کد خبر: ۳۲۳۳۹
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۹
ارسال به دوستان
ذخیره
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت:
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی معتقدند؛ زیرساخت‌های مورد نیاز را برایشان فراهم نکرده‌ایم.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت گفت: برخی از دانشگاه‌های علوم پزشکی معتقدند؛ زیرساخت‌های مورد نیاز را برایشان فراهم نکرده‌ایم.

طاهر موهبتی (مدیرعامل بیمه سلامت) در ارتباط با اجازه صادر شده برای دانشگاه‌ها مبنی بر اینکه می‌توانند بالاتر از سقف بودجه خود هزینه‌ کنند، گفت: به عنوان یک سازمان بیمه‌ای از قوانین بودجه‌ای کشور تبعیت می‌کنیم. طبق این قوانین سازمان‌ها و دستگاه‌ها باید طبق بودجه‌ مشخص شده خود هزینه کنند و اگر بیش از بودجه خود هزینه کنند، تصرف غیرقانونی در اموال دولتی است و اعمال مجازات قانون ۵۵۸ قانون مجازات اسلامی در دستور کار است.

وی افزود: در سال ۹۸ برخی از دانشگاه‌ها معتقد بودند که زیرساخت‌های مورد نیاز را برایشان فراهم نکرده‌ایم. وقتی ما می‌گوییم، ۱۲ میلیارد تومان به فرض بودجه یک بیمارستان باشد، این هزینه‌کرد بیمارستان ماهانه کنترل می‌شود تا بودجه از سقف معین تجاوز نکند. دانشگاه‌ها درخواست کردند تا یک فرصتی فراهم شود تا بتوانند زیرساخت‌های خود را فراهم کنند، اما باید در طول سال بودجه را رعایت کنند.

او ضمن تاکید براینکه ما مجابیم در انتهای سال سقف بودجه را متعادل کنیم، گفت: وزیر بهداشت در نشست اخیر که داشتیم، گفت شرایطی فراهم شود که طی دو ماه آینده بدون محدودیت سقف بودجه، دانشگاه‌ها بتوانند خدماتشان را ارائه کنند. این طرح در دانشگاه‌های دولتی و مراکز دانشگاه‌های دولتی اجرا می‌شود، مشروط براین که سقف بودجه رعایت بشود.

موهبتی گفت: در این مدت دانشگاه‌‌ها موظفند، در ارتباط با اجرای راهکارهای بالینی، اجرای پروتکل‌ها، نظام ارجاع و پزشک خانواده کار کنند، چرا که اگر این طرح‌ها اجرا بشود، خود به خود از بودجه مصوب هزینه‌ای تجاوز نخواهد کرد.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در شرح اقداماتی که دانشگاه‌ها موظفند طی این فرصت انجام دهند، افزود: دراین طرح‌ها دانشگاه‌ها مکلف هستند تا به سرعت زیرساخت‌های آماده نشده را فراهم کنند. البته خوشبختانه ۶۰ درصد دانشگاه‌ها کارشان را انجام داده‌اند و آن ۴۰ درصد هم تحت لوای این مصوبه می‌توانند خودشان را به شرایط مساعد برسانند. ما این ریسک را کردیم تا در این فرصت باقی مانده دانشگاه‌هایی که از تشکیل زیرساخت‌های اهداف آینده جا مانده‌اند، بتوانند خودشان را برسانند.

ظاهر موهبتی در واکنش به اینکه گفته می‌شود؛ برخی دانشگاه‌ها در گذشته «بودجه تامین دارو» را صرف خرید زمین و تجهیز ساختمان‌هایشان کردند، گفت: این حرف‌ها نمی‌تواند صحت داشته باشد که دانشگاه پول دارو را به خریدن زمین تعلق داده باشد. باید در دانشگاه‌ها بررسی کرد تا علت آن را حاصل کنیم. ممکن است دانشگاه ببیند که انبار کافی از دارو دارد ولی تجهیزاتش ناقص است و بودجه را به آن طرف تعلق بدهد. به اینهائی که می‌گویند پول دارو را خرج زمین کرده‌اند بگویید مصداق بیاورید.

وی اظافه کرد: پول داروخانه‌ها را که دانشگاه‌ نمی‌دهد. پول داروخانه‌ها را من به عنوان سازمان بیمه سلامت می‌دهم. ما هم در سازمان بیمه سلامت پول‌ها را پرداخت کرده‌ایم و تنها دو و نیم یا سه ماه بدهی داریم. چرا سه ماه بدهی دارم چون چهار ماه تخصیص بودجه من به تعویق افتاده است. طبق قوانین موجود من تا سه ماه مجاز هستم رسیدگی کنم. ما در سال ۹۸ خرداد را هم پرداخت کردیم.

مدیر عامل بیمه سلامت در رابطه با تغییر شرایط داروئی در کشور اذعان کرد: البته باید توجه کرد که سه ماه در گذشته اهمیت نداشت ولی امروز مهم است. چون قبلا داروخانه‌ها می‌توانستند با چک دارو بخرند ولی الان دیگر با چک به آنها دارو نمی‌دهند. به هر حال شرایط اقتصادی تاثیرگذار بوده است.

وی گفت: بیمه سلامت جزو بهترین بیمه‌ها در پرداخت بوده است و همین ما که جزو بهترین پرداخت کننده‌ها بودیم هم تا الان سه ماه تاخیر در پرداخت داریم. به هرحال نسبت به وضعیت اقتصادی گذشته که داروخانه با چک شش ماهه می‌رفت و دارو دریافت می‌کرد، الان چک روز از شما می‌خواهند. به هر حال شرایط بدی را تجربه می‌کنیم و این یعنی با سه ماه بدهی نمی‌توانیم خرید روز کنیم.

منبع: ایلنا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

دستگیری عاملان تیراندازی منجر به جرح 2 شهروند در کهنوج

قیمت طلا، سکه و ارز پنجشنبه ۳۰ فروردین‌ ۱۴۰۳

یک عادت مهم برای کاهش تاثیر استرس بر قلب

نجات 16 خودروی گرفتار در سیلاب توسط عوامل راهداری جنوب کرمان

هلالی‌های محیط ‌زیست کرمان آبگیری شدند

حضور بیش از 70 تیم گشت پلیس راه در محورهای بارانی استان کرمان

معاون وزیر آموزش و پرورش: امکان افشای سوالات آزمون‌های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن است

محور فاریاب _کهنوج بازگشایی شد

سهامداران عدالت بخوانند/ جزییات تازه درباره واریز مرحله سوم سود اعلام شد

رییس کل دادگستری کرمان: وضع برخی از قوانین؛ موجب سنگ‌اندازی در تولید می‌شود / اگر از ظرفیت‌های کرمان استفاده شود، بخش زیادی از مشکلات اقتصادی استان و کشور رفع می‌شود

پربازدید ها

گزارش هواشناسی از میزان بارش‌ها تاکنون در کرمان / هشدار برای کاهش دما و سرمازدگی محصولات کشاورزی

بارش باران  ۱۰ راه روستایی در جنوب کرمان را مسدود کرد / اوج بارش‌ها از عصر امروز

خبر خوش برای دانش‌آموزان؛ امکان استفاده از تک‌ماده برای ۴ درس امتحانات نهایی

راه ارتباطی 50 روستای کوهستانی در شرق کرمان مسدود شد

کشف لاشه چهار رأس جبیر و سه قبضه سلاح از شکارچیان غیرمجاز در راور

هشدار رئیس پلیس راه کرمان به رانندگان؛ با توجه به شرایط جوی هوا از سفرهای غیرضرور خودداری کنید

601  مددجوی کرمانی مشمول عفو رهبری شدند / صدور 7 هزار و 552 رای جایگزین حبس

مفقود شدن ۳ دختر نوجوان در سیلاب عنبرآباد

مدارس شهرستان‌های جنوب کرمان غیرحضوری شد

دو دختر نوجوان مفقودی در سیلاب عنبرآباد پیدا شدند

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)