کد خبر: ۴۷۰۱۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۴
ارسال به دوستان
ذخیره
فرمانده انتظامی شهر ری گفت: در راستای تأمین امنیت زوار، مأموران به صورت محسوس و نامحسوس در صحن‌ها، شبستان‌ها، حریم و اطراف حرم حضرت عبدالعظیم حسنی مستقر هستند.

فرمانده انتظامی شهر ری گفت: در راستای تأمین امنیت زوار، مأموران به صورت محسوس و نامحسوس در صحن‌ها، شبستان‌ها، حریم و اطراف حرم حضرت عبدالعظیم حسنی مستقر هستند.

به گزارش خبرآنلاین، سرهنگ دوستعلی جلیلیان فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: برابر مصوبه شورای امنیت کشور، امنیت حرم حضرت عبدالعظیم الحسنی به فرمانده انتظامی کشور واگذار شد و فرمانده انتظامی شهرری حسب دستور سلسله مراتب فرماندهی انتظامی و سردار رحیمی، یک گروهان واکنش سریع را که متشکل از مأموران مجرب و آموزش دیده است در حرم حضرت عبدالعظیم مستقر کرده‌است و در حال حاضر در تمام درب‌های ورودی و خروجی مأموران چه به صورت آشکار و چه به صورت پنهان به صورت مسلح حضور دارند.

وی اضافه کرد: همچنین در راستای تأمین امنیت زوار، مأموران به صورت محسوس و نامحسوس در صحن‌ها، شبستان‌ها، حریم و اطراف حرم هم مستقر هستند.

فرمانده انتظامی شهرری ادامه داد: بنا بر جلساتی که با تولیت حرم و مسئولان حراست و حفاظت فیزیکی و مسئولان آستان برگزار کرده‌ایم درصدد هستیم که در داخل آستان مقدس یک کلانتری یا قرارگاه یا پاسگاه انتظامی ایجاد شود. اگر مکانی برای این امر اختصاص پیدا کند فرمانده انتظامی شهرستان ری تأمین نیرو و تجهیزات را برعهده می‌گیرد.

وی افزود: در صورت استقرار مجموعه انتظامی در داخل حرم می‌توان با استقرار پلیس‌های تخصصی از جمله آگاهی، اطلاعات، فتا و مبارزه با مواد مخدر در راستای پیشگیری از جرم و تأمین امنیت بیش از پیش اقدام کرد؛ اما به هر حال تا فراهم شدن ساختار، گروهان‌های ضربت برای تأمین امنیت حرم و زوار عزیز هم در داخل حرم و هم در محیط پیرامونی به صورت فعال و شبانه‌روزی حضور دارند، حتی قبل از اینکه مصوبه شورای امنیت به پلیس شهرستان ری ابلاغ شود ما به صورت داوطلبانه در حریم و اطراف حرم استقرار داشته و در پاسگاه و ایستگاه و شعبه منتهی به حرم مأموران پلیس با رصد اطلاعاتی حضور فعال داشتند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

ضرورت هم‌افزایی بین دستگاهی جهت افزایش ظرفیت کمپ ماده ١۶ در استان کرمان

کسب مقام قهرمانی کشور توسط کونگ‌فو کار کرمانی

وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر بین دانش‌آموزان بزودی آغاز می‌شود

قیمت طلا، سکه و ارز دوشنبه 10 مهر1402

توقیف کامیون حامل شیر خشک قاچاق

612 قطعه زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند واگذار شد

خوراکی‌هایی که موجب بدخوابی می‌شود

پیش بینی هواشناسی کرمان از افزایش ۲ درجه‌ای دما تا پایان هفته

تصویب حذف تعهد ارزی از صادرات پسته و خشکبار در برنامه هفتم

فضا عليه كساني كه ثبت‌نام كردند، خيلي سنگين بود

پربازدید ها

باید با مردم صحبت کرد و مخاطرات ‌عدم مشارکت در انتخابات را مجدداً بازگو کرد/ در شهرهای کوچک توقعات سیاسی از نماینده مجلس کمتر و انتظارات اجتماعی بیشتر است

بهبود وضعیت اقتصادی می‌تواند یک عامل تاثیرگذار در مشارکت مردم در انتخابات باشد

فاقدین شناسنامه با آزمایش ژنتیک احراز هویت می‌شوند

فضا عليه كساني كه ثبت‌نام كردند، خيلي سنگين بود

پر بحث

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۶ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

بشنوید| نوحه خون گلوی حسین با صدای مداح کرمانی   (۱ نظر)

مدارس تا پایان سال غیرحضوری می‌شوند؟ / آخرین تصمیم آموزش و پرورش   (۱ نظر)

به بهانه های مختلف نباید دیگران را از خود دور کنیم/ باید گره از کار مردم باز کنیم   (۱ نظر)

پرطرفدارترین ها

باید با مردم صحبت کرد و مخاطرات ‌عدم مشارکت در انتخابات را مجدداً بازگو کرد/ در شهرهای کوچک توقعات سیاسی از نماینده مجلس کمتر و انتظارات اجتماعی بیشتر است   ( نظر)

جزئیاتی از دیدار کارگزاران سازندگی به نقل از محمد قوچانی   ( نظر)

نه اعتراض خیابانی و نه سکوت منفعلانه؛ صندوق رای و انتخابات راه‌حل نهایی است   ( نظر)