کد خبر: ۴۶۴۵۸
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۷
ارسال به دوستان
ذخیره
کلسترول خون، یکی از عارضه‌های بعضا پنهان است که افراد توجه چندانی به آن ندارند. در حالی که باید کنترل شود.

کلسترول خون، یکی از عارضه‌های بعضا پنهان است که افراد توجه چندانی به آن ندارند. در حالی که باید کنترل شود.

به گزارش مهر، کلسترول برای تولید صفرا ضروری بوده و همچنین مسئول هضم چربی است. علاوه بر این، در تولید بسیاری از هورمون‌ها نقش دارد و برای تقویت سلامت قلب و عروق مفید است.

اما مشکل اینجا است که با وجود نیاز اندام‌ها به کلسترول، افزایش آن باعث آسیب‌های جبران ناپذیر می‌شود. این در حالی است که بسیاری از افراد هنوز از علائم افزایش کلسترول در بدن مطلع نیستند، چون این علائم به راحتی قابل مشاهده نبوده و در نهایت منجر به فشار خون بالا، نارسایی کلیه و…، خواهد شد.

مهم‌ترین علائم کلسترول خون

یکی از علائم اولیه کلسترول بالا، تورم و بی‌حسی اندام است. این واکنش اتفاق می‌افتد چون لیپیدهای انباشته از گردش خون مؤثر جلوگیری می‌کنند و این کار باعث کاهش اکسیژن و مواد مغذی عضلات می‌شود.

تنفس بد بو و بوی بد دهان یکی از نشانه‌های بسیار رایج افرادی است که دارای کلسترول بالا هستند. کلسترول بالا باعث ایجاد مشکلات جدی در فرایند هضم مواد غذایی شده و این اتفاق خود عامل بوی بد دهان خواهد شد.

سطوح کنترل نشده کلسترول بد یا همان LDL، به عنوان یک عامل مهم برای صدمات جدی به دستگاه گوارش مانند سوءهاضمه و نفخ شناخته شده است. لیپیدهای اضافی در خون و کبد متابولیسم را مختل کرده و از هضم مؤثر جلوگیری می‌کنند؛ به ویژه هنگامی که غذاهای با چربی بالا مصرف می‌شوند.

کلسترول موجود در شریان‌ها مانع گردش خون مؤثر شده و با کاهش اکسیژن خون، باعث ایجاد سردرد، سرگیجه، از دست دادن تعادل و…، می‌شود.

کلسترول اضافی در بدن منجر به مشکلات بینایی می‌شود. سوزش چشم، تاری دید و زردی چشم از عوارض کلسترول بالا هستند.

تشکیل لیپیدها در شریان‌ها با تأثیر منفی روی فرایند هضم منجر به کاهش تحرک روده‌ها و ابتلاء به یبوست می‌شود.

درد قفسه سینه همیشه یک دلیل برای معاینات فوری پزشکی است. اگرچه بسیاری از بیماری‌ها با درد قفسه سینه ارتباط مستقیم دارند، در اکثر موارد، این درد مرتبط با کلسترول بالا است. ایجاد چربی در شریان‌ها جریان خون را محدود کرده و می‌تواند باعث فشار خون بالا و افزایش درد در قفسه سینه شود.

احساس ضعف، خستگی و میل به خواب در ساعات غیر معمول روز ناشی از تغذیه نامناسب، فعالیت بدنی بیش از حد و یا برخی بیماری‌ها است. با این حال کلسترول بالا هم می‌تواند یک عامل دخیل باشد. با توجه به این که کلسترول بالا جریان خون را محدود می‌کند، می‌تواند منجر به مشکلات ذهنی و جسمی شود.

لکه‌های قرمز روی پوست، التهاب و احساس ناخوشایند خارش، از علائم کلسترول کنترل نشده است.

انباشت بیش از حد چربی در شریان‌ها و کبد می‌تواند برای برخی از افراد همراه با آلرژی‌های جدید غذایی باشد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

قیمت طلا، سکه و ارز چهارشنبه 5 مهر1402

در طرح ساماندهی سوخت؛ 6 هزار کارت سوخت در کرمان مسدود شد

وزارت بهداشت: دانش آموز بیمار در منزل بماند

کنایه سنگین آذری‌جهرمی به دولت سیزدهم/ دلارهای ادعایی از فروش نفت کجا هزینه می‌شود؟

کلاهبرداری میلیاردی با آگهی فروش ایزوگام در سایت دیوار

پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به کرمانی‌ها برای لوله‌کشی گاز منازل

رئیس جمهور در پیامی درگذشت پدر استاندار کرمان را تسلیت گفت

545 خانوار کهنوجی از آب شرب پایدار برخوردار شدند

برکناری مدیر مدرسه در پی پخش آهنگ دافی و رقص دانش‌آموزان

جزئیاتی از دیدار کارگزاران سازندگی به نقل از محمد قوچانی

پربازدید ها

دستگیری اعضای باند کلاهبرداری 2 هزار میلیاردی در کرمان

شروع فصل سرما و سه بیماری کووید، آنفلوآنزا و سرماخوردگی

غرق شدن نوجوان سیرجانی در استخر آب کشاورزی

این مواد غذایی بهترین تغذیه برای دانش‌آموزان است

کرمان در روزهای پایانی هفته خنک‌تر می‌شود

جشنواره ملی نان در کرمان برگزار می‌شود

دمای هوا در کرمان کاهش می‌یابد

 ۷ درصد نوجوانان کشور مبتلا به کبد چرب هستند

چهار قلاده خرس سیاه آسیایی در ارتفاعات دهکهان کهنوج مشاهده شد

بدون مجوز زیست محیطی، هیچ خودروی کارکرده‌ای وارد کشور نمی‌شود

پر بحث

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۶ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

بشنوید| نوحه خون گلوی حسین با صدای مداح کرمانی   (۱ نظر)

مدارس تا پایان سال غیرحضوری می‌شوند؟ / آخرین تصمیم آموزش و پرورش   (۱ نظر)