کد خبر: ۴۸۴۷۴
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۱
ارسال به دوستان
ذخیره
مهلت ثبت‌نام برای شرکت در آزمون استخدامی شرکت‌های تابعه وزارت نفت سال ۱۴۰۱ فردا پایان می‌یابد.

مهلت ثبت‌نام برای شرکت در آزمون استخدامی شرکت‌های تابعه وزارت نفت سال ۱۴۰۱ فردا پایان می‌یابد.

به گزارش ایسنا، مهلت ثبت‌نام آزمون شرکت‌های تابعه وزارت نفت به منظور استخدام نیروی انسانی متعهد، شایسته و توانمند در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته‌های تحصیلی مختلف در سال ۱۴۰۱ که از هفته گذشته از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شده بود، با در نظر گرفتن مهلت تمدیدشده فردا پایان می‌یابد.

داوطلبان تا فردا یکشنبه، ۲۸ اسفند ماه جاری فرصت دارند برای ثبت‌نام آزمون شرکت‌های تابعه وزارت نفت اقدام کنند.

همچنین با توجه به اصلاح دفترچه ثبت‌نام در آزمون فوق داوطلبان ثبت‌نام‌کننده نیز می‌توانند اطلاعات ثبت‌نامی خود را ویرایش کنند.

متقاضیان ثبت‌نام آزمون شرکت‌های تابعه وزارت نفت می‌توانند در مهلت مقرر و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون مذکور که حاوی اطلاعاتی از قبیل شرایط عمومی و اختصاصی شرکت در آزمون، رشته‌ها و گرایش‌های تحصیلی مورد نیاز، محل خدمت و دیگر جزئیات است، نسبت به ثبت‌نام در آزمون فوق اقدام کنند.

متقاضیان شرکت در آزمون استخدامی شرکت‌های تابعه وزارت نفت، در صورت کسب نمره کتبی، لازم است در سایر مراحل استخدامی نظیر مصاحبه فنی- تخصصی، روان‌شناختی، گزینش و ... شرکت کنند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

آتش سوزی در روستای دولت آباد زرند خسارت سنگینی به همراه داشت

ورود بیش از ۲ میلیون مسافر نوروزی به استان کرمان

کشف ۱۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمان

مخترع تلفن همراه: حتما باید چند نفر زیر ماشین بروند تا این همه به گوشی‌های موبایل زل نزنید؟

محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافکیی جاده‌های استان در تعطیلات پایانی نوروز

اولین اهدای عضو در سال ۱۴۰۲ / اهدای عضو یکی از اعضای کادر درمان جیرفت

دکتر سید جلال مهدوی پزشک متخصص و خیر کرمانی درگذشت+ پیام تسلیت بنیاد خیریه دانشگاه باهنر

افزایش موارد کرونا در بازگشت مسافران نوروزی / تاکید بر استفاده از ماسک

589 نفر در تصادفات نوروزی 1402 جان خود را از دست دادند

دولت هیچ برنامه‌ای در خصوص آزادسازی قیمت نان ندارد / کاملا با سهمیه‌بندی نان برای مردم مخالف هستیم

پربازدید ها

دکتر سید جلال مهدوی پزشک متخصص و خیر کرمانی درگذشت+ پیام تسلیت بنیاد خیریه دانشگاه باهنر

اولین اهدای عضو در سال ۱۴۰۲ / اهدای عضو یکی از اعضای کادر درمان جیرفت

پیمانکار مقصر در اجرای لوله گاز جیرفت بازداشت شد

589 نفر در تصادفات نوروزی 1402 جان خود را از دست دادند

محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافکیی جاده‌های استان در تعطیلات پایانی نوروز

آتش سوزی در روستای دولت آباد زرند خسارت سنگینی به همراه داشت

کشف ۱۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در کرمان

افزایش موارد کرونا در بازگشت مسافران نوروزی / تاکید بر استفاده از ماسک

پر بحث

چرا مرگ زهرا لری حاشیه‌ساز شد/ همه واکنش‌ها به درگذشت عضو پیشین شورای شهر کرمان   (۶ نظر)

جامعه ایران مدت‌ها است که جنبشی است/ مطالبات جامعه تخلیه نشده/ مهندسی فرهنگی از بالا دائم شهروند ناراضی تولید می‌کند/ جامعه ایران از رسانه‌ای به شبکه‌ای تبدیل شده/ باید مردم را تشویق کنیم به راه میانه و احیای حد وسط/ الان یک عده به ما می‌خندند، اما تا ابد نخواهند خندید/یکی از سرمایه‌های ایران دهه هشتادی‌ها هستند / مطالعات نشان می‌دهد در اعتراضات خشونت‌بار همه بازنده هستند   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

انتقاد تند همتی از تصویب طرح صیانت، «طبقاتی سازی اینترنت و محدودسازی حداکثری‌اش»   (۳ نظر)

برجام پایان یافته است/ در بحث اقتصاد و در زیربنا دولت عملکرد مناسبی داشته است   (۲ نظر)

باید در یک فضای سیاسی و همراه با گفت‌وگو مسائل را حل کرد/ ظرفیت اصل 27 قانون اساسی باید آزاد شود/ احزاب در همه جای دنیا نقش میانجی را بازی می‌کنند اما در ایران به رسمیت شناخته نمی‌شوند   (۲ نظر)

باز شدن مجدد موضوع تغییر نام فرودگاه کرمان این بار توسط پناهیان+ مخالفت سال گذشته امام جمعه و خانواده سردار سلیمانی با این موضوع   (۲ نظر)

به زودی پلاک سوم بر روی خودروها نصب می‌شود / کار برای سارقان خودرو و مخدوش‌کنندگان پلاک سخت می‌شود   (۲ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)