کد خبر: ۴۹۳۰۸
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۴
ارسال به دوستان
ذخیره
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از آغاز برداشت گُل محمدی از مزارع زیرکشت خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۹۰ هکتار از اراضی جنوب استان کرمان به کشت گل محمدی اختصاص دارد که ۳۶۱ هکتار آن بارور و ۲۹ هکتار به صورت نهال است و میزان تولید گل‌تر از اراضی زیر کشت این محصول در منطقه بیش از ۵۲۲ تن است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از آغاز برداشت گُل محمدی از مزارع زیرکشت خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۹۰ هکتار از اراضی جنوب استان کرمان به کشت گل محمدی اختصاص دارد که ۳۶۱ هکتار آن بارور و ۲۹ هکتار به صورت نهال است و میزان تولید گل‌تر از اراضی زیر کشت این محصول در منطقه بیش از ۵۲۲ تن است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، احمد احمدپور، گل محمدی را از قدیمی‌ترین رُزها دانست که به منظور تولید عطر و گلاب مورد توجه بسیار قرار گرفته است و اظهارداشت:  سالانه ۲۵۰ تن گل محمدی خرید می‌شود که ۲۵۰ هزار لیتر گلاب در جنوب استان کرمان توسط کارخانه گلاب‌گیری واقع در شهر جبالبارز شمالی استحصال می‌شود.

وی افزود: ۸۰ درصد گل‌های‌ تر برای گلاب‌گیری و بقیه به صورت گلبرگ خشک برای تهیه مربا و سایر مصارف خوراکی، مصرف تازه خوری و حدود پنج درصد به صورت غنچه خشک با اهداف صادراتی استفاده می‌شود.

احمدپور متوسط عملکرد برگ گل محمدی در هر هکتار را ۲۰۰۰ کیلو گرم عنوان کرد که بیشترین سطح زیرکشت مربوط به شهرستان‌های جیرفت (حوزه جبالبارز شمالی و ساردوئیه) و عنبر آباد است.

وی کیفیت محصول را مستلزم برداشت به موقع گل محمدی دانست و گفت: گل محمدی پس از باز شدن دوام کمی روی شاخه دارد و در صورت تأخیر طی ۲۴ ساعت رنگ آن به سفیدی گراییده و می‌ریزد و تأخیر زمان برداشت باعث افت شدید کیفیت گلاب و اسانس استحصالی می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گل محمدی را از قدیمی‌ترین و مهم‌ترین رُزها دانست که در بیشتر نقاط ایران به منظور تولید عطر و گلاب و گیاه تزئینی مورد توجه بسیار قرار گرفته است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

توصیه‌های طب سنتی برای روزهای ابتدایی پاییز

توقیف شترهای سرگردان جاده رفسنجان- نوق؛ مالکان باغات خسارت دیده از شترها شکایت خود را ثبت کنند

قیمت طلا، سکه و ارز شنبه 8 مهر1402

نحوه اعمال ضرایب سابقه تحصیلی کنکوری‌های ۱۴۰۳ اعلام شد

عاملان نزاع و درگيري دسته جمعي در نرماشير دستگیر شدند

بانوان کرمانی قهرمان مسابقات استانی کیک‌بوکسینگ شدند

  برگزاری نخستین رویداد ملی صنعت دانش‌بنیان با حضور مدیرعامل گهرزمین

فاقدین شناسنامه با آزمایش ژنتیک احراز هویت می‌شوند

بلیط سینما در کرمان نیم‌ بها شد

هوای کرمان در هفته جاری گرم‌تر می‌شود

پربازدید ها

قیمت جدید روغن‌های خوراکی و شکر اعلام شد

تورم به سی درصد بازمی‌گردد؟/ افقه: وضعیت تامین کالری مردم زمان جنگ هم از حالا بهتر بود

کارت ملی هوشمند جایگزین کارت عابر بانک شد

  برگزاری نخستین رویداد ملی صنعت دانش‌بنیان با حضور مدیرعامل گهرزمین

توقیف شترهای سرگردان جاده رفسنجان- نوق؛ مالکان باغات خسارت دیده از شترها شکایت خود را ثبت کنند

قیمت طلا، سکه و ارز شنبه 8 مهر1402

پر بحث

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۶ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

مجازات طلاق صوری فرزندان متوفی به قصد دریافت مستمری چیست؟    (۳ نظر)

حمله سگ‌های ولگرد موجب مرگ یک زن در رفسنجان شد    (۲ نظر)

صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای کرمان / کاهش شدید دما و بارش برف   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

بشنوید| نوحه خون گلوی حسین با صدای مداح کرمانی   (۱ نظر)

مدارس تا پایان سال غیرحضوری می‌شوند؟ / آخرین تصمیم آموزش و پرورش   (۱ نظر)