کد خبر: ۴۸۳۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۸
ارسال به دوستان
ذخیره
مدیرعامل اتحادیه تعاونی های عشایری دامداران متحرک:
مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عشایری دامداران متحرک ایران می‌گوید قیمت گوشت از ۵ سال گذشته تاکنون در مقایسه با مرغ، تخم‌مرغ و ماهی رشد بیشتری نداشته است و این افزایش قیمت طبیعی است و اگر نباشد تولید از مسیر خارج می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عشایری دامداران متحرک ایران می‌گوید قیمت گوشت از ۵ سال گذشته تاکنون در مقایسه با مرغ، تخم‌مرغ و ماهی رشد بیشتری نداشته است و این افزایش قیمت طبیعی است و اگر نباشد تولید از مسیر خارج می‌شود.

 به گزارش ایسنا، فضل خرم، اظهار کرد: با افزایش قیمت نهاده‌های دامی توان دامداران برای ادامه تولید کاهش یافته است و از طرف دیگر عدم رغبت خرید گوشت هم باعث شده که تولیدکننده‌ها در ضرر و زیان باشند.

وی ادامه داد: پیشنهاد کردیم دولت دام داخلی را در ابتدای سال خریداری و برای سه ماهه زمستان گوشت ذخیره‌سازی کند.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عشایری دامداران متحرک ایران اضافه کرد: با نگاهی به قیمت مواد پروتئینی و رشد آنها از ۵ سال گذشته تاکنون متوجه می‌شویم که قیمت گوشت قرمز علیرغم افزایش قیمت شدید در سه ماه گذشته در مقایسه با سایر محصولات پروتئینی در این بازه ۵ ساله رشد بیشتری نکرده است.

وی تصریح کرد: در حقیقت می‌توان گفت این افزایش روند طبیعی داشته ولی اینکه آیا مردم توان خرید دارند یا خیر موضوع دیگری است. به عبارت دیگر اگر این روند ادامه پیدا کند تولید گوشت خواهیم داشت و اگر قیمت آن را به اجبار پایین بیاوریم تولید از ریل خارج خواهد شد.

خرم گفت: اگر امروز دام زنده را کیلویی ۱۶۵ هزار تومان خریداری کنید با ضریب تبدیل ۲.۳ دام به گوشت، عدد ۳۷۹هزار تومان به دست می‌آید. این دام وقتی کشتار و عرضه می‌شود نیز ۱۰ درصد به آن اضافه می‌شود و به حدود ۴۲۰ هزار تومان می‌رسد که عدد منطقی است و اگر بیش از این مقدار شود نشان دهنده فاصله زیاد تولید تا مصرف یا حضور دلال‌ها است.

وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود افزایش قاچاق دام منجر به کمبود دام و گرانی گوشت شده است و آیا چنین موضوعی صحت دارد یا خیر؟ گفت: آنقدر نمی‌تواند باشد، ولی تاثیر خود را دارد. عددی از قاچاق در دست نیست که آن را تحلیل کنیم ولی بایستی کاری کنیم که ارزش پولمان حفظ شود تا قاچاق سودی نداشته باشد و این اتفاق رخ ندهد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

«عقرب عاشق» در راه شبکه نمایش خانگی

سرچشمه نخستین شهر هوشمند استان کرمان می‌شود

بخشنامه جذب سرباز معلم ابلاغ شد

افغانستان و پاکستان برای ما تهدید نیستند / ما با کسی قهر نیستیم و قهر نمی‌کنیم / در اقوام و اقلیت‌ها با نظام تربیتی خود آنان ورود می‌کنیم

هرگونه افزایش قیمت نان ممنوع است

ثبت نام مدارس متوسطه اول از تیر آغاز می‌شود

ضرورت افزایش کمپ‌های ترک اعتیاد در رودبارجنوب / کمپ موجود ظرفیت کافی برای پذیرش ندارد

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی: تقاضا برای گوشت قرمز سی درصد کاهش یافت

نقشه کرونا از رنگ قرمز و نارنجی پاک شد

رفسنجان با کمبود نیروی محیط ‌بان مواجه است / مسلح بودن متخلفان تهدیدی برای محیط بانان است

پربازدید ها

کارخانه تعطیل شده گلباف، چشم انتظار توجه مسئولان

هیچ تغییری در سهمیه و قیمت بنزین در دستور کار نیست

یارانه‌ نقدی نه تنها ۲۰درصد زیاد نمی‌شود، ۳۰درصد هم کم می‌شود!

هرگونه افزایش قیمت نان ممنوع است

سهمیه آرد عشایر جنوب کرمان کافی نیست / جامعه عشایری به نانوایی دسترسی ندارد

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

 گل‌گهر در پیوند صنعت و دانشگاه اتفاقات خوبی رقم زده‌است

کاهش قیمت دلار و تازه ترین قیمت طلا

پس از فیلتر شدن اینستاگرام میزان پست ها به‌طور واضحی کاهش یافت اما در دی ماه ۱۴۰۱ شرایط به حالت قبل برگشت / فیلترینگ نتوانسته جلوی حضور کاربران ایرانی را در شبکه‌های اجتماعی بگیرد / اینستاگرام ۴۲ تا ۴۶ میلیون کاربر ایرانی دارد/ کاربران ایرانی در هر ثانیه بیش از ۲۵ هزار بار پست‌های اینستاگرام را می‌بینند

سرچشمه نخستین شهر هوشمند استان کرمان می‌شود

پر بحث

چرا مرگ زهرا لری حاشیه‌ساز شد/ همه واکنش‌ها به درگذشت عضو پیشین شورای شهر کرمان   (۶ نظر)

جامعه ایران مدت‌ها است که جنبشی است/ مطالبات جامعه تخلیه نشده/ مهندسی فرهنگی از بالا دائم شهروند ناراضی تولید می‌کند/ جامعه ایران از رسانه‌ای به شبکه‌ای تبدیل شده/ باید مردم را تشویق کنیم به راه میانه و احیای حد وسط/ الان یک عده به ما می‌خندند، اما تا ابد نخواهند خندید/یکی از سرمایه‌های ایران دهه هشتادی‌ها هستند / مطالعات نشان می‌دهد در اعتراضات خشونت‌بار همه بازنده هستند   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست/ اگر می‌خواستم با رانت آقای هاشمی مسئولیت بگیرم بعد از انقلاب به جای کار کردن در بم به دفتر ایشان می‌رفتم / کار‌هایی که در قالب موسسه مولی‌الموحدین انجام شد اگر با نگاه تنگ جناحی نگاه نشود از افتخارات کرمان است   (۳ نظر)

باید در یک فضای سیاسی و همراه با گفت‌وگو مسائل را حل کرد/ ظرفیت اصل 27 قانون اساسی باید آزاد شود/ احزاب در همه جای دنیا نقش میانجی را بازی می‌کنند اما در ایران به رسمیت شناخته نمی‌شوند   (۲ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

به زودی پلاک سوم بر روی خودروها نصب می‌شود / کار برای سارقان خودرو و مخدوش‌کنندگان پلاک سخت می‌شود   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)