معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر ویروس ماربورگ در ایران گزارش نشده است، گفت: ویروس ماربورگ مانند تب خونریزی دهنده، در دسته بیماریهای مشترک بین انسان و دام قرار دارد که از طریق هوا و تماس با ترشحات دام آلوده منتقل خواهد شد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، حمید عشرتی اظهارداشت: ماربورگ مانند کرونا قابلیت جهش نداشته و واریانتی نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه ویروس ماربورگ ماتند تب کریمه کنگو منتفل میشود، گفت: افرادی که دام را ذبح میکنند برای پیشگیری از بروز بیماری ماربورگ از دستکش، عینک و ماسک همچنین لباس کار استفاده کنند.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: مردم باید گوشت تازه را به مدت ۴۸ ساعت در محیط یخچال نگهداری کنند تا میکروب و آلودگی احتمالی گوشت از بین برود.
وی گفت: مردم برای پیشگیری از بروزبیماری ماربورگ احتمالی از خرید گوشت خارج از مراکز و کشتارگاههای بهداشتی تعیین شده توسط سازمان دام پزشکی جدا خودداری کنند.