نتایج یک مطالعه نشان داد که بین خوردن یک تا سه تخممرغ در هفته و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی به طور قابل توجهی ارتباط وجود دارد.
به گزارش مهر، یک مطالعه جدید نشان میدهد که خوردن یک تا سه تخممرغ در هفته میتواند خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را تا بیش از نصف کاهش دهد.
مطالعهای که اخیراً منتشر شده است، چگونگی تأثیر مصرف تخممرغ بر سلامت قلب را مورد بررسی قرار داده است و نویسندگان مقاله یافتههای قابل توجهی را گزارش کردهاند.
این مطالعه نشان میدهد که خوردن یک تا سه تخممرغ در هفته با کاهش ۶۰ درصدی خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی مرتبط است.
در واقع، این مطالعه نشان داد که خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی حتی ۷۵ درصد برای افرادی که ۴ تا ۷ تخممرغ در هفته میخورند، کمتر است.
محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف تخممرغ زمانی که در رژیم غذایی سالم با مصرف کم اسیدهای چرب اشباع قرار میگیرد، ممکن است نقش محافظتی در برابر بیماریهای قلبی عروقی داشته باشد.
تخم مرغ مواد مغذی با کیفیتی مانند پروتئینها، مواد معدنی، ویتامینهای محلول در چربی، آهن و کاروتنوئیدها را تأمین میکند. همچنین حاوی سطوح بالایی از اسیدهای چرب اشباع شده و مقادیر قابل توجهی کلسترول است که برای قلب مضر هستند.
در نتیجه تشخیص اینکه تخم مرغ برای قلب مفید است یا مضر دشوار است.
مطالعه جدید مردان و زنان سالمی را که در منطقه آتن یونان زندگی میکنند، در مورد عادتهای مصرف تخممرغ مورد بررسی قرار داد.
به گفته محققان، تخم مرغ منبع غنی ویتامین B۲، B۱۲ و سلنیوم است که محافظ قلب هستند. ویتامین B۲ و B۱۲ موجود در تخممرغ میتواند به عادیسازی سطوح هموسیستئین کمک کند که در صورت افزایش، ممکن است باعث ایجاد پلاکهای شریانی شود. همچنین سلنیوم تخم مرغ به مبارزه با استرس اکسایشی که یکی از اجزای اصلی بیماری قلبی است، کمک میکند.