کد خبر: ۴۶۷۰۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸
ارسال به دوستان
ذخیره
همزمان با سرد شدن هوا مرگبارترین خطری که ممکن است خانواده‌ها را تهدید کند، خطر گازگرفتگی است. مثل حادثه‌ای که در شیراز رخ داد و به‌دلیل راه‌اندازی پکیج بدون دودکش، 3عضو یک خانواده بر اثر گازگرفتگی جانشان را از دست دادند.

همزمان با سرد شدن هوا مرگبارترین خطری که ممکن است خانواده‌ها را تهدید کند، خطر گازگرفتگی است. مثل حادثه‌ای که در شیراز رخ داد و به‌دلیل راه‌اندازی پکیج بدون دودکش، 3عضو یک خانواده بر اثر گازگرفتگی جانشان را از دست دادند.

به‌گزارش همشهری، این حادثه شامگاه شنبه گذشته در یک منزل مسکونی در شهرک بزین شیراز رخ داد. محمدهادی قانع، رئیس سازمان آتش‌نشانی شیراز در تشریح جزئیات حادثه گفت: ساعت ۲۱ و ۵۸ دقیقه شامگاه شنبه، همسایه‌های یک خانواده 3نفره در شهرک بزین با آتش‌نشانی تماس گرفتند و گفتند که احتمال می‌دهند اعضای این خانواده دچار گازگرفتگی شده‌اند. ظاهرا همسایه‌ها که می‌دانستند اعضای این خانواده در خانه حضور دارند، هر چه زنگ زده بودند جوابی نگرفته و حدس زده بودند که آنها قربانی حادثه‌ای هولناک شده‌‌اند.

وی ادامه داد: به‌دنبال این تماس تیم امداد و نجات ایستگاه 8راهی محل حادثه شدند. محل زندگی خانواده مورد نظر طبقه همکف یک ساختمان سه طبقه بود و از آنجا که همسایه‌ها اطمینان داشتند که اعضای این خانواده در خانه محبوس شده‌اند، آتش‌نشانان با تجهیزاتی که داشتند در خانه را باز کرده و وارد آنجا شدند.

وی ادامه داد: آنها پس از ورود به خانه متأسفانه با پیکر زن ۴۰ساله، مرد ۴۵ساله و کودک هفت ساله آنها مواجه شدند که پس از بررسی و معاینات انجام شده توسط عوامل اورژانس، معلوم شد که ساعاتی از مرگ هر سه نفر آنها می‌گذرد.

رئیس آتش‌نشانی شیراز اعلام کرد: آتش‌نشانان پس از ایمن‌سازی‌ کامل محل حادثه، دریافتند که علت حادثه، راه‌اندازی پکیج بدون استفاده از دودکش بوده و همین مسئله باعث تجمع گازهای خطرناک در خانه و مرگ خانواده 3نفره شده است.

برچسب ها: گازگرفتگی ، دودکش ، حادثه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

قیمت طلا، سکه و ارز چهارشنبه 5 مهر1402

در طرح ساماندهی سوخت؛ 6 هزار کارت سوخت در کرمان مسدود شد

وزارت بهداشت: دانش آموز بیمار در منزل بماند

کنایه سنگین آذری‌جهرمی به دولت سیزدهم/ دلارهای ادعایی از فروش نفت کجا هزینه می‌شود؟

کلاهبرداری میلیاردی با آگهی فروش ایزوگام در سایت دیوار

پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به کرمانی‌ها برای لوله‌کشی گاز منازل

رئیس جمهور در پیامی درگذشت پدر استاندار کرمان را تسلیت گفت

545 خانوار کهنوجی از آب شرب پایدار برخوردار شدند

برکناری مدیر مدرسه در پی پخش آهنگ دافی و رقص دانش‌آموزان

جزئیاتی از دیدار کارگزاران سازندگی به نقل از محمد قوچانی

پربازدید ها

دستگیری اعضای باند کلاهبرداری 2 هزار میلیاردی در کرمان

شروع فصل سرما و سه بیماری کووید، آنفلوآنزا و سرماخوردگی

غرق شدن نوجوان سیرجانی در استخر آب کشاورزی

این مواد غذایی بهترین تغذیه برای دانش‌آموزان است

کرمان در روزهای پایانی هفته خنک‌تر می‌شود

جشنواره ملی نان در کرمان برگزار می‌شود

دمای هوا در کرمان کاهش می‌یابد

 ۷ درصد نوجوانان کشور مبتلا به کبد چرب هستند

چهار قلاده خرس سیاه آسیایی در ارتفاعات دهکهان کهنوج مشاهده شد

بدون مجوز زیست محیطی، هیچ خودروی کارکرده‌ای وارد کشور نمی‌شود

پر بحث

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۶ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

بشنوید| نوحه خون گلوی حسین با صدای مداح کرمانی   (۱ نظر)

مدارس تا پایان سال غیرحضوری می‌شوند؟ / آخرین تصمیم آموزش و پرورش   (۱ نظر)