کد خبر: ۲۳۵۳۵
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۸
ارسال به دوستان
ذخیره
مدیر گروه مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کرمان
مدیر گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: هرچند که ما نگران وضعیت تب کریمه کنگو در استان نیستیم اما توصیه می کنیم مردم همچنان حساسیت خود را حفظ کنند.
مهدی شفیعی در رابطه با آخرین وضعیت تب کریمه کنگو در استان کرمان اظهار کرد: خوشبختانه نسبت به سال های گذشته موارد ابتلا به این بیماری افزایش چشمگیری نداشته است و ما نگرانی نداریم.

وی با اشاره به اینکه لازم است حساسیت مردم همچنان تا پایان فصل گرما حفظ شود، افزود: راه های انتقال بیماری تب کریمه کنگو از طریق گزش کنه، نیش حشرات، له کردن کنه با دست، تماس مستقیم با لاشه گوشت، خون، ترشحات و بافت های آلوده، تنفس در فضای آلوده و یا تماس با دام های آلوده است.

شفیعی همچنین به نشانه های تب کریمه کنگو اشاره و بیان کرد: تب، درد عضلانی، سرگیجه، درد گردن، چشم درد، ترس از نور، تهوع، استفراغ، نوسانات خلقی جدید از جمله نشانه های اولیه این بیماری در انسان است.

وی ادامه داد: پس از دو تا چهار روز فرد مبتلا شاهد علائمی چون خواب آلودگی، رخوت، افسردگی، افزایش ضربان قلب، کهیر ناشی از خونریزی در داخل پوست می شود و در ادامه خونریزی از دهان و بینی و دستگاه گوارشی را مشاهده می کند.

مدیر گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان علائم بیماری تب کریمه کنگو در حیوانات را نیز برشمرد و گفت: در حیوانات اهلی مانند گاو و گوسفند بیماری علائم مشخصی ندارد و حد اکثر باعث تب در حیوانات می شود، بنابراین کارکنان کشتارگاه ها و دامداران خیلی مراقب باشند.

وی با تاکید بر توصیه های ایمنی به شهروندان تصریح کرد: هم استانی ها باید محصولات گوشتی با مهر سازمان دامپزشکی را بخرند، همچنین استفاده از دستکش موقع خرد کردن گوشت، پخت گوشت دردمای بالای 50 درجه سانتیگراد که موجب از بین رفتن ویروس می شود، نیز مورد تاکید است. 

شفیعی یادآوری کرد: به علاوه نگهداری گوشت پس از خریداری، حداقل 24 ساعت در دمای یخچال نیز از دیگر نکاتی است که جهت پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو باید رعایت شود.

وی با بیان توصیه های ایمنی به دامداران خاطرنشان کرد: سم پاشی دام ها و اماکن دامی با سم ضد کنه در فصل گرما، استفاده از لباس کر و دستکش و چکمه در هنگام تماس با حیوانات، خود داری از له کردن یا کشتن کنه با دست، باید مورد توجه قرار گیرد.
برچسب ها: تب کریمه کنگو
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

استاندار کرمان: باید برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن کنیم

اعلام محدودیت‌های ترافیکی ویژه شب‌های قدر در کرمان

عوارض مصرف خودسرانه ویتامین و مکمل‌ها

عارف: معرفی گزینه وزیر اقتصاد بعد از تعطیلات نوروز

پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

افزایش عجیب و غریب قیمت سکه و طلا در بازار

اعضای بدن یک خانم 40 ساله به دو بیمار زندگی دوباره بخشید

آمادگی کرمان برای استقبال از گردشگران نوروزی ۱۴۰۴

شهرهای کرمان و زرند با بحران آب شرب مواجه هستند

فرمانده انتظامی استان کرمان: سرقت‌ها در استان ۱۲ درصد کاهش داشته است

پر بحث

پیش‌بینی وقوع ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف کرمان   (۲ نظر)

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان   (۱ نظر)

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

استاندار کرمان: تا وقتی امکان رویت قطعه زمین در محل ساخت نباشد، مردم که نمی‌توانند اقدام به ساختمان‌سازی کنند   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

محمدعلی علومی طنزپرداز و شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت   (۱ نظر)

روستای تاریخی میمند شهربابک در لیست ثبت جهانی   (۱ نظر)

فاجعه انتخابات ۸۴ را تکرار نکنیم/ باید از ظرفیت خاتمی، ناطق‌نوری، عبدالله نوری، روحانی، سیدحسن خمینی و بهزاد نبوی در این انتخابات بهره برد/ نباید از کاندیدای تفرقه‌انگیز حمایت کرد   (۱ نظر)