جشنواره ملی بازی های بومی و محلی روز چهارشنبه در شهرستان رفسنجان گشایش یافت.
به گزارش ایرنا آیین گشایش این جشنواره با حضور جمعی از مسئولان، ورزشکاران و هنرمندان در مجموعه ورزشی دانشگاه ولیعصر (عج) واقع در ضلع غربی موزه ریاست جمهوری رفسنجان برگزار شد.
دبیر جشنواره ملی بازی های بومی و محلی در حاشیه این آیین به خبرنگار ایرنا گفت: این جشنواره در قالب چهار محور ترکیبی از ورزش، موسیقی، غرفه های غذاهای محلی و سیاه چادر به مدت سه روز با هدف شناسایی و ترویج اقوام موسیقی و توسعه ورزش روستایی برگزار می شود.
جواد حاج باقری افزود: در این جشنواره 700 نفر از 15 استان شامل ورزشکاران، مربیان، گروه های موسیقی محلی و غیره شرکت دارند و ورزش ها و بازی های بومی در رشته های هفت سنگ، ماچلوس، دوزبازی، مچ اندازی، کشتی کویری، طناب کشی و تیراندازی را اجرا می کنند.
وی بیان کرد: پیرو منویات مقام معظم رهبری در خصوص ایحاد زمینه ورزش بین تمامی اقشار جامعه این جشنواره برگزار و تفاهمنامه قطب بازی های بومی و محلی کشور بین فرمانداری رفسنجان و فدراسیون بازی های بومی و محلی منعقد می شود.
وی گفت: براساس این تفاهمنامه رفسنجان به عنوان پایگاه بازی های بومی محلی جنوبشرق کشور انتخاب می شود و سال آینده نیز این جشنواره به صورت بین المللی در رفسنجان برگزار خواهد شد.
جشنواره ملی بازی های بومی و محلی با همکاری فرمانداری رفسنجان، دانشگاه ولیعصر (عج) ، دانشگاه آزاد، شهرداری رفسنجان، شرکت منطقه ای مس کرمان و فدراسیون ورزش های بومی و محلی در حال برگزاری است.
همایش رفسنجان، تدبیر، تلاش و توسعه نیز از امروز (چهارشنبه) همزمان با با افتتاح جشنواره بازی های بومی و محلی آغاز شد و تا 29 شهریور ادامه دارد.
در این همایش موضوعات اقتصادی، کشاورزی، فرهنگی و ورزشی به منظور شناسایی راهکارهای توسعه شهرستان رفسنجان توسط مسئولان شهرستانی، استانی و کشوری مورد بازنگری قرار می گیرد.
همچنین جشن ملی پسته و ثبت ملی پسته به نام رفسنجان برگزار می شود.
مرکز شهرستان رفسنجان در 110 کیلومتری شمال کرمان است.