کد خبر: ۴۲۵۵۷
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۳
ارسال به دوستان
ذخیره
استاندار کرمان: آموزش و پرورش را طبقاتی و کنکور را رانتی کردیم
 استاندار کرمان با انتقاد از طبقه بندی‌ها در نظام آموزشی بیان کرد: متاسفانه نظام آموزش و پرورش را طبقاتی و آن را پولی و کنکور را رانتی کردیم و کرسی‌های دانشگاه را در اختیار کسانی گذاشتیم که درد مردم را نمی‌فهمند و با این اقدام به شدت بر پیکر آموزش و پرورش آسیب رساندیم.

 استاندار کرمان با انتقاد از طبقه بندی‌ها در نظام آموزشی بیان کرد: متاسفانه نظام آموزش و پرورش را طبقاتی و آن را پولی و کنکور را رانتی کردیم و کرسی‌های دانشگاه را در اختیار کسانی گذاشتیم که درد مردم را نمی‌فهمند و با این اقدام به شدت بر پیکر آموزش و پرورش آسیب رساندیم.
علی زینی وند صبح امروز سوم مهرماه در آیین نمادین نواختن زنگ مدرسه در استان کرمان گفت: کرمان جزو استان‌های پیشرو برای آغاز فعالیت مدارس بود.
وی با اشاره به تجربیات یک و نیم سال گذشته در امر آموزش مجازی اظهار کرد: همه کارشناسان و صاحب نظران تاکید بر آموزش حضوری دارند که خانواده‌ها باید در این زمینه به ما کمک کنند.
استاندار کرمان تاکید کرد: اگر همه امکانات آموزش مجازی مهیا باشد کیفیت آن نصف کیفیت آموزش حضوری است.
وی بر لزوم واکسیناسیون همه کسانی که با دانش آموزان سر و کار دارند، از کادر مدرسه تا راننده سرویس و حتی والدین تاکید کرد و افزود: برای واکسیناسیون دانش آموزان تدابیر خوبی در کشور در حال اندیشیدن است.
زینی وند در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: ماحصل سند تحول این است که دانش آموز از ابتدا تا قبل از دانشگاه باید به گونه‌ای تربیت یافته که صاحب تحلیل دقیق از شرایط کشور و دنیا بوده و مسلط به یک حرفه قابل کاربرد در جامعه و تسلط بر دانش پیشرفته نیز باشند.
وی با اشاره به جایگاه آموزش و پرورش در کشور‌های توسعه یافته تاکید کرد: تا آموزش و پرورش دغدغه آحاد جامعه نباشد ما آینده کشور را نمی‌توانیم بسازیم.
استاندار کرمان با انتقاد از طبقه بندی‌ها در نظام آموزشی عنوان کرد: متاسفانه نظام آموزش و پرورش را طبقاتی و آن را پولی و کنکور را رانتی کردیم و کرسی‌های دانشگاه را در اختیار کسانی گذاشتیم که درد مردم را نمی‌فهمند و با این اقدام به شدت بر پیکر آموزش و پرورش آسیب رساندیم که برای حل این مسائل باید سند تحول آموزش را ساری و جاری کنیم.
استاندار کرمان بعد از نواخته شدن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید، با حضور در کلاس درس، نکاتی را به دانش آموزان گوشزد و در ادامه خاطرات خود را در زمینه آموزش دادن به دانش آموزان یادآوری کرد و گفت: اگر دانش آموزان با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در مدارس حضور پیدا کنند می‌توانیم فعالیت مدارس را حضوری کنیم.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

پیش بینی هواشناسی از بارش باران و تگرگ در برخی نقاط کرمان

افزایش شهریه مدارس غیردولتی در زمان ثبت نام ممنوع است

گرم شدن هوا و آمدن مارهای عظیم‌الجثه به شهرستان عنبرآباد

هیچ مورد ترخیص نشده قانونی در این اداره کل وجود ندارد

انتصاب یک دهه هشتادی به عنوان مشاور نسل Z استاندار کرمان

هشدار وزارت بهداشت درباره سرطان زا بودن نمک‌های رنگی

انعقاد تفاهمنامه همکاری استانداری کرمان و سازمان اوقاف و امور خیریه با هدف تقویت اقتصاد روستاهای استان

تعطیلی سینماها در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه

پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

قیمت سکه و طلا سه‌شنبه دوم اردیبهشت 1404

پربازدید ها

انتصاب مدیران شهرستانی بدون موافقت فرمانداران ممنوع است/ دوره پشت میز نشینی گذشته است

سرپرست روابط عمومی استانداری کرمان: استفاده از ظرفیت‌های جدید اطلاع‌رسانی جذابیت نشریات مکتوب را حفظ می‌کند

فرماندار بم: برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن می‌کنیم

انعقاد تفاهمنامه همکاری استانداری کرمان و سازمان اوقاف و امور خیریه با هدف تقویت اقتصاد روستاهای استان

انتصاب یک دهه هشتادی به عنوان مشاور نسل Z استاندار کرمان

پر بحث

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

محمدعلی علومی طنزپرداز و شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت   (۱ نظر)

فاجعه انتخابات ۸۴ را تکرار نکنیم/ باید از ظرفیت خاتمی، ناطق‌نوری، عبدالله نوری، روحانی، سیدحسن خمینی و بهزاد نبوی در این انتخابات بهره برد/ نباید از کاندیدای تفرقه‌انگیز حمایت کرد   (۱ نظر)

قطار کرمان خرمشهر برای جابه‌جایی زائران اربعین راه‌اندازی شد   (۱ نظر)

محمدعلی طالبی استاندار کرمان شد   (۱ نظر)

پزشکیان: در پیام‌های شهید سلیمانی بویی از تفرقه وجود نداشت   (۱ نظر)

کشف70 هزار ليتر گازوئيل قاچاق در کرمان   (۱ نظر)