کد خبر: ۲۳۴۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۶
ارسال به دوستان
ذخیره
رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات اعلام کرد که بر اساس تصمیم "کمیته موضوع تبصره یک" در سال ۱۳۹۳ شرکت فیلیپ موریس که برند سیگار مارلبرو را تولید می‌کند، صهیونیستی نبوده و این تصمیم تا لحظه حاضر اعتبار دارد.
علی‌اصغر رمزی در ارتباط با تذکر روز گذشته یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به رئیس‌جمهوری برای جلوگیری از آنچه وی «اقدامات غیرقانونی وزیر صنعت در واردات سیگار صهیونیستی مارلبرو» خواند، اظهار کرد: طبق اعلام نظر کمیته موضوع تبصره ۱ ماده ۸ قانون اصلاح قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین در سال ۱۳۹۳ که مسئولیت آن بر عهده وزارت امور خارجه است و اعضای آن شامل وزارت امور اقتصاد و دارایی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت اطلاعات، وزارت نفت، بانک مرکزی و سازمان صدا و سیما هستند، شرکت فیلیپ موریس که برند سیگار مارلبرو مربوط به آن است تا این لحظه به عنوان شرکت غیر صهیونیستی تلقی می‌شود.

وی ادامه داد: اگر مدارک یا اسناد در این رابطه وجود دارد، باید به کمیته مربوطه ارسال شود تا بررسی موضوع در دستور کار قرار گیرد اما در حال حاضر بر اساس نظر این کمیته که به عنوان مرجع قانونی تلقی می‌شود، شرکت مذکور تا این لحظه غیر صهیونیستی اعلام شده است و تصمیم مربوطه تا لحظه حاضر معتبر است؛ هر چند ممکن است اسناد یا مدارکی ارائه شود و در صورت اثبات تصمیم دیگری در رابطه اتخاذ شود.

 وی با اشاره به اینکه قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین در سال ۱۳۸۹ با اصلاحیه‌ای مدنظر قرار گرفت و در اصلاحیه مذکور عنوان شد که اگر شرکتی وابسته به رژیم صهیونیستی باشد، کمیته موضوع تبصره یک ماده هشت قانون اصلاح قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین که ریاست آن بر عهده وزارت امور خارجه است، مرجع بررسی و اعلام نظر خواهد بود تا تکلیف صهیونیستی یا غیرصهیونیستی بودن یک شرکت مشخص شود.

وی افزود: در قانون قبلی مرجعی برای تعیین صهیونیستی یا غیر صهیونیستی بودن شرکت‌ها مشخص نشده بود و این امکان وجود داشت تا در فضای رقابتی یک شرکت جهت به دست آوردن منافع مالی تهمتی به یک شرکت یا برند دیگر وارد کند اما با اصلاحیه ایجاد شده در قانون مربوطه در این رابطه نیز تعیین تکلیف شد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۳ تمامی سوابق مربوط به سیگار مارلبرو مورد بررسی قرار گرفت و کمیته مربوطه در وزارت امور خارجه تشکیل داد، گفت: پس از تشکیل جلسه این کمیته اعلام نظر کتبی به دستگاه‌های عضو ابلاغ شد و در ابلاغیه مربوطه عنوان شد که این برند صهیونیستی تلقی نمی‌شود.

وی با اشاره به وجود اعتراض توسط یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در رابطه با واردات سیگار مارلبرو به دلیل «صهیونیستی بودن» این شرکت اظهار کرد: اگر کسی در این رابطه سند یا مدرکی دارد می‌تواند آن را به دستگاه اجرایی تصمیم‌گیرنده در این رابطه جهت انجام اقدامات قانونی ارسال کند تا در صورت صهیونیستی بودن شرکت مذکور برخورد قانونی صورت گیرد و اگر ادعای عنوان شده ثابت نشد، به کار خود ادامه دهد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در تذکری به رئیس‌جمهوری خواستار برخورد و جلوگیری از آنچه وی «اقدامات غیرقانونی وزیر صنعت در واردات سیگار مارلبرو به دلیل صهیونیستی بودن این شرکت» خواند شد که درخواست مربوطه در تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور در جلسه علنی ۲۰ تیرماه از سوی هیات رئیسه‌ مجلس شورای اسلامی ابلاغ شد.
منبع: ایسنا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

وضعیت کرونا در هفته‌ای که گذشت: ۲۲ فوتی و شناسایی ۹۶۹ بیمار جدید

10 درصد از مدارس قلعه گنج نیازمند سیستم سرمایشی هستند

حذف خوراکی های ناسالم برای میان وعده‌های دانش آموزان

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می‌شوند

عضو حزب اعتماد ملی: اصلاح‌طلبان و اعتدالیون ائتلاف کنند

هوای فهرج در وضعیت خطرناک قرار دارد

هشدار دامپزشکی شهرستان بم به دامداران در خصوص بیماری آنتروتوکسمی

استقرار عوامل راهنمایی و رانندگی در اطراف مدارس

زمان مسابقه امروز فرنگی کاران ایران در جهانی بلگراد

تا چند روز آینده شکر ارزان می شود

پر بحث

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۶ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

بشنوید| نوحه خون گلوی حسین با صدای مداح کرمانی   (۱ نظر)