کد خبر: ۴۸۱۵۸
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۳
ارسال به دوستان
ذخیره
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: هر چند هنوز مردم این اینترنت پرسرعت را حس نمی‌کنند اما این نوید را می‌دهیم به زودی مردم طعم شیرین سرعت بالای اینترنت را می چشند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: هر چند هنوز مردم این اینترنت پرسرعت را حس نمی‌کنند اما این نوید را می‌دهیم به زودی مردم طعم شیرین سرعت بالای اینترنت را می چشند.

به گزارش ایلنا، عیسی زارع‌پور در نهمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با بیان اینکه به زودی مردم طعم اینترنت پرسرعت و با کیفیت را می‌چشند، اظهار داشت: در حال حاضر حدود ٧٠ درصد نیاز مردم در دنیا از طریق ارتباطات ثابت تامین می‌شوند که رتبه ایران در این موضوع ته جدول است اما برای حل این مسأله برنامه‌ای در دستور کار داریم به این صورت که ٨٠ درصد مردم و خانوار را تحت پوشش فیبر نوری قرار دهیم.

وی با بیان اینکه تا پایان دولت یعنی تا ٣ سال آینده این وعده محقق خواهد شد، ادامه داد: هر چند این توسعه فیبر نوری کار سختی است اما آن را شروع کردیم و در حال حاضر ٢.۵ میلیون خانوار تحت پوشش این فیبر نوری قرار گرفته‌اند و این عدد را سال آینده به ١٠ میلیون خانوار می‌رسانیم.

وزیر ارتباطات با اشاره به سرعت اینترنت با فیبر نوری گفت: سرعت اینترنت پس از اجرای فیبرنوری به ٩٠٠ مگابیت در ثانیه می‌رسد یعنی ٨٠ برابر سرعت وای فای، اما هنوز مردم آن را حس نمی‌کنند.

وی گفت: هر چند هنوز مردم این اینترنت پرسرعت را حس نمی‌کنند اما این نوید را می‌دهیم به زودی مردم طعم شیرین سرعت بالای اینترنت را می‌چشند.

زارع‌پور تاکید کرد: در آینده اتوبان‌های کشور و شهرها تبدیل به اتوبان‌های فیبر نوری می‌شود و تمام مردم می‌توانند کارهای خود را از راه دور انجام دهند.

وزیر ارتباطات گفت: در حال حاضر ٩٠ درصد روستاهای بالای ٢٠ خانوار در کشور به اینترنت دسترسی دارند و دسترسی روستاییان به اینترنت را تسهیل می‌کنیم.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

وقوع ناپایداری‌های جوی تا آخر هفته در کرمان

علائم اختلال بیش فعالی در کودک نوپا

افزایش تدابیر برای ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان مواد مخدر / در بازه زمانی چهار ماهه خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شوند

لزوم تدابیر ویژه به استان کرمان در خصوص خودروهای موجود در پارکینگ‌ها / کمبود امکانات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر از نظر تجهیزات و نیروی انسانی

حوزه فرهنگی هلیل‌رود مورد بی‌توجهی ‌قرار گرفته است / چرا جنوب کرمان در برنامه‌ها گنجانده نشد / محل نگهداری آثار باستانی جیرفت غیراستاندارد است

دریافت وجه نقد در مدارس تحت هر شرایطی ممنوع است

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه 7 خرداد 1402

واکنش به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

وضعیت آب شرب کهنوج از قرمز هم گذشته است / جایگزینی برای کشاورزی باید تعیین شود / پهنه‌های سیلابی مانعی مقابل اسکان و سرمایه‌گذاری هستند

مرگ تکان دهنده دختر بچه 2 ساله در زرند / کولر آبی جان دختر را گرفت

پربازدید ها

قیمت‌گذاری دستوری یکی از عوامل برهم زدن نظم بازار مرغ است/ مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است

شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار

زیان ده ترین شرکت های دولتی کدامند؟/ جزئیات انتشار صورت‌های مالی شرکت‌های دولتی

آخرین قیمت سکه و طلا در بازار آزاد

قیمت رسمی مرغ اعلام شد: ۷۳ هزار تومان / وزارت کشاورزی: مرغ را گران‌تر از این قیمت نخرید

افزایش ۱۲۰ درصدی قیمت ماهی کنسروی/ شکایت از ستاد تنظیم بازار به دیوان عدالت اداری/ کمیاب شدن کنسرو ماهی ۱۸۰ گرمی

فولاد هیچ نقشی در افزایش قیمت خودرو ندارد

افشاگری نماینده خبرساز از ارقام شگفت انگیز تجارت سیاه فیلتریتگ! / بازار فیلترشکن حتما دست افراد خاصی است

گشایش در ماجرای ارزهای ایران در برخی کشورها با رایزنی عراق و عمان

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه 7 خرداد 1402

پر بحث

چرا مرگ زهرا لری حاشیه‌ساز شد/ همه واکنش‌ها به درگذشت عضو پیشین شورای شهر کرمان   (۶ نظر)

جامعه ایران مدت‌ها است که جنبشی است/ مطالبات جامعه تخلیه نشده/ مهندسی فرهنگی از بالا دائم شهروند ناراضی تولید می‌کند/ جامعه ایران از رسانه‌ای به شبکه‌ای تبدیل شده/ باید مردم را تشویق کنیم به راه میانه و احیای حد وسط/ الان یک عده به ما می‌خندند، اما تا ابد نخواهند خندید/یکی از سرمایه‌های ایران دهه هشتادی‌ها هستند / مطالعات نشان می‌دهد در اعتراضات خشونت‌بار همه بازنده هستند   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست/ اگر می‌خواستم با رانت آقای هاشمی مسئولیت بگیرم بعد از انقلاب به جای کار کردن در بم به دفتر ایشان می‌رفتم / کار‌هایی که در قالب موسسه مولی‌الموحدین انجام شد اگر با نگاه تنگ جناحی نگاه نشود از افتخارات کرمان است   (۳ نظر)

باید در یک فضای سیاسی و همراه با گفت‌وگو مسائل را حل کرد/ ظرفیت اصل 27 قانون اساسی باید آزاد شود/ احزاب در همه جای دنیا نقش میانجی را بازی می‌کنند اما در ایران به رسمیت شناخته نمی‌شوند   (۲ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

به زودی پلاک سوم بر روی خودروها نصب می‌شود / کار برای سارقان خودرو و مخدوش‌کنندگان پلاک سخت می‌شود   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)