معاون پژوهشی دانشگاه شهید باهنر کرمان با بیان اینکه دانشگاه شهید باهنر کرمان از لحاظ نسبت دانشجو به عضو هیئت علمی با عدد 21 و نیم دارای رتبه دوم کشور است، بیان کرد: همچنین این دانشگاه از لحاظ تعداد دانش آموختگان رتبه سوم را در بین همه دانشگاه های کشور داراست و در تعداد اعضای هیئت علمی رتبه هفتم کشور و در تعاد دانشجویان مشغول به تحصیل رتبه ششم کشور را دارد.
به گزارش ایسنا، دکتر "مریم احتشام زاده" صبح امروز 28 شهریورماه در همایش ملی بزرگداشت مقام علمی محمدبن عیسی ماهانی و تکریم سه نفر از ریاضیدانان معاصر کشور در دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار کرد: دانشگاه شهید باهنر کرمان از سال 54 به پذیرش دانشجو اقدام کرده و در حال حاضر 11 دانشکده، یک مجتمع آموزش عالی، شش پژوهشکده، دو مرکز پژوهشی، 640 عضو هیئت علمی و قریب به 14 هزار دانشجو دارد.
وی افزود: قریب به 3 هزار و 500 نفر از دانشجویان دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل بوده و یکی از قدیمی ترین مراکز پژوهشی دانشگاه شهید باهنر که از سال 68 فعال شده، مرکز پژوهشی ریاضی ماهانی است.
احتشام زاده با بیان اینکه دانشگاه شهید باهنر کرمان از لحاظ نسبت دانشجو به عضو هیئت علمی با عدد 21 و نیم دارای رتبه دوم کشور است، بیان کرد: همچنین این دانشگاه از لحاظ تعداد دانش آموختگان رتبه سوم را در بین همه دانشگاه های کشور داراست و در تعداد اعضای هیئت علمی رتبه هفتم کشور و در تعاد دانشجویان مشغول به تحصیل رتبه ششم کشور را دارد.
معاون پژوهشی دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار کرد: فارغ التحصیلی اولین، دومین و سومین دانش آموخته دکترای ریاضی کشور از افتخارات دانشگاه شهید باهنر کرمان ست.
وی در ادامه افزود: ارتقاء حیثیت و رتبه علمی کشور در سطح بین الملی، اثربخشی اجتماعی و تولید ثروت و محوریت توسعه جامعه با رویکرد دانش بنیان از رسالت های حوزه پژوهش و فناوری است و بیان می کند که برنامه های این حوزه باید به چه صورت تنظیم شود.
احتشام زاده گفت: همه تمدن های بشر با علم ریاضی ارتباط داشته اند و همه علوم انسانی، تجربی و نظری به علم ریاضی وابسته بوده و ریاضی در زندگی امروز انسان محور است.