استاندار کرمان گفت: مردم از کیفیت کنونی نان گله مند هستند و این در حالی است که هزینه های تولید نان سنگین است اما نان کیفیت مورد نظر را ندارد.
به گزارش ایرنا علیرضا رزم حسینی عصر یکشنبه در نشست سند بخشی امنیت غذایی (سند نان) در استانداری کرمان افزود: اقتصاد نانواها به دلیل رقابتی نبودن، ضعیف است.
وی تاکید کرد: نانوایی ها باید بر اساس بهداشت نانی که تولید می کنند امتیاز بندی شوند.
وی گفت: در زمینه تولید نان سالم می خواهیم از انتهای خط تولید و بازار مصرف کار را آغاز کنیم یعنی از جایی که نان به دست مردم می رسد و از این مرحله به مزرعه برسیم.
استاندار کرمان اظهار کرد: باید با کمترین هزینه یکسری استانداردها را برای نانوایی ها ایجاد کنیم تا نان با کیفیت به دست مردم برسد.
وی گفت: باید نانوایی طلایی، نقره ای و برنزی در این استان مشخص و به مردم معرفی شوند تا نان سالم به مردم ارایه شود و ما دنبال اجرای چنین طرح هایی هستیم.
رزم حسینی افزود: کاری که می توان انجام داد بهداشت نانوا، نانوایی و محل عرضه نان است.
وی از رسانه ها نیز خواست به منظور ساماندهی اوضاع نانوایی ها و به منظور ارایه نان سالم و هم راستا با استانداردها مسوولان را همراهی کنند.
وی با بیان اینکه نان بهداشتی و استاندارد همان نان طلایی است تاکید کرد: باید به سمتی برویم که همه از نان بهداشتی سالم برخوردار باشند و به استاندارد مورد نظر دست پیدا کنیم.
استاندار کرمان به اجرای طرح پلیس آب در استان اشاره کرد و گفت: در بخش نان نیز باید به سمتی برویم که کم کاری ها مشخص شوند.
وی تصریح کرد: فرمانداران نیز باید بازرسی های خود را از نانوایی ها قوی تر و منسجم تر کنند.
طرح نان سالم از مزرعه تا سفره در نشست سند بخشی امنیت غذایی (سند نان) با حضور استاندار و جمعی از مدیران مرتبط با این طرح مورد بررسی قرار گرفت.