فرمانده انتظامي شهرستان کرمان گفت تعميرکاراني که جهت تعمير يک دستگاه به بيمارستان مراجعه کرده بودند پس از ارتكاب سرقت در کمتر از سه ساعت شناسايي و دستگير شدند.
گفتارنو؛ سرهنگ "عبدالعلي روانبخش" گفت: در پي اعلام وقوع يک فقره سرقت از بيمارستان شهداد، ماموران انتظامي بلافاصله براي بررسي موضوع به محل اعزام شدند.
فرمانده انتظامي شهرستان کرمان افزود: با هوشياري ماموران انتظامي و در بررسي هاي صورت گرفته مشخص شد تعميرکاراني که براي سرويس يک دستگاه به بيمارستان مراجعه کرده بودند دست به سرقت يک دستگاه بيمارستاني زده اند.
سرهنگ روانبخش گفت: از اين رو ماموران انتظامي بخش شهدا موفق شدند دو سارق که در حال انتقال دستگاه سرقتي به کرمان بودند را در کمتر از سه ساعت دستگير و در بازرسي از خودرو آنان دستگاه مسروقه را کشف کنند.
وي ادامه داد: سارقان پس از انتقال به مقر پليس در مواجهه با فيلم هاي ضبط شده دوربين هاي داخل بيمارستان چاره اي جز بيان حقيقت نداشتند و به بزه انتسابي اعتراف كردند.
فرمانده انتظامي شهرستان کرمان در پايان گفت: در محل کار چنان چه فرد يا افرادي جهت تعمير و ساير موارد به اماکن مراجعه مي کنند حتماً به همراه آنان نگهبان اعزام شود و در ورود و خروج از خودرو ها بازديد صورت بگيرد.