کد خبر: ۱۶۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۲
ارسال به دوستان
ذخیره
طی حکمی از سوی دکتر اصغرجهانگیر، رئیس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور، «رمضان امیری» به عنوان مدیر کل اداره زندان های استان کرمان منصوب شد.
    
طی حکمی از سوی دکتر اصغرجهانگیر، رئیس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور، «رمضان امیری» به عنوان مدیر کل اداره زندان های استان کرمان  منصوب شد.

به گزارشایسنا، متن این حکم به شرح زیر است:

«اصلاح و تربیت و ارشاد زندانیان و فراهم ساختن بستر و امکانات لازم برای بازگشت مجدد به کانون خانواده و پذیرش آنان در اجتماع همزمان با اعمال برنامه ریزی برای مراقبت بعد از خروج و جلب همکاری دستگاه های ذیربط در این مهم از جمله وظایف اساسی امر زندانبانی است که نیل به آن مستلزم برنامه ای راهبردی برمبنای فرهنگ انسان ساز و تعالی بخش دین مبین اسلام است که باید ضمن همکاری و هماهنگی اثر بخش با مسئولین محترم قضایی و اجرایی استان و جلب حمایت مادی و معنوی آنان به اجرا درآید.

مقتضی است نهایت مساعی و همت خود را درجهت سالم سازی هرچه بیشتر محیط زندانها از طریق توسعه آموزشها،حرفه آموزی،ارتقاء سطح بهداشت و سلامت ،توام با پاس داشت ارزشهای فرهنگی و دینی و نظارت برحسن اجرای قوانین مقررات و آئین نامه اجرایی سازمان را به کارگرفته تا نسبت به تحقق سیاست های ابلاغی مصوب ریاست محترم قوه قضائیه مبتنی بر رهنمودهای مقام معظم رهبری ((مد ظله العالی)) شاهد مدیریتی جهادی در این عرصه خدمتگزاری باشیم.»

شایان ذکر است «رمضان امیری» پیش از این در سمت های مدیر زندان مرکزی کرمان، مدیر زندان های استان هرمزگان، مدیر کل زندانهای استان کرمان و مدیر کل زندانهای استان اصفهان مشغول به خدمت بوده است.

به گزارش ایسنا، آئین تکریم از خدمات  آقای علی ولی نیا،مدیرکل سابق و معارفه آقای رمضان امیری،مدیر کل جدید زندان های استان کرمان شنبه 20 شهریور با حضور دکتر جهانگیر،رییس سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور و مسئولان استانی برگزار خواهد شد

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

وزش باد و گرد و خاک مهمترین پدیده‌های جوی در کرمان

آنچه که باید درباره سرطان چشم بدانیم

قیمت سکه و طلا پرواز کرد

دادستان کرمان: تأمین اجتماعی در پرداختی‌های خود به داروخانه‌ها تعلل می‌کند

کرمان بالاخره صاحب اداره میراث فرهنگی شد

راهداری کرمان: ۳۱ نقطه حادثه‌خیز جاده‌های استان اصلاح می‌شود

تعرفه آب گران نمی‌شود

معدل یازدهم و دوازدهم در کنکور تأثیر قطعی دارد

رئیس کل دادگستری کرمان: کارفرمایان و مدیران معدنی باید حقوق و مزایای پرسنل را به‌موقع پرداخت کنند/ استفاده از نیروهای غیربومی از دلایل نارضایتی‌ها

ایجاد منطقه ویژه اقتصادی جازموریان، محور توسعه جنوب استان خواهد بود

پربازدید ها

تهدید اقتصاد و معیشت میلیون‌ها نفر در جنوب کرمان تحت تاثیر خشک شدن تالاب جازموریان

دستگیری عاملان دو نزاع مسلحانه در شهرستان بم

وزش باد شدید و گرد و خاک در راه کرمان

کودک آزاری رتبه اول آسیب‌های اجتماعی در استان کرمان است

معدل یازدهم و دوازدهم در کنکور تأثیر قطعی دارد

رئیس کل دادگستری کرمان: کارفرمایان و مدیران معدنی باید حقوق و مزایای پرسنل را به‌موقع پرداخت کنند/ استفاده از نیروهای غیربومی از دلایل نارضایتی‌ها

دادستان کرمان: تأمین اجتماعی در پرداختی‌های خود به داروخانه‌ها تعلل می‌کند

آنچه که باید درباره سرطان چشم بدانیم

وزش باد و گرد و خاک مهمترین پدیده‌های جوی در کرمان

پر بحث

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

پیش‌بینی وقوع ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف کرمان   (۲ نظر)

پیش بینی هواشناسی از وضعیت جوی کرمان   (۱ نظر)

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان   (۱ نظر)

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

استاندار کرمان: نیروی انسانی کم باعث ایجاد اختلال در کارها می‌شود   (۱ نظر)

چرا دلایل رد صلاحیت را با مردم در میان نمی‌گذارید؟ / آنان که دست به رد صلاحیت زده‌اند، صلاحیت تعیین مصالح کشور و سلب صلاحیت از افراد را ندارند / اینک حجت تمام شد   (۱ نظر)

آسمان برخی مناطق کرمان بارانی است   (۱ نظر)

استاندار کرمان: تا وقتی امکان رویت قطعه زمین در محل ساخت نباشد، مردم که نمی‌توانند اقدام به ساختمان‌سازی کنند   (۱ نظر)