کد خبر: ۴۴۴۰۳
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۸
ارسال به دوستان
ذخیره
دبیرکل کانون شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت کشور با بیان اینکه ۱۸ میلیون نفر جامانده دریافت سهام عدالت شناسایی شده‌اند، گفت: این جاماندگان می‌توانند خرداد امسال ثبت‌نام کنند.

دبیرکل کانون شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت کشور با بیان اینکه ۱۸ میلیون نفر جامانده دریافت سهام عدالت شناسایی شده‌اند، گفت: این جاماندگان می‌توانند خرداد امسال ثبت‌نام کنند.

به گزارش ایرنا، محمد خزاعی کوه پر افزود: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی که در کمیسیون تلفیق هم تایید شده به وزارت اقتصاد ارجاع داده خواهد شد تا در خرداد ماه امسال مجدد از جا ماندگان سهام عدالت ثبت‌نام انجام شود.

وی در مورد مشمولین فوت کرده هم گفت : ۳ میلیون نفر تا پایان خرداد امسال برنامه‌ریزی شده و نرم‌افزار آن تهیه شده و جاماندگان سهام عدالت و خانواده‌های فوت شده می‌توانند با مراجعه به سامانه که اعلام خواهد شد بعد از تکمیل برگ انحصار وراثت از مراجع قضایی نسب به تبدیل سهام ورثه اقدام کنند.

خزاعی کوه پر گفت: کل مشمولین سهام عدالت در استان آذربایجان‌شرقی ۳ میلیون نفر می‌باشد که یک میلیون نفر روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند و بقیه به ارزش ۲۰۴ میلیارد تومان در دی ماه سال گذشته از طریق بورس امکان خرید و فروش پیدا کردند.

دبیرکل کانون سرمایه‌گذاری سهام عدالت افزود: مشاهده ارزش دارایی و معامله سهام عدالت، از طریق سامانه‌های کارگزاری‌ها ممکن است ونیازی به کد بورسی نیست.

وی با اشاره به اینکه پیش از این شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی از محل خالص ارزش دارایی‌ها صورت‌های مالی خود را تهیه می‌کردند و این امر منجر به زیان‌ده نشان دادن شرکت‌های بورسی استانی سهام عدالت می‌شد، گفت: قرار بر این شد صورت‌های مالی حسابرسی شرکت‌های استانی طبق استاندارد حسابرسی براساس ارزش بهای تمام شده شرکت‌ها باشد و این شرکت‌ها از زیان خارج شوند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

وضعیت کرونا در هفته‌ای که گذشت: ۲۲ فوتی و شناسایی ۹۶۹ بیمار جدید

10 درصد از مدارس قلعه گنج نیازمند سیستم سرمایشی هستند

حذف خوراکی های ناسالم برای میان وعده‌های دانش آموزان

۱۰ هزار نیروی پرستاری در بخش درمان استخدام می‌شوند

عضو حزب اعتماد ملی: اصلاح‌طلبان و اعتدالیون ائتلاف کنند

هوای فهرج در وضعیت خطرناک قرار دارد

هشدار دامپزشکی شهرستان بم به دامداران در خصوص بیماری آنتروتوکسمی

استقرار عوامل راهنمایی و رانندگی در اطراف مدارس

زمان مسابقه امروز فرنگی کاران ایران در جهانی بلگراد

تا چند روز آینده شکر ارزان می شود

پر بحث

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۶ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

بشنوید| نوحه خون گلوی حسین با صدای مداح کرمانی   (۱ نظر)