کد خبر: ۵۰۳۳۷
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۰
ارسال به دوستان
ذخیره
رییس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه افرادی که به صورت داوطلبانه سلاح‌های غیرمجاز خود را تحویل دهند از ارفاق قانونی و رافت اسلامی بهره‌مند خواهند شد گفت: پس از اتمام این طرح اشد مجازات در انتظار افرادی خواهد بود که اقدام به نگهداری سلاح‌های غیرمجاز می‌کنند.

رییس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه افرادی که به صورت داوطلبانه سلاح‌های غیرمجاز خود را تحویل دهند از ارفاق قانونی و رافت اسلامی بهره‌مند خواهند شد گفت: پس از اتمام این طرح اشد مجازات در انتظار افرادی خواهد بود که اقدام به نگهداری سلاح‌های غیرمجاز می‌کنند.
به گزارش ایرنا حجت الاسلام ابراهیم حمیدی روز شنبه در مراسم معارفه رییس دادگستری شهرستان عنبرآباد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان به ویژه رجایی و باهنر و هفته دولت افزود: امنیت زیرساخت هر توسعه‌ای محسوب می‌شود و از وظایف نظام جمهوری اسلامی تامین امنیت برای جامعه است.
وی تاکید کرد: امنیت تنها به وسیله نیروهای نظامی، امنیتی و قضایی حاصل نمی شود بلکه امنیت واقعی با همراهی مردم اتفاق می افتد.
حمیدی یکی از مهمترین مولفه‌های ناامنی در جامعه را وجود سلاح‌های غیرمجاز دانست و گفت: طرح جمع اوری داوطلبانه سلاح های غیرمجاز در دستور کار شورای تامین استان کرمان قرار گرفته است.
رییس کل دادگستری استان کرمان از تمامی سران طوایف، متنفذان، ریش سفیدان و روحانیون خواست که در جمع‌آوری سلاح‌های غیرمجاز با مسئولان ذیربط همکاری کنند.

 

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

استاندار کرمان: باید برای سرمایه‌گذاران فرش قرمز پهن کنیم

اعلام محدودیت‌های ترافیکی ویژه شب‌های قدر در کرمان

عوارض مصرف خودسرانه ویتامین و مکمل‌ها

عارف: معرفی گزینه وزیر اقتصاد بعد از تعطیلات نوروز

پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

افزایش عجیب و غریب قیمت سکه و طلا در بازار

اعضای بدن یک خانم 40 ساله به دو بیمار زندگی دوباره بخشید

آمادگی کرمان برای استقبال از گردشگران نوروزی ۱۴۰۴

شهرهای کرمان و زرند با بحران آب شرب مواجه هستند

فرمانده انتظامی استان کرمان: سرقت‌ها در استان ۱۲ درصد کاهش داشته است

پر بحث

پیش‌بینی وقوع ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف کرمان   (۲ نظر)

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان   (۱ نظر)

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

استاندار کرمان: تا وقتی امکان رویت قطعه زمین در محل ساخت نباشد، مردم که نمی‌توانند اقدام به ساختمان‌سازی کنند   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

محمدعلی علومی طنزپرداز و شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت   (۱ نظر)

روستای تاریخی میمند شهربابک در لیست ثبت جهانی   (۱ نظر)

فاجعه انتخابات ۸۴ را تکرار نکنیم/ باید از ظرفیت خاتمی، ناطق‌نوری، عبدالله نوری، روحانی، سیدحسن خمینی و بهزاد نبوی در این انتخابات بهره برد/ نباید از کاندیدای تفرقه‌انگیز حمایت کرد   (۱ نظر)