کد خبر: ۲۳۳۶۲
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۰
ارسال به دوستان
ذخیره
مدیرکل میزاث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از حوزه هایی است که می تواند زمینه اشتغال افراد علاقه مند حتی با نداشتن سواد دانشگاهی را فراهم کند و در کرمان از این ظرفیت استفاده نشده است.
گفتارنو/ گروه جامعه:


مدیرکل میزاث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از حوزه هایی است که می تواند زمینه اشتغال افراد علاقه مند حتی با نداشتن سواد دانشگاهی را فراهم کند و در کرمان از این ظرفیت استفاده نشده است.

محمود وفایی عصر امروز یکشنبه در ستاد ساماندهی امور جوانان استان کرمان در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری اظهار کرد: به دنبال این هستیم تا ببینیم چگونه می توان تعاملی بین میراث فرهنگی و اداره کل ورزش و جوانان برقرار کرد و در همین رابطه تعدادی از کارشناسان را مامور کردیم تا تفاهم نامه ای که همکاری های فی مابین اداره کل ورزش و جوانان و اداره کل میراث را در پی داشته باشد تببین کنیم.

وی با بیان اینکه یکی از نیازها و ضرورت های اصلی جوانان اشتغال است، خاطرنشان کرد: اگر مقداری به حوزه صنایع دستی توجه شود می توان با جرات گفت بسیاری از دغدغه های مربوط به اشتغال و مهارت آموزی را مخصوصا در حوزه زنان برطرف کرد و می توانیم با برنامه های مربوط اوقات فراغت را پر کنیم و هم اینکه اموزش هایی داد که به مهارت و اشتغال منتج شود.

به گزارش گفتارنو، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان عنوان کرد: در خیلی از حوزه ها نیروی کار مورد نیاز از اطراف و استان های دیگر آورده می شود و نیروی کار درحوزه میراث فرهنگی کم داریم. مرمت میراث فرهنگی که به تازگی مورد توجه قرار گرفته است می توان جوان هایی را که حتی فاقد تحصیلات اما مشتاق و علاقه مند به میراث باشند به کار گماریم و با آموزش، مجموعه ای از نیروهای متخصص حوزه مرمت را از بین جوانان آموزش دهیم و به صحنه بیاوریم.

وفایی همچنین گردشگری را یکی از حوزه های با پتانسیل ایجاد اشتغال دانست و افزود: در حوزه گردشگری هم یکی از حوزه های جذاب برای جوانان است که در زمینه آموزش و مهارت آموزی اداره کل میراث فرهنگی خدمت ارائه می دهد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

ببینید| گزارش تصویری مراسم بزرگداشت اولین سالگرد مرحوم دعایی در کرمان

قیمت سکه کاهش یافت

دستگیری سارق 30 میلیارد طلا در کرمان

مراقب گزش حشرات و خزندگان باشید

رژیم لاغری موفق این ویژگی را باید داشته باشد

تهیه جهیزیه برخی زوج‌ها از سمساری‌ها/ مردم به فکر تغییر لوازم خانه نیستند

میانده جیرفت با دمای ۴۶ درجه گرم‌ترین نقطه کرمان / وقوع ناپایداری‌های جوی به صورت افزایش ابر و رگبار باران

دانلود نرم افزار جعلی بانک 700 میلیون آب خورد

ثبت نام صدور گذرنامه زیارتی از ۲۸ تیرماه آغاز می شود / تحویل گذرنامه ۲ الی ۳ روزه

ناظر واکسیناسیون اروپا: کووید19 هنوز یک تهدید است

پربازدید ها

اعلام ساعت فعالیت مراکز معاینه فنی خودرو همزمان با تغییر ساعت کاری ادارات

غیر فعال بودن 48 درصد از پست‌های اداری مجموعه قضایی استان کرمان

۶ خوراکی و نوشیدنی که باعث کم آبی بدن در تابستان می‌شوند

شهریه مدارس غیردولتی اواخر خرداد مشخص می‌شود / عدد شهریه هنوز مشخص نیست

کشف 32 هزار لیتر گازوئیل قاچاق در محور بم زاهدان

ثبت نام صدور گذرنامه زیارتی از ۲۸ تیرماه آغاز می شود / تحویل گذرنامه ۲ الی ۳ روزه

کلاهبرداری اینترنتی به بهانه فروش دام از طریق سایت دیوار

دانلود نرم افزار جعلی بانک 700 میلیون آب خورد

دستگیری سارق 30 میلیارد طلا در کرمان

رگبار پراکنده باران و تند باد‌های لحظه‌ای تا اوایل هفته آینده در کرمان ادامه دارد

پر بحث

چرا مرگ زهرا لری حاشیه‌ساز شد/ همه واکنش‌ها به درگذشت عضو پیشین شورای شهر کرمان   (۶ نظر)

جامعه ایران مدت‌ها است که جنبشی است/ مطالبات جامعه تخلیه نشده/ مهندسی فرهنگی از بالا دائم شهروند ناراضی تولید می‌کند/ جامعه ایران از رسانه‌ای به شبکه‌ای تبدیل شده/ باید مردم را تشویق کنیم به راه میانه و احیای حد وسط/ الان یک عده به ما می‌خندند، اما تا ابد نخواهند خندید/یکی از سرمایه‌های ایران دهه هشتادی‌ها هستند / مطالعات نشان می‌دهد در اعتراضات خشونت‌بار همه بازنده هستند   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست/ اگر می‌خواستم با رانت آقای هاشمی مسئولیت بگیرم بعد از انقلاب به جای کار کردن در بم به دفتر ایشان می‌رفتم / کار‌هایی که در قالب موسسه مولی‌الموحدین انجام شد اگر با نگاه تنگ جناحی نگاه نشود از افتخارات کرمان است   (۳ نظر)

باید در یک فضای سیاسی و همراه با گفت‌وگو مسائل را حل کرد/ ظرفیت اصل 27 قانون اساسی باید آزاد شود/ احزاب در همه جای دنیا نقش میانجی را بازی می‌کنند اما در ایران به رسمیت شناخته نمی‌شوند   (۲ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

به زودی پلاک سوم بر روی خودروها نصب می‌شود / کار برای سارقان خودرو و مخدوش‌کنندگان پلاک سخت می‌شود   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)