کد خبر: ۴۵۵۹۲
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۳
ارسال به دوستان
ذخیره
معاون اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت: ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متقاضیان صاحب فرزند سوم فاقد مسکن نیاز به ثبت‌نام در هیچ سامانه‌ای ندارد و به صورت حضوری و در ۶ بانک انجام می‌شود.

معاون اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت: ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متقاضیان صاحب فرزند سوم فاقد مسکن نیاز به ثبت‌نام در هیچ سامانه‌ای ندارد و به صورت حضوری و در ۶ بانک انجام می‌شود.

به گزارش ایلنا، مهدی صحابی معاون اداره اعتبارات بانک مرکزی درباره شرایط پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن ۲۰۰ میلیون تومانی برای افرادی که صاحب فرزند سوم شده‌اند، گفت: این تسهیلات در قانون بودجه ۱۴۰۱ دیده شده و مختص خانواده‌هایی است که فرزند سوم آن‌ها از سال ۱۳۹۹ به بعد متولد شده‌اند و البته فاقد مسکن هستند.

به گفته وی این بخشنامه را بانک مرکزی فقط به ۶ بانک مسکن، کشاورزی، توسعه تعاون، صادرات، تجارت و پست بانک ابلاغ کرده است.

صحابی با بیان اینکه متقاضیان ابتدای امر باید به شعبه بانک مراجعه کنند، گفت: بانک استعلام اولیه را از سامانه سمات بانک مرکزی می‌گیرد، چون طبق نص صریح قانون این تسهیلات باید به خانواده‌های فاقد مسکن پرداخت شود.

وی ادامه داد: قرار است ظرف یکی دو هفته آینده امکان استعلام از سامانه وزارت راه و شهرسازی برای مشخص شدن مالکیت متقاضیان تسهیلات ودیعه مسکن ۲۰۰ میلیون تومانی که از سال ۱۳۹۹ صاحب فرزند سوم شده‌اند فراهم شود.

معاون اداره اعتبارات بانک مرکزی افزود: درحال حاضر تنها امکانی که برای سیستم بانکی فراهم شده استعلام از طریق سامانه سمات بانک مرکزی است تا مشخص شود که متقاضی تسهیلات جعاله یا ودیعه مسکن فعال نداشته باشد.

وی بابیان اینکه این استعلام کامل نیست و نشان نمی‌دهد فرد مالک مسکن است یا خیر، گفت: اگر نص صریح قانون بخواهد اجرا شود و خانواده فاقد مسکن باشد باید از طریق سامانه وزارت راه و شهرسازی این استعلام صورت بگیرد.

وی افزود: با همکاران وزارت راه و شهرسازی جلساتی برگزار شده است و ظرف یکی دوهفته آینده این امکان فراهم خواهد شد که شعبات این ۶ بانک عامل بتوانند ارتباط با سامانه وزارت راه و شهرسازی داشته باشند تا آنجا مالکیت متقاضیان به طور کامل بررسی شود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

استاندار کرمان: باید برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن کنیم

اعلام محدودیت‌های ترافیکی ویژه شب‌های قدر در کرمان

عوارض مصرف خودسرانه ویتامین و مکمل‌ها

عارف: معرفی گزینه وزیر اقتصاد بعد از تعطیلات نوروز

پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

افزایش عجیب و غریب قیمت سکه و طلا در بازار

اعضای بدن یک خانم 40 ساله به دو بیمار زندگی دوباره بخشید

آمادگی کرمان برای استقبال از گردشگران نوروزی ۱۴۰۴

شهرهای کرمان و زرند با بحران آب شرب مواجه هستند

فرمانده انتظامی استان کرمان: سرقت‌ها در استان ۱۲ درصد کاهش داشته است

پر بحث

پیش‌بینی وقوع ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف کرمان   (۲ نظر)

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان   (۱ نظر)

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

استاندار کرمان: تا وقتی امکان رویت قطعه زمین در محل ساخت نباشد، مردم که نمی‌توانند اقدام به ساختمان‌سازی کنند   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

محمدعلی علومی طنزپرداز و شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت   (۱ نظر)

روستای تاریخی میمند شهربابک در لیست ثبت جهانی   (۱ نظر)

فاجعه انتخابات ۸۴ را تکرار نکنیم/ باید از ظرفیت خاتمی، ناطق‌نوری، عبدالله نوری، روحانی، سیدحسن خمینی و بهزاد نبوی در این انتخابات بهره برد/ نباید از کاندیدای تفرقه‌انگیز حمایت کرد   (۱ نظر)