کد خبر: ۳۷۶۵۲
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۴
ارسال به دوستان
ذخیره
سرپرست اداره کل غله استان کرمان گفت: امسال مراکز کلیدی خوبی را شناسایی کرده و در زمینه قاچاق بهتر از سال‌های قبل بودیم، ورود کارخانجات هم خیلی موثر بوده و توانستیم نقاط کلیدی که گندم خارج می‌شد از استان و کشاورزان دچار مشکل بودند، شناسایی و محصول را خریداری کنند.

سرپرست اداره کل غله استان کرمان گفت: امسال مراکز کلیدی خوبی را شناسایی کرده و در زمینه قاچاق بهتر از سال‌های قبل بودیم، ورود کارخانجات هم خیلی موثر بوده و توانستیم نقاط کلیدی که گندم خارج می‌شد از استان و کشاورزان دچار مشکل بودند، شناسایی و محصول را خریداری کنند.

داریوش ماهری ظهر امروز در شورای گندم استان اظهار داشت: 14 مرکز خرید گندم از کشاورزان در شمال و جنوب استان کرمان داریم و تا کنون 153 هزار تن گندم خریداری شده که پیش‌بینی‌ها بر احتمال افزایش آن تا 165 هزار تن است.

سرپرست اداره کل غله استان کرمان عنوان کرد: از میزان گندم خریداری شده 36 هزار تن را کارخانجات ماکارونی خریداری کردند که گندم درُم بوده است و 4 هزار و 230 تن هم خودمان خریدیم و جمعا 40 هزار تن گندم درُم در کرمان خریداری شده است.

وی تصریح کرد: موجودی قبل گندم استان 51 هزار تن بود که اکثرا وارداتی بوده و 10 هزار تن هم اخیرا از فارس وارد کردیم و جمع موجودی ما 61 هزار تن است و پیش‌بینی می‌شود با توجه به مصرف استان تا اوایل زمستانی مشکلی نداشته باشیم.

ماهری بیان داشت: ارزش کل خرید گندم استان به مبلغ 295 میلیارد تومان بوده که 290 میلیارد تومان آن یعنی مطالبات کشاورزان تا 11 تیرماه پرداخت شده است.

وی در خصوص جلوگیری از قاچاق گفت: امسال مراکز کلیدی خوبی را شناسایی کرده و در زمینه قاچاق بهتر از سال‌های قبل بودیم، ورود کارخانجات هم خیلی موثر بوده و توانستیم نقاط کلیدی که گندم خارج می‌شد از استان و کشاورزان دچار مشکل بودند، شناسایی و محصول را خریداری کنند.

سرپرست اداره کل غله استان کرمان با بیان اینکه در ذخیره‌سازی گندم از استان‌های غنی هستیم، متذکر شد: از کل گندم خریداری شده در استان کرمان 61 هزار تن شمال استان و 91 هزار تن مربوط به جنوب است.

افزایش قیمت نان نباید در کمیت و کیفیت آن تأثیری داشته باشد

محمدجواد فدائی استاندار کرمان اظهار کرد: کارخانجات باید خودشان را با قوانین جدید تطبیق دهند، مهم سلامتی مردم است، کارخانه همه کارش سودآوری نیست و باید سلامت مردم را در نظر داشته باشد.

وی تصریح کرد: کارخانجات برای سبوس‌گیری باید خود را به‌روز کنند و تغییر دهند. تولید آرد با درصد سبوس‌گیری ضرری برای کارخانه ندارد.

استاندار کرمان خاطرنشان کرد: سند امنیت غذایی استان بر مبنای علمی و کارشناسی نوشته شده و توافق شده، باید روی آن بایستیم و تغییر ندهیم.

وی عنوان داشت: از سال ۹۳ تغییراتی در قیمت نان داشتیم و تغییر کنونی کشوری بوده است، اما به هیچ وجه نباید این افزایش قیمت در کمیت و کیفیت تاثیری داشته باشد و درصد سبوس‌گیری استاندارد نیز باید رعایت شود که نیازمند کنترل و نظارت دقیق است.

استاندار کرمان تأکید کرد: ما مسئول تحویل نان سالم و باکیفیت هستیم که باید مد نظر متولیان امر قرار گیرد.

منبع: فارس
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

آتش سوزی بیش از یک هکتار از اراضی منابع طبیعی راین

مرد میانسال مفقود شده بعد از 5 روز پیدا شد

سهمیه سوخت مناطق دارای انشعاب گاز قطع می‌شود

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت جوی کرمان

نجات معجزه‌آسای کودک ربوده شده بمی از دست آدم‌ربایان

زمان آغاز پیش فروش بلیت قطارهای مسافری اعلام شد

آزاد سازي بیش از 3 هزار و 500 مترمربع اراضي ملي در کرمان

اشتغال در شرکت‌های متوسط و کوچک باید تقویت شود

ساعت آغاز به کار ادارات کرمان در ماه رمضان تغییر کرد

خواب‌آلودگی و خستگی علت اصلی بروز تصادفات در ایام نوروز

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)