کد خبر: ۴۶۵۷۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۸
ارسال به دوستان
ذخیره
حذف پست جنجالی مدیری با گمانه‌زنی‌های زیادی در فضای مجازی همراه شده، اما یکی از نزدیکان او به خبرنگار تسنیم می‌گوید: «آقای مدیری به خاطر برداشت‌های اشتباه از گفته‌هایش، تصمیم به حذف این پست گرفته است.»

حذف پست جنجالی مدیری با گمانه‌زنی‌های زیادی در فضای مجازی همراه شده، اما یکی از نزدیکان او به خبرنگار تسنیم می‌گوید: «آقای مدیری به خاطر برداشت‌های اشتباه از گفته‌هایش، تصمیم به حذف این پست گرفته است.»
به گزارش تسنیم، مهران مدیری شب گذشته پست جنجالی‌اش را حذف کرد. حالا خبر حذف این پست، تیتر بسیاری از کانال‌های فضای مجازی شده است. این پست به ویدیویی مربوط می‌شد که مدیری در آن به بخشی از اتفاقات اخیر اعتراض کرده بود و در آستانه پخش دورهمی خواسته بود که حتی فریمی از تصاویر او از تلویزیون پخش نشود.

البته قدیر کاشانی تهیه‌کننده برنامه «دورهمی» در واکنش به این اظهارنظر به تسنیم گفته بود: ساخت، تولید، انتخاب مجری، تعیین محتوا و پخش «دورهمی» از اختیارات سازمان صداوسیماست.

ویدیوی مدیری در روز‌های پراضطراب گذشته با حواشی زیادی همراه داشت تا جایی که ماجرای خروج از کشور نیز بر شدت این حواشی افزود و ماجرا تا ضبط پاسپورت او پس از ورود به کشور نیز پیش رفت.

حالا حذف این پست هم به مانند روز‌های پس از انتشار آن، گمانه‌زنی‌ها در فضای شبکه‌های اجتماعی را افزایش داده و سوالی که از شب گذشته برای بسیاری پیش آمده این است که چرا مدیری این پست را حذف کرد؟ طبق معمول برخی آن را ناشی از فشار نهاد‌های امنیتی تفسیر می‌کنند و در باورپذیری هر قضاوت دیگری تشکیک می‌کنند، اما به نظر می‌رسد واقعیت ماجرا با این روایت متفاوت است.

مدیری پس از بازگشت به کشور سکوت اختیار کرده، اما یکی از نزدیکان او در گفتگو با خبرنگار تسنیم در توضیح انگیزه‌اش از حذف این پست می‌گوید «باتوجه به حواشی پیش آمده و برداشت‌های اشتباه از گفته‌های آقای مدیری، ایشان ترجیح داده این پست را حذف کند تا از صحبت‌هایش سوءاستفاده نشود و به نوعی از فضای اغتشاش و آشوب حمایت نکرده باشد.»

به نظر می‌رسد با گذشت ایام و تأمل پیرامون اتفاقات بسیار تلخی که بعد از درگذشت تأسف‌بار مهسا امینی روی افتاد و بر شدت ناراحتی‌ها در جامعه ایران افزود، فضای دیگری میان افراد شناخته شده در حال شکل‌گیری است. گروهی از هنرمندان و فرهیختگان در روز‌های اخیر تلاش‌های معناداری را در راستای تقویت مدارا و همدلی میان جامعه ایران و دعوت به تحمل «دیگری» در دستور کار خود قرار داده‌اند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

هشدار وزارت بهداشت درباره سرطان زا بودن نمک‌های رنگی

انعقاد تفاهمنامه همکاری استانداری کرمان و سازمان اوقاف و امور خیریه با هدف تقویت اقتصاد روستاهای استان

تعطیلی سینماها در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه

پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

قیمت سکه و طلا سه‌شنبه دوم اردیبهشت 1404

مشکل کمبود برق از کمبود آب؛ تولید برق در نیروگاه سد جیرفت ۳۰ درصد کاهش یافت

دستبند پليس بر دستان سارق زورگير تلفن همراه

آمار پرونده‌های مطالبه مهریه در کرمان افزایش یافته است

معاون غذا و داروی علوم پزشکی کرمان: محصولات تراریخته باید برچسب‌گذاری شوند

فرماندار بم: برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن می‌کنیم

پر بحث

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

محمدعلی علومی طنزپرداز و شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت   (۱ نظر)

فاجعه انتخابات ۸۴ را تکرار نکنیم/ باید از ظرفیت خاتمی، ناطق‌نوری، عبدالله نوری، روحانی، سیدحسن خمینی و بهزاد نبوی در این انتخابات بهره برد/ نباید از کاندیدای تفرقه‌انگیز حمایت کرد   (۱ نظر)

قطار کرمان خرمشهر برای جابه‌جایی زائران اربعین راه‌اندازی شد   (۱ نظر)

محمدعلی طالبی استاندار کرمان شد   (۱ نظر)

پزشکیان: در پیام‌های شهید سلیمانی بویی از تفرقه وجود نداشت   (۱ نظر)

کشف70 هزار ليتر گازوئيل قاچاق در کرمان   (۱ نظر)