کد خبر: ۴۶۷۲۵
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۱
ارسال به دوستان
ذخیره
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمان:
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با مقایسه میزان حقوق پرداختی دولت در گذشته و حال حاضر گفت: اکنون آبی از بازار کار دولتی گرم نمی‌شود و بازار کار خصوصی نان به نرخ روز می‌خورد و هر کس مهارت خوبی داشته باشد می‌تواند پول خوبی در بیاورد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان با مقایسه میزان حقوق پرداختی دولت در گذشته و حال حاضر گفت: اکنون آبی از بازار کار دولتی گرم نمی‌شود و بازار کار خصوصی نان به نرخ روز می‌خورد و هر کس مهارت خوبی داشته باشد می‌تواند پول خوبی در بیاورد.

به گزارش ایسنا، حسین مهرابی در جشن نودانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان گفت: تعاریف زیادی از دانشگاه شده است اما معتقدم کامل‌ترین تعریف از این مجموعه را امام راحل داشتند که می‌فرمایند «دانشگاه کارخانه آدم‌سازی است» و این تعریف جامع‌ترین تعریف دانشگاه است.

او با مقایسه میزان حقوق پرداختی دولت در گذشته و حال حاضر اظهار کرد: اکنون آبی از بازار کار دولتی گرم نمی‌شود و بازار کار خصوصی نان به نرخ روز می‌خورد و هر کس مهارت خوبی داشته باشد می‌تواند پول خوبی در بیاورد.

به گفته سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان، امروز ثروتمند فردی نیست که حساب بانکی پر و دو سه خودرو داشته باشد، بلکه ثروتمند کسی است که دارای ایده، خلاق و به آینده نگاه مثبت داشته باشد.

او با تبیین اثر علاقه در رشته انتخابی، خطاب به دانشجویان اظهار کرد: مسیر تحصیلی خود را با علاقه دنبال کنید و اگر به اصرار خانواده رشته دانشگاهی خود را انتخاب کرده‌اید، از هم اکنون قید آن را بزنید. تا زمانی که جوان هستید در مسیر استعدادهایتان گام بردارید زیرا در این دوران قدرت ریسک و انرژی دارید.

به گفته مهرابی، بسیاری از مشاغلی که ۵۰ سال پیش وجود داشتند اکنون وجود ندارند و برعکس، دانشجویان در زمینه شغل‌های در حال رشد در آینده مطالعاتی داشته باشند.

مسعود ایرانمنش سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان نیز در این جلسه گفت: دانشگاه علمی کاربردی یکی از محصولات انقلاب است. پس از جنگ خلاءهایی در کشور احساس می‌شد که این دانشگاه برای پر کردن خلاءها در سال ۱۳۷۵ تاسیس شد.

او با برشمردن مراکز فعال آموزش علمی کاربردی در استان کرمان اظهار کرد: با توجه به نقایصی که در نظام آموزشی کشور وجود داشت این مراکز برای رفع این نقایص تاسیس شده‌اند.

به گفته سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان، در کشورهای توسعه یافته، ۷۰ درصد نظام آموزشی‌شان به مهارت‌آموزی و ۳۰ درصد برای توسعه علم اختصاص داده می‌شود و در ایران نیز در برنامه ششم توسعه آموزشی مقرر بود که ۳۰ درصد برنامه‌ها و آموزش‌ها مهارتی باشد اما اکنون کمتر از ۱۴ درصد است.

به اعتقاد او، دوره‌های آموزشی دانشگاه علمی کاربردی پویا است و برای رفع نیاز بازار برگزار می‌شوند و هر ساله نیازسنجی‌ها به روزسانی می‌شوند.

ایرانمنش تصریح کرد: انتظاری که از فارغ‌التحصیلان مراکز آموزش علمی کاربردی دارم، این است که به غیر از اشتغال خودشان بتوانند کارآفرینی کنند و زمینه اشتغال تعدادی دیگر را نیز ایجاد کنند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

آتش سوزی بیش از یک هکتار از اراضی منابع طبیعی راین

مرد میانسال مفقود شده بعد از 5 روز پیدا شد

سهمیه سوخت مناطق دارای انشعاب گاز قطع می‌شود

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت جوی کرمان

نجات معجزه‌آسای کودک ربوده شده بمی از دست آدم‌ربایان

زمان آغاز پیش فروش بلیت قطارهای مسافری اعلام شد

آزاد سازي بیش از 3 هزار و 500 مترمربع اراضي ملي در کرمان

اشتغال در شرکت‌های متوسط و کوچک باید تقویت شود

ساعت آغاز به کار ادارات کرمان در ماه رمضان تغییر کرد

خواب‌آلودگی و خستگی علت اصلی بروز تصادفات در ایام نوروز

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)