کد خبر: ۳۰۰۶۰
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۱
ارسال به دوستان
ذخیره
مدیرکل محیط زیست استان کرمان با اشاره به اینکه یک سوم گرد و غبار کشور در استان کرمان ایجاد می‌شود گفت: بر اساس تهیه سند گرد و غبار استان بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای مقابله با ریزگردها از سوی دستگاه‌های مختلف پیشنهاد شده و مورد نیاز است.
مدیرکل محیط زیست استان کرمان با اشاره به اینکه یک سوم گرد و غبار کشور در استان کرمان ایجاد می‌شود گفت: بر اساس تهیه سند گرد و غبار استان بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای مقابله با ریزگردها از سوی دستگاه‌های مختلف پیشنهاد شده و مورد نیاز است. 

مرجان شاکری ظهر دیروز در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمان که در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری کرمان برگزار شد اظهار داشت: استان کرمان درگیر پدیده ریزگردها است و در سال 94 سیاست‌های کلی محیط زیست توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شده است.

وی با بیان اینکه هیئت وزیران در سال 95 آئین‌نامه اجرایی مقابله با پدیده ریزگردها را در 19 ماده ابلاغ کردند گفت: استانداری‌های مناطق تحت تاثیر موظف به تشکیل کارگروه‌های استانی برای اجرایی کردن این آئین‌نامه شدند و در همین راستا جلساتی در استانداری کرمان برگزار شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر سند گرد و غبار استان در سازمان حفاظت محیط زیست استان تهیه شده و با حضور ریاست سازمان و استاندار وقت این سند مطرح شده است افزود: اجرایی کردن آن منوط به تصویب در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بود و در کارگروه آمایش استان نیز به تصویب رسیده است.

وی با بیان اینکه موضوع احیای تالاب جازموریان در سفر آقای نوبخت به جنوب استان نیز مطرح و قرار شد اعتباری برای آن در نظر گرفته شود خاطرنشان کرد: از سال گذشته کاشت نهال و تثبیت خاک در منطقه شکار ممنوع شهرستان ریگان در حال انجام است.

شاکری با اشاره به اینکه 5 ایستگاه سنجش هوا در شهرستان‌های کرمان، زرند، ریگان و فهرج نیز راه‌اندازی شده است که دو ایستگاه در شهرستان کرمان و مابقی در شهرستان‌های ذکر شده هر کدام یک ایستگاه وجود دارد گفت: کرمان بیش از دو دهه خشکسالی دارد که منشاء پدیده ریزگردها و گرد و غبار است.

وی با بیان اینکه 592 هزار و 527 هکتار از اراضی استان کرمان تحت تاثیر شدید فرسایش بادی قرار دارند افزود: 29 نقطه کانون بحرانی فرسایش بادی در استان کرمان شناسایی شده است که در جنوب استان کرمان این کانون‌ها در شهرستان‌های رودبار جنوب، قلعه‌گنج و جیرفت قرار دارند و در شرق و شمال استان نیز کانون‌هایی وجود دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان با اشاره به اینکه یک سوم گرد و غبار کشور در استان کرمان ایجاد می‌شود تصریح کرد: عدم بازسازی و احیای معادن متروکه در شمال استان از دلایل پدیده ریزگردها و فرسایش خاکی و بادی در استان است و همچنین 7 هزار و 468 چاه آب غیر مجاز در جنوب استان است که باعث ایجاد حجم برداشت آب و خشکسالی است.

وی با بیان اینکه استان کرمان متاثر از کانونهای داخلی گرد و غبار در کشور بوده و مناطق هامون و جازموریان دو منطقه مهم و بحرانی در پدیده ریزگردها در کشور هستند گفت: بر اساس تهیه سند گرد و غبار استان کرمان بیش از 2 هزار و 200 میلیارد تومان برای مقابله با ریزگردها در استان کرمان از سوی دستگاه‌های مختلف پیشنهاد شده و مورد نیاز است.
منبع: تسنیم
برچسب ها: گرد و غبار
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

آتش سوزی بیش از یک هکتار از اراضی منابع طبیعی راین

مرد میانسال مفقود شده بعد از 5 روز پیدا شد

سهمیه سوخت مناطق دارای انشعاب گاز قطع می‌شود

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت جوی کرمان

نجات معجزه‌آسای کودک ربوده شده بمی از دست آدم‌ربایان

زمان آغاز پیش فروش بلیت قطارهای مسافری اعلام شد

آزاد سازي بیش از 3 هزار و 500 مترمربع اراضي ملي در کرمان

اشتغال در شرکت‌های متوسط و کوچک باید تقویت شود

ساعت آغاز به کار ادارات کرمان در ماه رمضان تغییر کرد

خواب‌آلودگی و خستگی علت اصلی بروز تصادفات در ایام نوروز

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)