کد خبر: ۴۸۲۶۳
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۱
ارسال به دوستان
ذخیره
گروهی از پژوهشگران در پکن، در یک اتفاق عجیب، ابتلای یک نوجوان چینی نوزده ساله به «بیماری آلزایمر» را تشخیص دادند.

شفقنا نوشت: گروهی از پژوهشگران در پکن، در یک اتفاق عجیب، ابتلای یک نوجوان چینی نوزده ساله به «بیماری آلزایمر» را تشخیص دادند.

در صورتی که تشخیص ابتلای این نوجوان چینی به بیماری آلزایمر تایید شود، جوانترین فردی خواهد بود که به این بیماری مبتلا شده است.

دلایل دقیق بیماری آلزایمز هنوز تا حد زیادی ناشناخته باقی مانده است اما ویژگی متعارف این بیماری تراکم دو نوع پروتئین در مغز به نام بتا امیلوئید و تاو است.

با این حال، اسکن مغز این نوجوان نوزده ساله، هیچ نشانه‌ای از این ویژگی‌ها را در مغز او نشان نداده است. اما محققان سطوح غیرطبیعی پروتئینی به نام p-tau181 را در مایع مغزی نخاعی این جوان یافته‌اند.

تقریبا تمام موارد آلزایمر در افراد زیر ۳۰ سال ارثی است و جوانترین مورد پیش از مورد فعلی، ۲۱ سال داشت و علت ژنتیکی داشت.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

شرایط مصرف قلیان در استان کرمان مناسب نیست / ترک سیگار بسیار سخت‌تر از سایر مواد مخدر است

رشد دو برابری فروش محصولات گل‌گهر

قیمت جدید هایما S5 و S7 از سوی شورای رقابت اعلام شد

انهدام سومین باند قاچاق سلاح در جنوب کرمان طی یک ماه گذشته / کشف 14 قبضه سلاح جنگی

نخستین گام برای انتخابات حزبی/ نظام تناسبی در انتخابات مجلس در تهران چگونه عمل می کند؟

برای تقویت استخوان چه ویتامین‌هایی بخوریم

قتل یک نفر بر اثر نزاع خانوادگی در جیرفت

352 مدرسه جنوب استان کرمان غیرمقاوم هستند

جدیدترین قیمت سکه و طلا در بازار آزاد

سهمیه‌بندی جدید و تغییر قیمت بنزین تکذیب شد

پربازدید ها

شهردار کرمان: تعریض استقلال ۲۵۰ میلیارد پول می‌خواهد/ عملیات تخریب در خیابان بهمنیار تا یک ماه آینده آغاز می‌شود اگر...

قتل جوان 16 ساله بردسیری به دست جوان 18 ساله

کهنوج و منوجان با دمای ۴۲ درجه گرم‌ترین نقطه کرمان / ادامه ناپایداری‌های جوی تا آخر هفته در کرمان

تاثیر چهارزانو نشستن روی زمین در جلوگیری از کاهش تحرک و ضعف عضلات

ایران در رتبه سوم عقرب‌زدگی در جهان

خبر خوش برای سربازان ؛ ۲ تا ۵ ماه کسر خدمت جدید در راه است

افزایش تدابیر برای ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان مواد مخدر / در بازه زمانی چهار ماهه خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شوند

علائم اختلال بیش فعالی در کودک نوپا

لزوم تدابیر ویژه به استان کرمان در خصوص خودروهای موجود در پارکینگ‌ها / کمبود امکانات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر از نظر تجهیزات و نیروی انسانی

اعضای شورای شهر صرفه و صلاح شهرداری و مردم را مد نظر قرار دهند / در پروژه صاروج پارس موضوع حیثیت جمهوری اسلامی ایران در میان است

پر بحث

چرا مرگ زهرا لری حاشیه‌ساز شد/ همه واکنش‌ها به درگذشت عضو پیشین شورای شهر کرمان   (۶ نظر)

جامعه ایران مدت‌ها است که جنبشی است/ مطالبات جامعه تخلیه نشده/ مهندسی فرهنگی از بالا دائم شهروند ناراضی تولید می‌کند/ جامعه ایران از رسانه‌ای به شبکه‌ای تبدیل شده/ باید مردم را تشویق کنیم به راه میانه و احیای حد وسط/ الان یک عده به ما می‌خندند، اما تا ابد نخواهند خندید/یکی از سرمایه‌های ایران دهه هشتادی‌ها هستند / مطالعات نشان می‌دهد در اعتراضات خشونت‌بار همه بازنده هستند   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست/ اگر می‌خواستم با رانت آقای هاشمی مسئولیت بگیرم بعد از انقلاب به جای کار کردن در بم به دفتر ایشان می‌رفتم / کار‌هایی که در قالب موسسه مولی‌الموحدین انجام شد اگر با نگاه تنگ جناحی نگاه نشود از افتخارات کرمان است   (۳ نظر)

باید در یک فضای سیاسی و همراه با گفت‌وگو مسائل را حل کرد/ ظرفیت اصل 27 قانون اساسی باید آزاد شود/ احزاب در همه جای دنیا نقش میانجی را بازی می‌کنند اما در ایران به رسمیت شناخته نمی‌شوند   (۲ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

به زودی پلاک سوم بر روی خودروها نصب می‌شود / کار برای سارقان خودرو و مخدوش‌کنندگان پلاک سخت می‌شود   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)