کد خبر: ۴۲۷۱۹
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۸
ارسال به دوستان
ذخیره
متخصصان در توضیح این پرسش که چرا برخی از افراد واکسینه شده بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست می دهند معتقدند که این موضوع به معنی بی اثر بودن واکسن ها نیست. به گزارش ایسنا، "کالین پاول"، وزیر امور خارجه سابق آمریکا روز دوشنبه بر اثر عوارض ناشی از بیماری کووید-۱۹ فوت کرد. خانواده وی اعلام کرده اند که او هر دو دُز واکسن را دریافت کرده است. پاول ۸۴ سال داشته و به نوعی از سرطان خون مبتلا بوده است.

متخصصان در توضیح این پرسش که چرا برخی از افراد واکسینه شده بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست می دهند معتقدند که این موضوع به معنی بی اثر بودن واکسن ها نیست.

به گزارش ایسنا، "کالین پاول"، وزیر امور خارجه سابق آمریکا روز دوشنبه بر اثر عوارض ناشی از بیماری کووید-۱۹ فوت کرد. خانواده وی اعلام کرده اند که او هر دو دُز واکسن را دریافت کرده است. پاول ۸۴ سال داشته و به نوعی از سرطان خون مبتلا بوده است.

مقامات بهداشتی آمریکا نگران هستند که مخالفان واکسن با شنیدن خبر فوت وزیر امور خارجه سابق این کشور بر اثر کرونا به رغم واکسیناسیون کامل، دست به کار شده و ادعا کنند که واکسن ها از اثربخشی لازم برخوردار نیستند و با به چالش کشیدن ضرورت تزریق واکسن این سوال را مطرح کنند که اگر احتمال فوت افراد بر اثر بیماری کووید-۱۹ پس از واکسیناسیون وجود دارد پس تزریق واکسن چه فایده ای خواهد داشت؟

در همین رابطه شبکه خبری "سی ان ان" مصاحبه ای با دکتر "لیانا ون" از دانشگاه جرج واشنگتن داشته که توضیحاتی در مورد واکسیناسیون و فوت برخی افراد واکسینه شده بر اثر بیماری کووید-۱۹ ارائه کرده است.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا افراد واکسینه شده بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می دهند و آیا تزریق واکسن ضروری است؟ گفت: باید از علم و آنچه تحقیقات نشان می دهد شروع کنیم. واکسنهای کووید-۱۹ در پیشگیری از بیماری و به ویژه نوع شدید آن فوق العاده موثر هستند. جدیدترین داده های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده نشان می دهد (CDC) که واکسن، احتمال مثبت شدن تست کووید-۱۹ را شش برابر و احتمال مرگ ناشی از آن را ۱۱ برابر کاهش می دهد.

این محقق افزود: با این حال، واکسن های کووید-۱۹ به طور ۱۰۰ درصدی فرد را در برابر بیماری مصون نمی کنند. در واقع هیچ واکسنی این اثربخشی را ندارد و تقریبا هیچ درمانی پزشکی و دارویی ۱۰۰ درصد موثر نیست. این بدان معنا نیست که واکسن اثربخشی ندارد یا نباید آن را مصرف کرد.

دکتر "لیانا ون" نیز در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال ابتلا به نوع شدید بیماری با وجود واکسیناسیون وجود دارد، اظهار کرد: بر اساس یافته های موجود ژنرال پاول در آن دسته قرار گرفت. می دانیم که افراد مسن و مبتلا به بیماریهای زمینه ای بیشتر در معرض ابتلا به نوع شدید بیماری هستند و در پی ابتلا به آن جان خود را از دست می دهند.

وی تاکید کرد: به همین دلیل است که تزریق دُز تقویتی (بوستر یا یادآور) یا دز سوم (توصیه سازمان جهانی بهداشت به ضرورت تزریق دز سوم به عنوان از اصلی از واکسیناسیون برای دو واکسن چینی سینوفارم و سینوواک) واکسن کرونا توصیه می شود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

آتش سوزی بیش از یک هکتار از اراضی منابع طبیعی راین

مرد میانسال مفقود شده بعد از 5 روز پیدا شد

سهمیه سوخت مناطق دارای انشعاب گاز قطع می‌شود

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت جوی کرمان

نجات معجزه‌آسای کودک ربوده شده بمی از دست آدم‌ربایان

زمان آغاز پیش فروش بلیت قطارهای مسافری اعلام شد

آزاد سازي بیش از 3 هزار و 500 مترمربع اراضي ملي در کرمان

اشتغال در شرکت‌های متوسط و کوچک باید تقویت شود

ساعت آغاز به کار ادارات کرمان در ماه رمضان تغییر کرد

خواب‌آلودگی و خستگی علت اصلی بروز تصادفات در ایام نوروز

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)