کد خبر: ۴۸۳۵۵
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۷
ارسال به دوستان
ذخیره
سخنگوی فراجا:
سخنگوی پلیس گفت: پلیس برای حفاظت و حراست از دانش‌آموزان و فرزندان عزیزمان در برابر اقدامات اخلالگران امنیت عمومی، تعداد گشت‌های ویژه و تخصصی ثابت و سیار را در اطراف مدارس و خوابگاه‌های دانشجویی افزایش داده است.

سخنگوی پلیس گفت: پلیس برای حفاظت و حراست از دانش‌آموزان و فرزندان عزیزمان در برابر اقدامات اخلالگران امنیت عمومی، تعداد گشت‌های ویژه و تخصصی ثابت و سیار را در اطراف مدارس و خوابگاه‌های دانشجویی افزایش داده است.

به گزارش تسنیم، سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی فراجا اظهار کرد: فرماندهی کل انتظامی کشور ضمن ابراز تاسف از اعلام مسموم شدن تعدادی از دانش‌آموزان دختر، به اطلاع می‌رساند بلافاصله پس از دریافت گزارش‌های مربوط  به این موضوع، بررسی تخصصی برای شناسایی و دستگیری عوامل آن در دستور کار فوری پلیس قرار گرفته  که به‌ محض دستیابی به شواهد و مدارک متقن به اطلاع شهروندان عزیز خواهد رسید.

سخنگوی پلیس گفت: پلیس برای حفاظت و حراست از دانش‌آموزان و فرزندان عزیزمان در برابر اقدامات اخلالگران امنیت عمومی، تعداد گشت‌های ویژه و تخصصی ثابت و سیار را در اطراف مدارس و خوابگاه‌های دانشجویی افزایش داده است.

منتظرالمهدی گفت: لذا به همه هم‌میهنان به‌ویژه دختران عزیزمان، اطمینان داده که با همکاری دیگر دستگاه‌های کشور و به فضل و کرم الهی با عوامل این اقدامات مجرمانه برخورد قاطع و به این عمل مذبوحانه خاتمه بخشیده و امنیت و آرامش روانی را به جامعه باز می‌گردانیم.

وی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان عزیز در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، مراتب را از طریق سامانه پلیس 110 اعلام کنند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

«عقرب عاشق» در راه شبکه نمایش خانگی

سرچشمه نخستین شهر هوشمند استان کرمان می‌شود

بخشنامه جذب سرباز معلم ابلاغ شد

افغانستان و پاکستان برای ما تهدید نیستند / ما با کسی قهر نیستیم و قهر نمی‌کنیم / در اقوام و اقلیت‌ها با نظام تربیتی خود آنان ورود می‌کنیم

هرگونه افزایش قیمت نان ممنوع است

ثبت نام مدارس متوسطه اول از تیر آغاز می‌شود

ضرورت افزایش کمپ‌های ترک اعتیاد در رودبارجنوب / کمپ موجود ظرفیت کافی برای پذیرش ندارد

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی: تقاضا برای گوشت قرمز سی درصد کاهش یافت

نقشه کرونا از رنگ قرمز و نارنجی پاک شد

رفسنجان با کمبود نیروی محیط ‌بان مواجه است / مسلح بودن متخلفان تهدیدی برای محیط بانان است

پربازدید ها

هوای کرمان گرم تر می شود / رگبار و بارش پراکنده باران در مناطقی از کرمان

 مشکلات ایست و بازرسی مرصاد در سطح کشوری بررسی می‌شود

میانده جیرفت با دمای ۴۴ درجه گرم‌ترین نقطه کرمان / افزایش ابر و رگبار پراکنده باران تا آخر هفته در استان

فواید خوردن روزی یک قاشق عسل

عامل دخیل در شهادت شهید الله دادی دستگیر شد

تخریب 4 هزار متر ساخت و ساز غیرمجاز در محدوده شهر کرمان

نقشه کرونا از رنگ قرمز و نارنجی پاک شد

رفسنجان با کمبود نیروی محیط ‌بان مواجه است / مسلح بودن متخلفان تهدیدی برای محیط بانان است

ثبت نام مدارس متوسطه اول از تیر آغاز می‌شود

بخشنامه جذب سرباز معلم ابلاغ شد

پر بحث

چرا مرگ زهرا لری حاشیه‌ساز شد/ همه واکنش‌ها به درگذشت عضو پیشین شورای شهر کرمان   (۶ نظر)

جامعه ایران مدت‌ها است که جنبشی است/ مطالبات جامعه تخلیه نشده/ مهندسی فرهنگی از بالا دائم شهروند ناراضی تولید می‌کند/ جامعه ایران از رسانه‌ای به شبکه‌ای تبدیل شده/ باید مردم را تشویق کنیم به راه میانه و احیای حد وسط/ الان یک عده به ما می‌خندند، اما تا ابد نخواهند خندید/یکی از سرمایه‌های ایران دهه هشتادی‌ها هستند / مطالعات نشان می‌دهد در اعتراضات خشونت‌بار همه بازنده هستند   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست/ اگر می‌خواستم با رانت آقای هاشمی مسئولیت بگیرم بعد از انقلاب به جای کار کردن در بم به دفتر ایشان می‌رفتم / کار‌هایی که در قالب موسسه مولی‌الموحدین انجام شد اگر با نگاه تنگ جناحی نگاه نشود از افتخارات کرمان است   (۳ نظر)

باید در یک فضای سیاسی و همراه با گفت‌وگو مسائل را حل کرد/ ظرفیت اصل 27 قانون اساسی باید آزاد شود/ احزاب در همه جای دنیا نقش میانجی را بازی می‌کنند اما در ایران به رسمیت شناخته نمی‌شوند   (۲ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

به زودی پلاک سوم بر روی خودروها نصب می‌شود / کار برای سارقان خودرو و مخدوش‌کنندگان پلاک سخت می‌شود   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)