کد خبر: ۴۲۶۷۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۹
ارسال به دوستان
ذخیره
سرپرست دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش:
سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح لکه‌گیری واکسیناسیون دانش‌آموزان به منظور واکسینه شدن افراد ۱۲ تا ۱۸ ساله‌ای که هنوز برای تزریق و اکسن مراجعه نکرده‌اند، در روزهای ۲۱ و ۲۲ مهرماه اجرا می‌شود.

۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش‌آموز واکسینه شدند

سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح لکه‌گیری واکسیناسیون دانش‌آموزان به منظور واکسینه شدن افراد ۱۲ تا ۱۸ ساله‌ای که هنوز برای تزریق و اکسن مراجعه نکرده‌اند، در روزهای ۲۱ و ۲۲ مهرماه اجرا می‌شود.
اعظم گودرزی افزود: در مراکز تجمیعی تحت پوشش وزارت آموزش و پرورش این همکاری وجود دارد و واکسیناسیون دانش‌آموزان به خوبی انجام می‌شود به همین منظور طرحی تحت عنوان لکه‌گیری دانش‌آموزان واکسینه نشده را در حال اجرا داریم به این شیوه که با توافق با وزارت بهداشت ۲۱ و ۲۲ مهرماه را لکه‌گیری واکسیناسیون در نظرگرفته ایم.
وی ادامه داد: تا روز ۲۲ مهرماه پایگاه‌هایی که دانش‌آموزان واکسینه نشده به آنها مراجعه دارند، فعال است تا کار واکسیناسیون دانش‌آموزان انجام شود. البته اجباری برای تزریق واکسن در مراکز تجمیعی این وزارتخانه نیست بلکه افرادی که علاقه دارند به مراکز وزارت بهداشت برای تزریق مراجعه کنند، می‌توانند خدمات واکسیناسیون را دریافت کنند.
سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش ابراز امیدواری کرد با اجرای طرح لگه‌گیری از اقدام واکسیناسیون دانش‌آموزان در این رده سنی، درصد واکسیناسیون این افراد بالاتر رود تا به رقم ۷۰ درصد جمعیت واکسینه شده در کشور برسیم.
حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش‌آموز واکسینه شدند
گودرزی ادامه داد: بر اساس آمارهای موجود تا روز ۱۸ مهرماه از میان این دانش آموزان در رده سنی ۱۲ تا ۱۸ سال بیش از ۵۰ درصد دانش آموزان یعنی نزدیک به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر واکسینه شدند.
وی خاطرنشان کرد: چون هنوز پایگاه های تجمیعی وزارت آموزش و پرورش برای واکسینه کردن دانش‌آموزان فعال هستند، برخی از این مراکز مراجعه کننده دارند و خدمات ارایه می دهند تا دانش‌آموزانی که در روزهای اخیر هم تصمیم بر واکسینه شدن داشته باشند، بتوانند از خدمات این مراکز بهره‌مند شوند.
سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: با توجه به اینکه ممکن است تعدادی از والدین دانش‌آموزان نیز هنوز واکسن تزریق نکرده باشند به همین منظور علاوه بر دانش‌آموزان والدین هم می‌توانند در این مراکز واکسن خودشان را دریافت کنند.
وی به آغاز رسمی واکسیناسیون دانش‌آموزان از روز ۱۵ مهرماه ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: اگرچه به صورت رسمی تزریق واکسن دانش‌آموزان از این روز شروع شده است اما پیش از این نیز در مراکز سلامت وزارت بهداشت کار تزریق واکسن افراد ۱۲ تا ۱۸ ساله نیز انجام می‌شد.
ایجاد ۵۰۰ مرکز تجمیعی برای واکسیناسیون دانش‌آموزان
وی در خصوص واکسیناسیون دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله اینگونه توضیح داد و اظهار داشت: زمانی که ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد که این دانش‌آموزان باید واکسن بزنند، سرپرست وزارت آموزش و پرورش طی نامه ای به وزارت بهداشت برای تزریق واکسن به این دانش‌آموزان اعلام آمادگی کرد و طی دستورالعملی از سوی معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها در ۱۴ مهرماه، این دستورالعمل ابلاغ شد.
سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: برای تزریق واکسن به دانش‌آموزان نیز برنامه‌ریزی و کمیته‌های استانی برای انجام واکسیناسیون دانش‌آموزان ایجاد شد و در مناطق و شهرستان‌های مختلف، شبکه‌های بهداشتی نیز ایجاد و تقسیم کار صورت گرفت.
گودرزی اضافه کرد: با توجه به اینکه واکسیناسیون برای دانش‌آموزان اختیاری و با اجازه والدین صورت می‌گیرد، وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که والدین با اختیار خود می‌توانند به مراکز جامع خدمات سلامت وزارت بهداشت یا پایگاه های تجمیعی آموزش و پرورش برای تزریق فرزندان خود مراجعه کنند که به همین منظور بیش از ۵۰۰ مرکز تجمیعی ایجاد شد تا والدین بتوانند برای واکسیناسیون دانش‌آموزان به این مراکز مراجعه کنند.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت؛ تاکنون ۴۶ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۵۰۱ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۰ میلیون و ۷۷۸ هزار و ۸۸۰ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۶۷ میلیون و ۲۹ هزار و ۳۸۱ دُز رسید.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

هشدار وزارت بهداشت درباره سرطان زا بودن نمک‌های رنگی

انعقاد تفاهمنامه همکاری استانداری کرمان و سازمان اوقاف و امور خیریه با هدف تقویت اقتصاد روستاهای استان

تعطیلی سینماها در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه

پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

قیمت سکه و طلا سه‌شنبه دوم اردیبهشت 1404

مشکل کمبود برق از کمبود آب؛ تولید برق در نیروگاه سد جیرفت ۳۰ درصد کاهش یافت

دستبند پليس بر دستان سارق زورگير تلفن همراه

آمار پرونده‌های مطالبه مهریه در کرمان افزایش یافته است

معاون غذا و داروی علوم پزشکی کرمان: محصولات تراریخته باید برچسب‌گذاری شوند

فرماندار بم: برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن می‌کنیم

پربازدید ها

بازرس کل استان کرمان: بزرگترین شجاعت مدیران، پذیرش اشتباهات گذشته است / ضرورت توجه نمایندگان به مسائل کلان استان

زمان امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم اعلام شد

گربه نادر ایرانی دوباره در کرمان رؤیت شد

پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

تاکید دادستان ریگان بر تعیین تکلیف خودروهای توقیفی

رئیس کل دادگستری کرمان: مشکل ترخیص خودروها را پیگیری خواهیم کرد

کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه قطع می‌شود

اعلام نرخ ویزیت پزشکان در سال جاری

آمار پرونده‌های مطالبه مهریه در کرمان افزایش یافته است

بیماری‌های خاموش که سال‌ها بدون علائم باقی می‌مانند

پر بحث

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

محمدعلی علومی طنزپرداز و شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت   (۱ نظر)

فاجعه انتخابات ۸۴ را تکرار نکنیم/ باید از ظرفیت خاتمی، ناطق‌نوری، عبدالله نوری، روحانی، سیدحسن خمینی و بهزاد نبوی در این انتخابات بهره برد/ نباید از کاندیدای تفرقه‌انگیز حمایت کرد   (۱ نظر)

قطار کرمان خرمشهر برای جابه‌جایی زائران اربعین راه‌اندازی شد   (۱ نظر)

محمدعلی طالبی استاندار کرمان شد   (۱ نظر)

پزشکیان: در پیام‌های شهید سلیمانی بویی از تفرقه وجود نداشت   (۱ نظر)

کشف70 هزار ليتر گازوئيل قاچاق در کرمان   (۱ نظر)