کد خبر: ۴۲۹۶۴
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۲
ارسال به دوستان
ذخیره
یک فعال سیاسی:
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: مجلس یازدهم مخصوصاً بعداز روی کارآمدن دولت سیزدهم یک حالت انفعالی پیدا کرده است.

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: مجلس یازدهم مخصوصاً بعداز روی کارآمدن دولت سیزدهم یک حالت انفعالی پیدا کرده است.
به گزارش ایلنا احمد حکیمی‌پور درباره این‌که حدود ۲ سال از عمکلرد مجلس یازدهم می‌گذرد، اما به گفته کارشناسان و افکار عمومی خروجی چندان مثبتی نداشته است، گفت: معتقدم نمایندگان خلاف آن شعاری که دادند و انتظاری که در جامعه ایجاده کردند، تاکنون نتوانسته‌اند به خروجی ملموسی برسند.
دبیرکل حزب اراده ملت ایران یادآور شد: نمایندگان مجلس یازدهم در زمینه شفاف‌سازی و گره‌گشایی فقط می‌خواستند گره‌ها را به لحاظ حقوقی باز و شفافیت و نظارت را حال چه میدانی و چه ساختاری دنبال کنند، اما کارنامه‌ای تاکنون مشاهده نکرده‌ایم.
وی ادامه خاطرنشان کرد: چه خوب است نمایندگان بعد از گذشت این مدت از مجلس گزارش ادواری ۶ یا یکساله ارائه دهند که چه کاری تاکنون انجام داده‌اند آیا در این مدت شرایط و وضعیت جامعه بهبود پیدا کرده است؟ آیا به سمت کم کردن مشکلات رفته‌اند؟ به مردم در این زمینه گزارش دهند تا آن‌ها هم در جریان باشند.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: احساس می‌کنم مجلس یازدهم مخصوصاً بعد از روی کارآمدن دولت سیزدهم یک حالت انفعالی پیدا کرده است.
وی یادآور شد: ۲۰۰ نفر از نمایندگان برای کاندیداتوری آقای رئیسی نامه نوشتند و هنوز در مرحله دولت راه افتاده‌اند تا بخواهند کارگشایی کنند؛ بنابراین خوب است که گزارش جامع و کاملی داده شود که چه کاری توانسته‌اند، انجام دهند.
دبیرکل حزب اراده ملت ایران افزود: ریشه‌های این رفتار‌ها مشخص است به کجا بازمی‌گردد نظام انتخاباتی ما دچار مشکل است رقابت‌های سیاسی در سیاست ما درست تعریف نشده و نظام حزبی ما معیوب است فکر می‌کنم مجلس زمان زیادی ندارد تا بخواهد نشان که موفق عمل کرده است.
حکیمی‌پور در پاسخ به سوالی مبنی بر این که با این عملکردی که نمایندگان مجلس یازدهم داشته‌اند رفتار انتخاباتی مردم در سال ۱۴۰۲ و دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی چگونه خواهد بود، گفت: چیزی که مشخص است این است که اگر انتخابات در کشور ما رقابتی بود، بسیاری از این نمایندگان امروز در مجلس کرسی نداشتند.
وی یادآور شد: اغلب نمایندگان این مجلس در شرایطی به مجلس آمدند که رقبای اصلی‌شان حتی در بین اصولگرایان کنار گذاشته شده بودند، این مجلس محصول رقابت واقعی با رقیبان اصلی نیست و اگر رقبای با کیفیت در صحنه حضور داشتند قطعا این نمایندگان در مجلس نبودند.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطر‌نشان کرد: کشور نیاز دارد رقابت واقعی شکل بگیرد و حکمرانی حزبی در کشور در زمان انتخابات خودش را نشان دهد که در حال حاضر این مسئله وجود ندارد.
وی یادآور شد: اکثریت نمایندگان این مجلس بار اول‌شان است که در قوه مقننه حضور پیدا می‌کنند حتی رئیس پارلمان هم همین ضعیت را دارد؛ بنابراین تجربه کار پارلمانی بسیار کم است.
دبیرکل حزب اراده ملت ایران تاکید کرد: مجلس یازدهم به سمت نیمه دوم خودش نزدیک می‌شود و نمایندگانش یکسال بیشتر وقت ندارند خودشان را نشان دهند که چه کار‌های تاکنون انجام داده‌اند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

انسداد 10 راه روستایی در بم و آبگرفتگی برخی از منازل روستایی

جدیدترین قیمت طلا، سکه و ارز در بازار

کشف مواد مخدر و سلاح جنگي از قاچاقچیان مواد مخدر در ریگان

روستای چاه‌غلامعلی زرند مسدود شد  

رفع ۱۶ نقطه حادثه‌خیز و اجرای پل عابر پیاده در پنج نقطه حادثه‌خیز شهر کرمان

پیش‌بینی هواشناسی از وضعیت هوای کرمان طی امروز و فردا / روند افزایش دما از روز یکشنبه

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۳ نیمه مرداد اعلام می‌شود

سیل و بارندگی  ۱۳۳ میلیارد تومان به بخش کشاورزی عنبرآباد خسارت وارد کرد

باند سازمان يافته قاچاق سوخت در کرمان منهدم شد

رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کرمانی در نوبت اول کنکور

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)