کد خبر: ۲۷۳۸۵
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۲
ارسال به دوستان
ذخیره
کلاف پر پیچ و خم استفاده از پیام‌رسان‌ها هر روز در هم تنیده‌تر می‌شود، برخی مسئولان به مهاجرت اختیاری مردم از پیام‌رسان‌های خارجی به پیام‌رسان‌های داخلی اعتقاد دارند و در مقابل گروهی نیز بر کوچ اجباری تأکید می‌ورزند.
 کلاف پر پیچ و خم استفاده از پیام‌رسان‌ها هر روز در هم تنیده‌تر می‌شود، برخی مسئولان به مهاجرت اختیاری مردم از پیام‌رسان‌های خارجی به پیام‌رسان‌های داخلی اعتقاد دارند و در مقابل گروهی نیز بر کوچ اجباری تأکید می‌ورزند.

به گزارش خبرآنلاین، اعلام فیلترینگ تلگرام تا پایان فروردین ماه، خبری بود که به نقل از علاءالدین بروجردی در ایام نوروز عنوان شد. علی‎رغم اعلام مخالفت برخی نمایندگان و دیگر مسئولین و تاکیدشان بر لزوم اعتمادسازی مردم نسبت به استفاده از پیام‎رسان‌های داخلی، او بار دیگر بر این موضوع تاکید کرد و مسائل امنیتی ناشی از استفاده از تلگرام را به عنوان ضرورت فیلتر شدن آن، تبیین کرد.
اما امروز یکی دیگر از نمایندگان پس از جلسه با دبیر شورای عالی فضای مجازی خبر داد که ماجرای فیلتر شدن تلگرام به اردیبهشت ماه موکول شده است. او همچین از فیلتر شدن اینستاگرام و واتس‎آپ به مرور زمان خبر داد. 

ابوالفضل ابوترابی در توضیح جلسه امروز فراکسیون نمایندگان ولایی با حضور فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی به ایسنا گفت: بارها به تلگرام پیشنهاد دادیم که فعالیتش را ذیل قوانین ایران ادامه دهد ولی تلگرام این موضوع را نپذیرفت. اگر تلگرام یا بقیه پیام رسان‎های خارجی حاضر به پایبیندی به قوانین ما باشند می توانند فعالیتشان را ادامه دهند. وگرنه بر این اساس شنیده‌ها در آینده نزدیک و احتمالا اوایل اردیبهشت تمامی پیام رسان‌های خارجی و در وهله اول تلگرام در صورت عدم پذیرش قوانین کشورمان بسته می شوند.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با تاکید بر این که بنایی بر فیلتر وجود ندارد، اظهار کرد: ما نمی خواهیم پیام رسانی را فیلتر کنیم بلکه شرطمان رعایت قوانین کشورمان است. به همین دلیل برنامه زمان بندی وجود دارد تا بعد از تلگرام سایر پیام رسانها همچون اینستاگرام و واتس آپ در صورت عدم پایبندی به قوانین ایران به مرور زمان بسته شوند.

افزایش 10 برابری ظرفیت پیام رسان‌های داخلی
ابوترابی در عین حال با اشاره به افزایش ظرفیت پیام رسانهای داخلی گفت: از دی ماه تاکنون ظرفیت پیام رسانهای داخلی ۱۰ برابر افزایش پیدا کرده. پنج پیام رسان داخلی یعنی گپ، بله، ایتا، سروش و ویسپی از جمله پیام رسان های داخلی هستند که با بیشترین ظرفیت در اختیار مردم بوده و می توانند تا مرز ۸۵ میلیون نفر را پوشش دهند. قطعا در آینده نه چندان دور کیفیت آنها با کیفیت پیام رسان های خارجی همسان می شود. این پیام رسان‌ها زیر نظر بانک مرکزی، صداوسیما و بخش خصوصی است.

ابوترابی درباره فعالیت نسخه‌های تلگرام داخلی گفت: موبوگرام و تلگرام طلایی که تحت لیسانس تلگرام فعالیت می کنند فعلا در فاز بسته شدن قرار ندارند چون آنها داخلی تر بوده و بک‌آپ داخلی دارند. به همین دلیل تصمیمی برای بسته شدن آنها وجود ندارد.توصیه ما به مردم آن است که از همین الان پیام رسان داخلی مورد نظرشان را انتخاب و نصب کنند و اعضای کانال‌های تلگرامی‌ شان را برای حضور در پیام رسان های داخلی تشویق کنند. چون برنامه ریزی برای کوچ از پیام رسان خارجی به داخلی وجود دارد.

ایجاد شرایط استفاده از پیام رسان‌های داخلی 
حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی نیز درباره جلسه با ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: فیروزآبادی در این جلسه به طور مشروح تصمیمات اتخاذ شده در حوزه فضای مجازی را برای نمایندگان بیان و بر سازماندهی این فضا و خروج از شرایط انحصاری تاکید کرد.

حاجی بابایی ازدیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه را وضعیت پیام رسان‌های داخلی در آینده بیان کرد و یادآور شد: امکانات و شرایط داخلی برای استفاده از پیام رسان های داخلی آماده است. دبیر شورای عالی فضای مجازی در این جلسه ضمن تشکر از تشکیل کمیسیون ویژه فضای مجازی در مجلس اعلام کرد که شرایط برای رضایت کامل و واقعی از شبکه‌های داخلی پیام رسان مهیا می شود.

درخواست ۳ فراکسیون مجلس برای تشکیل کمیسیون ویژه فضای مجازی 
درخواست تشکیل کمیسیون ویژه فضای مجازی با امضای روسای سه فراکسیون امید، ولایی و مستقلین ولایی تقدیم هیات رییسه مجلس شده است.در پی گسترش فضای مجازی در حوزه‌های اقتصادی، مالی، اجتماعی، آموزشی، خدماتی و فنی و تاثیر روزافزون در زندگی روزمره شهروندان این کمیسیون با هدف پیگیری تخصصی موضوعات مربوط در دو بخش تقنینی و نظارتی تشکیل می شود.

تاکنون مسائل مربوط به فناوری اطلاعات در کمیسیون صنایع و کمیته مخابرات آن کمیسیون مطرح و رسیدگی می شد.این اولین بار است که سه فراکسیون مجلس متفقا طرح ساختاری جهت تشکیل کمیسیونی ویژه را در مجلس بطور مشترک مطرح می نمایند.

براساس ماده ۴۴ آئین نامه داخلی، در صورت تصویب مجلس امکان تشکیل کمیسیونهای ویژه وجود دارد و اعضای آن با رای نمایندگان در صحن تعیین می شوند.در دوره دهم مجلس، کمیسیون ویژه ای بنام حمایت از تولید ملی و نظارت بر اصل ۴۴ در سال ۹۶ تشکیل شده است.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

آتش سوزی بیش از یک هکتار از اراضی منابع طبیعی راین

مرد میانسال مفقود شده بعد از 5 روز پیدا شد

سهمیه سوخت مناطق دارای انشعاب گاز قطع می‌شود

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت جوی کرمان

نجات معجزه‌آسای کودک ربوده شده بمی از دست آدم‌ربایان

زمان آغاز پیش فروش بلیت قطارهای مسافری اعلام شد

آزاد سازي بیش از 3 هزار و 500 مترمربع اراضي ملي در کرمان

اشتغال در شرکت‌های متوسط و کوچک باید تقویت شود

ساعت آغاز به کار ادارات کرمان در ماه رمضان تغییر کرد

خواب‌آلودگی و خستگی علت اصلی بروز تصادفات در ایام نوروز

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)