کد خبر: ۴۶۶۵۲
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۵
ارسال به دوستان
ذخیره
عضو پیشین دفتر احمدی‌نژاد گفت: قبل از انتصاب اعضا در مجمع معمولا از آنها سوال می‌شود که قرار است برای شما حکم صادر شود، آقای خاتمی و روحانی حاضر نشدند عضویت داشته باشند. اما برای احمدی‌نژاد کلیدی است چون اگر در مجمع حضور نداشته باشد عملا به پارکینگ تاریخی منتقل می‌شود. بنابراین حاضر است هر امتیازی بدهد که مورد غضب قرار نگیرد تا از ظرفیت‌های مجمع برای فعالیت‌های خودش استفاده کند.

دنیای اقتصاد نوشت: عضو پیشین دفتر احمدی‌نژاد گفت: قبل از انتصاب اعضا در مجمع معمولا از آنها سوال می‌شود که قرار است برای شما حکم صادر شود، آقای خاتمی و روحانی حاضر نشدند عضویت داشته باشند. اما برای احمدی‌نژاد کلیدی است چون اگر در مجمع حضور نداشته باشد عملا به پارکینگ تاریخی منتقل می‌شود. بنابراین حاضر است هر امتیازی بدهد که مورد غضب قرار نگیرد تا از ظرفیت‌های مجمع برای فعالیت‌های خودش استفاده کند.

محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور اسبق کشور که به اظهارات تند و ساختارشکنانه معروف است، این روزها سکوت اختیار کرده است. او که پس از هر اعتراضی در کشور در قالب یک اپوزیسیون عمل می‌کرد؛ با وجود ناآرامی‌های پس از فوت مهسا امینی واکنش جدی نداشته و تنها به یک ویدئو کوتاه - آن هم بدون اشاره به اعتراضات - بسنده کرده است.

او ترجیح داده است در این برهه زمانی نه مواضع ساختارشکنانه گذشته خود را تکرار کند و نه همچون یک چهره سیاسی وفادار، به رخدادهای اخیر واکنش نشان دهد. حتی برخی اخبار حاکی از آن است که دیدار مردمی وی در هفته گذشته نیز به دلایل نامعلوم لغو شده است.

عبدالرضا داوری، عضو پیشین دفتر احمدی‌نژاد در گفت‌وگو با «دنیای اقتصاد» گفت: نوع سیاست‌ورزی احمدی‌نژاد، سیاست‌ورزی اقتضایی است. او بر اساس مبانی نظری و چارچوب‌های سیاسی موضع‌گیری نمی‌کند، بلکه به فضا نگاه می‌کند و مختصات خودش را در فضا به نحوی تعریف می‌کند که منافعش تامین شود. بنابراین نمی‌توان توقع داشت که اگر احمدی‌نژاد در یک دوره‌ای در اعتراضات موضع‌گیری داشت الزاما بر اساس یک نقشه راه باشد.

او تاکید کرد: حضور احمدی‌نژاد در مجمع تشخیص مصلحت نظام برایش بسیار حیاتی است. دسترسی احمدی‌نژاد در سطح حاکمیت بسیار محدود شده و مدیران ارشد کشور و فعالان مدنی تمایلی به ارتباط گرفتن با او ندارند. بنابراین دسترسی‌های خبری و اطلاعاتی احمدی‌نژاد در سطح جامعه بسیار محدود است. حضور او در مجمع تشخیص باعث می‌شود در کمیسیون‌ها شرکت کند و صاحب‌منصبان را ببیند و بولتن‌ها به دستش برسد و حضورش به همین دلیل برای خودش امر حیاتی است.

این فعال سیاسی ادامه داد: قبل از انتصاب اعضا در مجمع معمولا از آنها سوال می‌شود که قرار است برای شما حکم صادر شود و آقای خاتمی و روحانی حاضر نشدند عضویت داشته باشند. اما برای احمدی‌نژاد کلیدی است چون اگر در مجمع حضور نداشته باشد عملا به پارکینگ تاریخی منتقل می‌شود. بنابراین حاضر است هر امتیازی بدهد که مورد غضب قرار نگیرد تا از ظرفیت‌های مجمع برای فعالیت‌های خودش استفاده کند.

داوری اظهار کرد: احمدی‌نژاد در سال‌های اخیر تلاش می‌کرد تا چهره اپوزیسیون‌نما از خود به نمایش بگذرد، اما با انتصاب در مجمع خلع‌ سلاح شد. حکمت انتصاب احمدی‌نژاد این بود که نشان داد او کارمند جمهوری اسلامی است و نمی‌تواند در موقعیت اپوزیسیون نظام وزن داشته باشد. بنابراین احمدی‌نژاد نقش اپوزیسیون را کاملا از دست داد و خودش را به کادر نظام برد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

مشمولان اردیبهشت ۱۴۰۴ به سربازی فراخوانده شدند

ثبت‌احوال از طراحی نسل جدید کارت ملی خبر داد؛ صدور الکترونیکی شناسنامه

رهایی قاتل نادم از چوبه دار در شهرستان بم

«ناریا» از امشب جایگزین «پایتخت» می‌شود

قیمت جدید طلا و سکه شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴

بیماری خاموشی که با تشخیص زودهنگام کنترل می شود

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود

مدیران پاسخ منفی به سرمایه‌گذاران ندهند / همه منابع باید برای توسعه سرمایه‌گذاری در استان بسیج شود

رئیس کل دادگستری استان کرمان: ورود سرمایه‌ها به عرصه دلالی موجب خدشه به اقتصاد کشور می‌شود

ده مصدوم در برخورد اتوبوس با کامیون در کرمان

پر بحث

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

محمدعلی علومی طنزپرداز و شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت   (۱ نظر)

فاجعه انتخابات ۸۴ را تکرار نکنیم/ باید از ظرفیت خاتمی، ناطق‌نوری، عبدالله نوری، روحانی، سیدحسن خمینی و بهزاد نبوی در این انتخابات بهره برد/ نباید از کاندیدای تفرقه‌انگیز حمایت کرد   (۱ نظر)

محمدعلی طالبی استاندار کرمان شد   (۱ نظر)

قطار کرمان خرمشهر برای جابه‌جایی زائران اربعین راه‌اندازی شد   (۱ نظر)

پزشکیان: در پیام‌های شهید سلیمانی بویی از تفرقه وجود نداشت   (۱ نظر)

کشف70 هزار ليتر گازوئيل قاچاق در کرمان   (۱ نظر)