یارانه‌بگیران/ این پیامک‌ها جعلی است

تصمیمات مدیران نباید عرضه سوخت را برای مردم سخت کند / کمبود و شلوغی جایگاه‌های عرضه سوخت گاز به هیچ وجه قابل قبول نیست

معاون استاندار کرمان: از زمان واگذاری معادن زغال سنگ کرمان، هیچ توسعه‌ای در آن اتفاق نیفتاده است

مدیر شبکه بهداشت رودبار جنوب: اجرای طرح واکسیناسیون نوبت صفر الزامی است

توصیه خیرخواهانه همتی به دولت سیزدهم: فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید؛ وگرنه با خروج سنگین سرمایه روبرو می‌شوید

نجات دو کودک گرفتار در سیلاب زرند

مشترکان خوش مصرف برق خانگی جوایز نقدی و خودرو دریافت خواهند کرد

پربازدید ها

کشف جسد دانشجوی دندانپزشکی رفسنجان در ارتفاعات کوه‌های سرچشمه

بیشترین بارندگی برای روز چهارشنبه است / احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌های فصلی

بارش شدید باران برق شهر زرند را قطع کرد / بارندگی سیل‌آسا در زرند

مدیرکل منابع طبیعی استان کرمان: برداشت گیاهان دارویی ممنوع و با متخلفان برخورد قضایی می‌شود

افشای جزئیاتی جدید از حادثه تروریستی کرمان؛ ساچمه‌های جلیقه انفجاری آلوده بودند

پیش بینی هواشناسی از رعد و برق و بارش باران در مناطقی از کرمان

نجات یک خانم از دست زورگیر خیابانی چاقو به دست در سیرجان

بارش‌ها در کشور 16 درصد کاهش داشته است؛ بیشترین افت بارش‌ها در کرمان

پیش ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته

آبگرفتگی معابر و طغیان رودخانه‌ها در مناطقی از کرمان

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)