کد خبر: ۴۶۵۸۳
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۲
ارسال به دوستان
ذخیره
رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا کف حقوق سربازی را اعلام کرد.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا کف حقوق سربازی را اعلام کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سردار تقی مهری درباره میزان حقوق سربازان در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: حقوق سربازان سال‌های گذشته و به عنوان مثال سال‌های ۹۷ و ۹۸، حدود ۲۵۰ یا ۲۰۰ هزار تومان بود که البته به درجه و مدرک تحصیلی فرد بستگی داشت. اما خوشبختانه کف حقوق سربازی دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سقف آن نیز تا هشت میلیون تومان است.

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا اظهار کرد: در ایام اربعین من از چند استان مرزی خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان و آذربایجان غربی بازدید داشتم و با سربازان صحبت می‌کردیم. از میان افرادی که در مناطق مرزی خدمت می‌کنند مجردها تقریبا بالای چهار میلیون و متاهل‌ها نیز حدود شش میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دریافتی دارند.

مهری ادامه داد:‌ حقوق سربازان رشد خوبی داشت. در روزهای گذشته نیز موضوع حقوق‌ها در مجلس شورای اسلامی مطرح شده بود، تقاضا می‌کنم به استناد ماده ۴۹ قانون خدمت وظیفه عمومی حق و حقوق سرباز به صورت کامل دیده شود. امیدوارم اعضای مجلس شورای اسلامی و به خصوص ریاست مجلس به این موضوع توجه داشته باشند و دولت و مجلس شورای اسلامی بتوانند بر اساس همین ماده قانونی که مصوب مجلس است اقدام کنند.

وی گفت: بر اساس این قانون حداقل حقوق یک پایور یا کادر در نیروهای مسلح مبنای پرداخت حقوق سربازان است که از ۶۰ درصد حقوق آن پایور برنامه چیده می‌شود و حداکثر نیز ۹۰ درصد است که این اتفاق بسیار بهتر از سال‌های گذشته انجام شده است و تقاضا داریم که این اتفاق بیفتد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

ورزش صبحگاهی در کنترل وزن بسیار موثر است

قیمت سکه و طلا  پنجشنبه 30 شهریور1402

عاملان سرقت طلاجات از شهرستان‌های کرمان و رفسنجان دستگیر شدند

عشایر جنوب کرمان برای دریافت نهاده دامی اقدام کنند

سیدمحمد خاتمی: خاطره نقل شده از پدرم به کلی دروغ است

همتی: اعلام گزیده‌های مثبت از آمارهای اقتصاد، کمکی به کاهش انتظارات تورمی نمی‌کند

وزارت صمت کسی را منصوب کند که فرق فرش و گلیم را بداند

پدیده جوی غبار کیفیت هوا در کرمان را کاهش می‌دهد

دستگیری 5  شکارچی غیرمجاز پرندگان وحشی در ارزوئیه

تمام دانش آموزان مقاطع ابتدایی شیر رایگان دریافت خواهند کرد

پربازدید ها

مویدی: با این شهرداری باید برویم محکمه جواب پس بدهیم

وزارت آموزش و پرورش: ساعت شروع مدارس ۷:۳۰ صبح است

آغاز به کار مدارس کرمان از اول مهرماه

42 درصد از جانباختگان تصادفات درون شهری عابران پیاده هستند

بارش باران در مناطق جنوب غربی کرمان

حل بسیاری از مشکلات مردم در گرو جسارت مدیران در تصمیم گیری است

معاون عمرانی استاندار کرمان: 5591 تاکسی فرسوده در کرمان فعالیت می‌کنند

زردچوبه در درمان سوءهاضمه موثر است

شهروندان مراقب کلاهبرداری‌ به روش رسید جعلی باشند

قاتل فراری در رودبار جنوب دستگیر شد

پر بحث

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۶ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

بشنوید| نوحه خون گلوی حسین با صدای مداح کرمانی   (۱ نظر)