کد خبر: ۴۶۱۵۲
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۸
ارسال به دوستان
ذخیره
وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد:
وزیر راه و شهرسازی ضمن تاکید بر واگذاری زمین به مردم برای ساخت ویلا و خانه‌های یک طبقه تا سه طبقه گفت: در بافت‌های فرسوده ظرفیت احداث سه واحد مسکونی در هر پلاک وجود دارد.

وزیر راه و شهرسازی ضمن تاکید بر واگذاری زمین به مردم برای ساخت ویلا و خانه‌های یک طبقه تا سه طبقه گفت: در بافت‌های فرسوده ظرفیت احداث سه واحد مسکونی در هر پلاک وجود دارد.

به گزارش ایسنا، پس از برگزاری جلسه شورای عالی مسکن با حضور وزرای کشور، راه و شهرسازی، نیرو، نفت، جهاد کشاورزی و روسای بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه و همچنین مسئولان دستگاه‌های مربوطه که به بررسی برنامه‌های تامین مالی مسکن برای دهک‌های کم‌درآمد و متوسط پرداخته شد، رستم قاسمی ـ وزیر  راه و شهرسازی، نشستی را به صورت ویدئوکنفرانس با معاونان و مدیران کل راه و شهرسازی استان‌های سراسر کشور برگزار کرد.

در این نشست، قاسمی به موضوع واگذاری زمین به خود مردم برای ساخت خانه‌های دوطبقه، سه طبقه و ویلایی تک واحدی، اشاره کرد. او پیش از این هم یکی از محورهای طرح نهضت ملی مسکن را واگذاری زمین به متقاضیان به منظور احداث واحدهای ویلایی عنوان کرده بود.

وی با تاکید بر اینکه اولویت واگذاری زمین به خود مردم است تا مردم خودشان بسازند گفت: مردم خودشان تدریجی خانه را می‌سازند، باید کار کنیم تا مردم از مستاجری نجات پیدا کنند.

قاسمی تصریح کرد: در استان‌هایی که زمین وجود دارد، زمین به صورت تک واحدی و ویلایی به مردم ارائه و قرارداد یکساله بسته شود. در این زمینه هرجایی هم که زمین کم است اجازه ساخت دو طبقه و سه طبقه داده شود تا مردم به صورت گروهی خانه‌هایشان را بسازند.

قاسمی با اشاره به اینکه اولویت اول در طرح نهضت ملی مسکن واگذاری ویلایی تک واحدی به مردم در استان‌هایی است که زمین لازم وجود دارد، درخصوص اهمیت سرعت ساخت مسکن در کشور به مدیران راه و شهرسازی استان‌ها گفت: مدیران راه و شهرسازی هر روز به پروژه‌های ساخت مسکن سرکشی کنند.

 عملکرد قابل قبول بنیاد مسکن در ساخت مسکن

قاسمی تصریح کرد: بنیاد مسکن با آنکه هزاران پروژه در دست دارد عملکرد و پیشرفت خوبی دارد.

وی افزود: مسئول کار در ساخت مسکن در استان مدیرکل راه و شهرسازی هر استان است. اولویت اول واگذاری زمین به خود مردم است، مورد بعدی خود مالکانی است که زمین دارند و تسهیلات ساخت مسکن را از طریق طرح نهضت ملی مسکن در اختیارشان قرار داده می‌شود.

 وی با اعلام اینکه دست مدیران کل راه و شهرسازی  در هر نوع اقدام عملیاتی در طرح نهضت ملی مسکن و قرارد با انبوه‌سازان باز است، بیان کرد: با انبوه‌سازان زمین تهاتر کنید.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به عملکرد بانک مسکن افزود: گزارشی مبنی برعدم همکاری بانک مسکن در طرح نهضت ملی مسکن تاکنون اعلام نشده است.

قاسمی وضعیت تعدادی از استان‌ها را در حوزه تامین زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن، نامطلوب خواند و به مدیران کل راه و شهرسازی آنها مهلت داد تا نسبت به تعیین تکلیف زمین‌ها برای ساخت واحدهای مسکونی اقدام کنند.

وی افزود: ما نباید از برنامه زمان‌بندی طرح نهضت ملی مسکن عدول کنیم و تمامی اختیارات لازم را هم به استانداران به عنوان روسای شورای عالی مسکن داده‌ایم و کوتاهی و تاخیر در این زمینه پذیرفتنی نیست.

 اهمیت توجه به بافت فرسوده در طرح نهضت ملی مسکن

 قاسمی بر ظرفیت بالای بافت‌های فرسوده در تولید مسکن که به طور متوسط از نوسازی هر واحد فرسوده ۳ واحد جدید نیزتولید می‌شود، تاکید کرد.

وزیر راه و شهرسازی به مدیران راه و شهرسازی دستور داد با جدیت بیشتری به این موضوع بپردازند و بسته‌های تشویقی مناسبی برای سازندگان تعریف کنند و به صورت هفتگی ضمن بازدید از محلات هدف و روند نوسازی مسکن را پیگیری کنند و به عنوان یک اولویت جدی مدنظر قرار دهند.

عضوکابینه دولت سیزدهم تاکید کرد: چنانچه بسته‌های تشویقی مناسب برای این کار تعریف شود نیاز چندانی به تسهیلات بانکی هم نخواهد بود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

هشدار وزارت بهداشت درباره سرطان زا بودن نمک‌های رنگی

انعقاد تفاهمنامه همکاری استانداری کرمان و سازمان اوقاف و امور خیریه با هدف تقویت اقتصاد روستاهای استان

تعطیلی سینماها در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه

پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

قیمت سکه و طلا سه‌شنبه دوم اردیبهشت 1404

مشکل کمبود برق از کمبود آب؛ تولید برق در نیروگاه سد جیرفت ۳۰ درصد کاهش یافت

دستبند پليس بر دستان سارق زورگير تلفن همراه

آمار پرونده‌های مطالبه مهریه در کرمان افزایش یافته است

معاون غذا و داروی علوم پزشکی کرمان: محصولات تراریخته باید برچسب‌گذاری شوند

فرماندار بم: برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن می‌کنیم

پربازدید ها

وضعیت سد نساء بم بحرانی است / تاکید بر لزوم همکاری کشاورزان برای عبور از بحران کم‌آبی

کاهش قیمت ها در بازار سکه و طلا

جدیدترین تغییر قیمت ها در بازار طلا و سکه

راه‌اندازی ۷ سایت جدید تلفن همراه در روستاهای کرمان

قیمت سکه و طلا سه‌شنبه دوم اردیبهشت 1404

مشکل کمبود برق از کمبود آب؛ تولید برق در نیروگاه سد جیرفت ۳۰ درصد کاهش یافت

پر بحث

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

محمدعلی علومی طنزپرداز و شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت   (۱ نظر)

فاجعه انتخابات ۸۴ را تکرار نکنیم/ باید از ظرفیت خاتمی، ناطق‌نوری، عبدالله نوری، روحانی، سیدحسن خمینی و بهزاد نبوی در این انتخابات بهره برد/ نباید از کاندیدای تفرقه‌انگیز حمایت کرد   (۱ نظر)

قطار کرمان خرمشهر برای جابه‌جایی زائران اربعین راه‌اندازی شد   (۱ نظر)

محمدعلی طالبی استاندار کرمان شد   (۱ نظر)

پزشکیان: در پیام‌های شهید سلیمانی بویی از تفرقه وجود نداشت   (۱ نظر)

کشف70 هزار ليتر گازوئيل قاچاق در کرمان   (۱ نظر)