کد خبر: ۲۳۵۹۷
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۷
ارسال به دوستان
ذخیره
بازیگر نمایش «پالت»، بازی در نقش شخصیتی که اختلال هویت ‌جنسی دارد و در حقیقت نماینده قشری خاص از جامعه است که رفتارها و سبک زندگی ویژه‌ای دارند، را بسیار سخت خواند و گفت: وقتی نقش به من پیشنهاد شد در ابتدا ترسیدم که آن را بپذیرم؛ اما سعی کردم طوری با آن مواجه شوم که نقش به سمت کلیشه و طنز هجو نرود.
بازیگر نمایش «پالت»، بازی در نقش شخصیتی که اختلال هویت ‌جنسی دارد و در حقیقت نماینده قشری خاص از جامعه است که رفتارها و سبک زندگی ویژه‌ای دارند، را بسیار سخت خواند و گفت: وقتی نقش به من پیشنهاد شد در ابتدا ترسیدم که آن را بپذیرم؛ اما سعی کردم طوری با آن مواجه شوم که نقش به سمت کلیشه و طنز هجو نرود.

بهنام شرفی (بازیگر نمایش «پالت»)، درباره چگونگی همکاری‌ با محمد حاتمی و بازی در این نمایش گفت: زمانی که این نمایش به من پیشنهاد شد، با توجه به شناختی که از محمد حاتمی و کارهایش داشتم به نظرم تجربه جالبی آمد. دوست داشتم در کنار کارگردانی کار کنم که خود شناخت کاملی از بازیگری دارد. این مسائل مرا به همکاری با او جذب کرد. با شروع کار فهمیدم او کارگردان قهاری است و بازی در این نمایش تجربه بسیار مهیجی خواهد بود.

 شرفی به ارزیابی خود از پالت پرداخت و آن را نمایشی خواند که در یک رویا و در فضای ذهنی آدم‌های نمایش اتفاق می‌افتد و دغدغه‌های اجتماعی را مطرح می‌کند و گفت: سمت‌ و سوی تئاتر شاید در 20 دقیقه ابتدایی تماشاچی را درگیر نکند؛ اما به مرور مخاطب کار را می‌پذیرد و نمی‌تواند جریان نمایش را رها کند.

این بازیگر تئاتر یادآور شد: اگر از زاویه‌ای متفاوت به این نمایش نگاه کنیم، پالت در واقع نوعی تئاتر درمانی است و این دغدغه‌ای است که محمد حاتمی آن را قلم زده و باعث شده شخصیت‌هایی شکل بگیرد که ملموس هستند. مثل جوان دانشجو و یا کسی که اختلال ‌هویت جنسی دارد، من این دو نقش را ایفا می‌کنم.

 شرفی، بازی در نقش شخصیتی که اختلال هویت ‌جنسی دارد و در حقیقت نماینده قشری خاص از جامعه است که رفتارها و سبک زندگی ویژه‌ای دارند، را بسیار سخت خواند و گفت: وقتی نقش به من پیشنهاد شد در ابتدا ترسیدم که آن را بپذیرم؛ اما سعی کردم طوری با آن مواجه شوم که نقش به سمت کلیشه و طنز هجو نرود.

او خاطرنشان کرد: نمی‌خواستم با این شخصیت شوخی‌های دم دستی بشود. به همین جهت تحقیقات زیادی انجام دادم و از دوستانی که در این زمینه تحقیق و مطالعه داشتند، مشورت گرفتم تا به عمق شخصیت بروم و از تیپ به کاراکتر برسم. محمد حاتمی هم در این مسیر خیلی به من کمک کرد تا این نقش در طول نمایش گاهی مخاطب را بخنداند اما در نهایت با دیالوگ‌های جدی احساسات تماشاچی را درگیر کند. بخشی از دیالوگ‌های این شخصیت با تماشاچی است. در این بخش‌ها درگیری احساسی مخاطب با آدم‌هایی از این دست که با این نوع از مشکلات روحی و جسمی درگیر هستند را می‌بینم و مشخص است که چطور با شخصیت ارتباط برقرار کرده‌اند.

 این بازیگر تئاتر که همزمان بازی در دو نمایش «پالت» و «آناکارنینا» را در دو فضای کاملا متفاوت به عهده دارد، در این باره گفت: من از بازی در تئاتر لذت می‌برم. با اینکه نمایش «آناکارنینا» که ساعت 7:30 دقیقه و قبل از «پالت»  روی صحنه می‌رود، بسیار سخت و نفس‌گیر است و بازی در «پالت» هم به لحاظ فضای کار و نوع شخصیت کار سنگینی به حساب می‌آید، اگر مخاطب احساس خوبی از نمایش پیدا کرده و سالن را با رضایت ترک کند، خستگی برای من معنای خود را از دست می‌دهد.

شرفی ادامه داد: در واقع این مساله که بتوانم مخاطب را جذب کنم و تجربه یک حس جدید از دیدن نمایش در آن‌ها ایجاد شود، باعث می‌شود احساس خستگی نداشته باشم.


منبع: ایلنا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

احتمال اوج‌گیری دوباره کرونا / شیوع ویروس‌های سرماخوردگی در بین کودکان / مردم بیشتر مراقب باشند

پیروزی تیم فوتسال امید مس کرمان در یک بازی دوستانه/آمادگی فوتسالیست‌های مس برای دور جدید رقابت‌ها

عامل قطع عضو شهروند سیرجانی دستگیر شد

نرخ عوارض آزاد راه های کشور افزایش یافت

قیمت انواع سکه و طلا امروز سه شنبه 16 خرداد 1402

جوشاندن شیر چه مضراتی دارد/ شیر کم چرب بخورید

آسیب‌ها و مشکلات مربوط به حوره حمل و نقل به صورت ویژه پیگیری می‌شود / لزوم جلوگیری از فعالیت خودروهای شخصی مسافربر

صنعت طلا در کرمان مغفول مانده است / اگر هزینه دستمزد ساخت طلا به کرمان منتقل شود 6 هزار شغل ایجاد می‌شود

کنایه سنگین همتی به گشایش ارزی از طریق وام صندوق بین‌المللی پول/ پس صندوق دیگر بخشی از استکبار نیست؟

رگبار و رعد و برق تا روز جمعه در کرمان ادامه دارد / شهروندان در ارتفاعات و مناطق باز قرار نگیرید

پر بحث

چرا مرگ زهرا لری حاشیه‌ساز شد/ همه واکنش‌ها به درگذشت عضو پیشین شورای شهر کرمان   (۶ نظر)

جامعه ایران مدت‌ها است که جنبشی است/ مطالبات جامعه تخلیه نشده/ مهندسی فرهنگی از بالا دائم شهروند ناراضی تولید می‌کند/ جامعه ایران از رسانه‌ای به شبکه‌ای تبدیل شده/ باید مردم را تشویق کنیم به راه میانه و احیای حد وسط/ الان یک عده به ما می‌خندند، اما تا ابد نخواهند خندید/یکی از سرمایه‌های ایران دهه هشتادی‌ها هستند / مطالعات نشان می‌دهد در اعتراضات خشونت‌بار همه بازنده هستند   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست/ اگر می‌خواستم با رانت آقای هاشمی مسئولیت بگیرم بعد از انقلاب به جای کار کردن در بم به دفتر ایشان می‌رفتم / کار‌هایی که در قالب موسسه مولی‌الموحدین انجام شد اگر با نگاه تنگ جناحی نگاه نشود از افتخارات کرمان است   (۳ نظر)

باید در یک فضای سیاسی و همراه با گفت‌وگو مسائل را حل کرد/ ظرفیت اصل 27 قانون اساسی باید آزاد شود/ احزاب در همه جای دنیا نقش میانجی را بازی می‌کنند اما در ایران به رسمیت شناخته نمی‌شوند   (۲ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

به زودی پلاک سوم بر روی خودروها نصب می‌شود / کار برای سارقان خودرو و مخدوش‌کنندگان پلاک سخت می‌شود   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)