کد خبر: ۲۳۵۶۰
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۵
ارسال به دوستان
ذخیره
ظریف در مصاحبه با سی‌بی‌اس‌‌نیوز به ترامپ هشدار داد
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران روز سه شنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی بی اس نیوز، تصریح کرد که تحریم های جدید اعمال شده توسط دولت ترامپ، فضای روابط تحت فشار دو کشور را مسموم کرده و روح توافق (برجام) را نقض می کند.
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران روز سه شنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی بی اس نیوز، تصریح کرد که تحریم های جدید اعمال شده توسط دولت ترامپ، فضای روابط تحت فشار دو کشور را مسموم کرده و روح توافق (برجام) را نقض می کند.

محمد جواد ظریف که در مصاحبه شبکه تلویزیونی سی بی اس حاضر شده بود و به سوالات مارگارت برنان مجری این کانال پاسخ گفت، در ادامه اذعان کرد که ما تحریم ها را بررسی خواهیم کرد تا ببینیم ناقض متن برجام نیز بوده است و یا نه و سپس طبق آن عمل خواهیم کرد.

در ادامه این مصاحبه تلویزیونی، برنان از ظریف این گونه پرسید که دونالد ترامپ می گوید این (برجام) برای آمریکایی ها توافق بدی بوده و معایبی در آن وجود دارد، اما وزیر خارجه ایران در پاسخ به این گفته مجری چنین پاسخ داد که اینطور نیست. این توافق به طور کامل برای تمامی طرفین قابل قبول بود.

مجری این کانال تلویزیونی در ادامه گفت که منظور شما این است که شما نمی خواهید مذاکره کنید؟ جواد ظریف در پاسخ نیز عنوان کرد: این یک توافق چند جانبه است که توسط شورای امنیت تایید شده، این یک توافق دو جانبه نیست که از آن صرف نظر کرد و یا اینکه در مورد آن دوباره به مذاکره پرداخت.

وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص اینکه کاخ سفید، ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرده است، در مقابل آمریکا و متحدانش نظیر عربستان سعودی را متقابلا متهم کرد و این چنین پاسخ داد: کشورهایی هستند که تروریست را ایجاد می کنند و آمریکا علیه ایران اقدام می کند و من دلیل آن را نمی دانم.

وی در ادامه این مصاحبه و در خصوص قانون ممنوعیت سفر اتباع شش کشور مسلمان که ایران را نیز شامل می شود، اذعان کرد: آنچه که آمریکا بر علیه مردم ایران در طول ماه های گذشته انجام داده، واقعا غیر قابل پذیرش بوده است.
مجری این کانال تلویزیونی در ادامه گفت، آیا فکر می کنید که باید دونالد ترامپ از خود حسن نیت نشان بدهد؟ ظریف نیز چنین پاسخ داد: من کاملا فکر می کنم که این به دولت آمریکا بستگی دارد که ارسال تمام این پیام های خصمانه را متوقف کند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

بهره‌برداری از خط انتقال گاز ارسنجان به گل‌گهر

رکوردشکنی تاریخی قیمت طلا؛ سکه ۷۰ میلیون تومان شد

اعلام محدوديت‌هاي ترافيکي يوم الله ۲۲ بهمن در کرمان

پیش‌‌بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

تاکید وزیر آموزش و پرورش به برخورد با مقصران سانحه اتوبوس دانش آموزان کرمان

همه مصدومان بستری شده حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان ترخیص شدند

استاندار کرمان عنوان کرد: کرمان، الگوی درخشانی در توسعه پایدار کشور

وزیر آموزش و پرورش برای تشییع پیکر دانش آموزان به کرمان آمد

سرمایه‌گذاری در پروژه‌های بزرگ، صنایع پایین دستی را فعال‌تر می کند

رئیس جمهور دهکده گردشگری گوهرپارک سیرجان را افتتاح کرد

پربازدید ها

رئیس جمهور شنبه 20 بهمن به کرمان می‌آید

رئیس جمهور دهکده گردشگری گوهرپارک سیرجان را افتتاح کرد

رییس‌جمهور برای افتتاح چند پروژه بزرگ وارد سیرجان شد

کرمان دارای بیشترین پروژه‌های افتتاحی و کلنگ‌زنی انرژی خورشیدی در کشور است

سرمایه‌گذاری در پروژه‌های بزرگ، صنایع پایین دستی را فعال‌تر می کند

استاندار کرمان عنوان کرد: کرمان، الگوی درخشانی در توسعه پایدار کشور

پر بحث

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

پیش‌بینی وقوع ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف کرمان   (۲ نظر)

پیش بینی هواشناسی از وضعیت جوی کرمان   (۱ نظر)

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان   (۱ نظر)

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

آسمان برخی مناطق کرمان بارانی است   (۱ نظر)

استاندار کرمان: تا وقتی امکان رویت قطعه زمین در محل ساخت نباشد، مردم که نمی‌توانند اقدام به ساختمان‌سازی کنند   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

نتایج رسمی انتخابات در برخی حوزه های استان کرمان   (۱ نظر)