کد خبر: ۳۷۵۹۰
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۸
ارسال به دوستان
ذخیره
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور خبر داد
سید جواد حسینی با انتقاد شدید از طبقاتی شدن مدارس اظهار کرد: طبقاتی شدن و نابرابر شدن مدارس از مشکلات ما بوده و ما از این مسئله رنج می بریم بنابراین تنوع مدارس را باید از بین برد و به سمت ترکیبی شدن مدارس باید گام برداریم و در این مدارس روش‌های مبتنی بر نیاز دانش آموزان تعلیم داده شود.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به مشقت‌ها و سختی‌های کار تدریس به دانش آموزان استثنایی، اظهار کرد: به دنبال این هستیم که حق ویژه‌ای برای معلمین استثنایی داشته باشیم.

سید جواد حسینی عصر امروز ۱۲ تیرماه در چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان، با بیان اینکه آموزش و پرورش استثنایی مولد انقلاب اسلامی است، بیان کرد: در کشور حدود ۱۸۲ هزار دانش آموز استثنایی و ۴۰۰ هزار دیر آموز داریم که در یک 1600 مدرسه خاص استثنایی، ۲۰ هزار مدرسه ویژه و پذیرا و ۷۴۱ مرکز اختلا یادگیری با ۲۳ هزار معلم متخصص در حال تعلیم و تربیت هستند.

رییس آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه اعتبار مدارس آموزش و پرورش استثنایی در این دولت ۷ برابر افزایش یافته است، در ادامه با اشاره به تفاوت‌های مدارس عادی و استثنایی عنوان کرد: در آموزش و پرورش عادی برنامه درس ملی پیاده می‌شود این در حالی است که در آموزش و پرورش استثنایی آموزش برنامه درسی انطباق یافته و با خدمات ویژه به دانش آموز ارایه می‌شود.

حسینی بیان کرد: آموزش و پرورش استثنایی در ۱۶ آیتم خدمات توان بخشی را ارائه می‌دهد که در سال گذشته ۳۲ میلیارد تومان در بخش توان‌بخشی هزینه کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش استثنایی دو دوره بیش از آموزش و پرورش عادی دارد، تصریح کرد: آموزش و پرورش استثنایی ۶ دوره آموزشی دارد این در حالی است که در سیستم آموزش و پرورش عادی ۴ دوره آموزشی وجود دارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان این مطلب که پیش دبستانی آموزش و پرورش استثنایی از بدو تولد آغاز می‌شود، تصریح کرد: تفاهمنامه‌ای با سازمان بهزیستی تحت عنوان طرح مداخلات به هنگام و در زمان طلایی منعقد کرده‌ایم.

رییس سازمان آموزش و پروش استثنایی کشور، آموزش و پرورش استثنایی را فرآیند محور دانست و بیان کرد: دانش آموز استثنایی ۵ برابر دانش آموز عادی هزینه دارند و باید از تکنولوژی جدید برای توانمندسازی بیشتر این افراد بهره‌جست.

حسینی با اشاره به مشقت‌ها و سختی‌های کار تدریس به دانش آموزان استثنایی، اظهار کرد: به دنبال این هستیم که حق ویژه‌ای برای معلمین استثنایی داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که پوشش نوآموزان بدو ورد به مدرسه را از ۹۷.۶ درصد به ۹۹ درصد در سال جاری خواهیم رساند، عنوان کرد: اکنون در استان کرمان ۲۲ مرکز اختلال یادگیری وجود دارد که براساس استاندارد ۲۰ مرکز دیگر باید در این استان احداث شود و ما امسال حتی‌الامکان امکانات و تجهیزات لازم برای راه‌اندازی آنها را در اختیار استان قرار خواهیم داد.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با انتقاد شدید از طبقاتی شدن مدارس اظهار کرد: طبقاتی شدن و نابرابر شدن مدارس از مشکلات ما بوده و ما از این مسئله رنج می بریم بنابراین تنوع مدارس را باید از بین برد و به سمت ترکیبی شدن مدارس باید گام برداریم و در این مدارس روش‌های مبتنی بر نیاز دانش آموزان تعلیم داده شود.

وی بسته مدرسه انطباقی را یکی از اقدامات سال جاری سازمان آموزش و پروش استثنایی ذکر کرد و افزود: مدارس را منطبق می کنین تا دانش آموزان در کنار هم زیست مشترک داشته باشند.

حسینی با اعلام این خبر که ۷۰ درصد (۵۰ درصد شوراها و ۲۰ درصد سازمان آموزش و پرورش استثنایی) هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی شرق و جنوب استان را متقبل می‌شوند، تصریح کرد: بودجه مدارس استثنایی شرق استان کرمان امسال ۵۰ درصد اضافه شده است همچنین علاوه بر سهم معمول به استان کرمان، ۶۰ میلیارد ریال نیز به منظور خدمات توانبخشی به استان کرمان اعتبار خواهیم داد.

رییس سازمان آموزش و پروش استثنایی کشور بیان کرد: دانش آموزان در مدارس استثنایی نیاز به بازی و ورزش دارند و سالن‌های ۲۰۰ متری که فضا دارند، باید برای این دانش آموزان ساخته شود که روز گذشته با احداث ۳ سالن در شرق استان موافقت شد و امروز نیز ساخت ۵ سالن دیگر برای سایر نقاط استان تصویب و اعتبار لازم به آنها اختصاص داده خواهد شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: همچنین در این سفر مقرر شد یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای تجهیز مدارس استثنایی استان علاوه بر بودجه‌های معمول به استان کرمان اختصاص می‌دهیم.

منبع: ایسنا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

دستگیری عاملان تیراندازی منجر به جرح 2 شهروند در کهنوج

قیمت طلا، سکه و ارز پنجشنبه ۳۰ فروردین‌ ۱۴۰۳

یک عادت مهم برای کاهش تاثیر استرس بر قلب

نجات 16 خودروی گرفتار در سیلاب توسط عوامل راهداری جنوب کرمان

هلالی‌های محیط ‌زیست کرمان آبگیری شدند

حضور بیش از 70 تیم گشت پلیس راه در محورهای بارانی استان کرمان

معاون وزیر آموزش و پرورش: امکان افشای سوالات آزمون‌های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن است

محور فاریاب _کهنوج بازگشایی شد

سهامداران عدالت بخوانند/ جزییات تازه درباره واریز مرحله سوم سود اعلام شد

رییس کل دادگستری کرمان: وضع برخی از قوانین؛ موجب سنگ‌اندازی در تولید می‌شود / اگر از ظرفیت‌های کرمان استفاده شود، بخش زیادی از مشکلات اقتصادی استان و کشور رفع می‌شود

پربازدید ها

گزارش هواشناسی از میزان بارش‌ها تاکنون در کرمان / هشدار برای کاهش دما و سرمازدگی محصولات کشاورزی

خبر خوش برای دانش‌آموزان؛ امکان استفاده از تک‌ماده برای ۴ درس امتحانات نهایی

راه ارتباطی 50 روستای کوهستانی در شرق کرمان مسدود شد

کشف لاشه چهار رأس جبیر و سه قبضه سلاح از شکارچیان غیرمجاز در راور

مفقود شدن ۳ دختر نوجوان در سیلاب عنبرآباد

مدارس شهرستان‌های جنوب کرمان غیرحضوری شد

دو دختر نوجوان مفقودی در سیلاب عنبرآباد پیدا شدند

هلالی‌های محیط ‌زیست کرمان آبگیری شدند

معاون وزیر آموزش و پرورش: امکان افشای سوالات آزمون‌های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن است

محور فاریاب _کهنوج بازگشایی شد

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)