کد خبر: ۵۰۹۳۲
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶
ارسال به دوستان
ذخیره
معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش استان کرمان خبر داد:
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کرمان از رشد ۴۰ درصدی فضاهای ورزشی درون‌مدرسه‌ای استان معادل ۳۶ هزار مترمربع در قالب طرح شهید سلیمانی خبر داد.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کرمان از رشد ۴۰ درصدی فضاهای ورزشی درون‌مدرسه‌ای استان معادل ۳۶ هزار مترمربع در قالب طرح شهید سلیمانی خبر داد.

به گزارش گفتارنو به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، محسن منوچهری‌نژاد در گزارشی به مناسبت هفته تربیت بدنی اظهارداشت: ۲۴ کلاس درس تربیت‌بدنی، ۴۰ زمین چمن مصنوعی در مدارس، ۱۰ سالن ورزشی سقف‌بلند در مدارس دخترانه و ۱۰ زمین والیبال ساحلی از جمله فضاهایی‌ست که در قالب طرح شهید سلیمانی ایجاد شده است.

وی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح شهید سلیمانی در یک‌سال اخیر آغاز شده و بهینه‌سازی و متناسب‌سازی فضای ۲۰ چمن مصنوعی، ۷ کفپوش روباز درون مدرسه‌ای و تکمیل ۸ سالن ورزشی در دستور کار است.

منوچهری نژاد بیان کرد: از سرگیری ساخت پنج استخری که از قبل مانده بود هم در دستور کار قرار گرفت و با تامین اعتبار از محل سفر رئیس جمهور توانستیم مبلغ قابل توجهی را به این استخرها اختصاص دهیم که شهرستان‌های مختلف استان کرمان از جمله نرماشیر، کوهبنان و ریگان تا پایان سال تحصیلی پیش‌رو افتتاح می‌شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه دولت کلید آزادسازی فضاهای ورزشی آموزش و پرورش را در قالب طرح شهید خرازی زده است، گفت: روزهای پنجشنبه مادران و دانش‌آموزان دختر و روزهای جمعه هم دانش‌آموزان پسر و پدران در مکان‌هایی که در آموزش و پرورش سراسر استان کرمان داریم حضور می‌یابند و ورزش می‌کنند.

منوچهری  نژاد تصریح کرد: ۱۲ هزار و ۳۳۳ نفر از فرهنگیان استان کرمان در مسابقات درون مدرسه‌ای مرحله شهرستانی و استانی شرکت کردند که رتبه اول کشوری به لحاظ تعداد فرهنگیان شرکت کننده به دست آوردیم.

وی با بیان اینکه ۲۰۰ هزار و ۶۴۴ دانش آموز در مسابقات ورزشی درون مدرسه‌ای استان شرکت کردند، گفت: ۳۰ درصد دانش‌آموزان استان در فعالیت‌های سازمان یافته شرکت داشتند و در این زمینه هم مقام اول کشور را داریم.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

آخرین قیمت طلا، سکه و ارز در بازار

تعرض به حقوق شهروندی از سوی هیچ فرد و ارگانی پذیرفتنی نیست

سخنگوی آموزش و پرورش: ۳۰‌ درصد پاداش بازنشستگان ۱۴۰۱ تا فردا پرداخت می‌شود

انتقال نافرجام 25 کیلو شیشه در قالب مسافرت خانوادگی

افزایش ابر پدیده غالب جوی در استان کرمان

گواهینامه‌های رانندگی ۵ رنگ می‌شوند

افزایش بیماری‌های تنفسی در کرمان؛ موج آنفلوانزا همچنان ادامه دارد

زمان قطعی واریز و مبلغ سود سهام عدالت مشخص شد

شناسایی ۴۵۱ بیمار قطعی فشار خون و ۲۲۷ بیمار قطعی دیابت در کرمان

مرکز روزانه توانبخشی معلولان در شهرستان زرند افتتاح شد

پربازدید ها

پیش‌بینی وضعیت هوای استان کرمان طی امروز  

افزایش ابر پدیده غالب جوی در استان کرمان

معجون بسیار خوب برای سرماخوردگی

دستگیری شرور مسلح با ۱۳سلاح غیرمجاز

هشدار دامپزشکی نرماشیر در خصوص بیماری تب برفکی

پیشگیری از پوکی استخوان با این خوراکی خوشمزه

رئیس دادگستری ریگان عنوان کرد: دریافت یک سال حقوق یک کارمند بدون حضور در محل کار

استاندار کرمان عنوان کرد: اولویت‌بندی واگذاری زمین به خانواده‌های چهار فرزند و بالاتر

افزایش بیماری‌های تنفسی در کرمان؛ موج آنفلوانزا همچنان ادامه دارد

رسم غلط تیراندازی در مراسم عروسی جان یک نفر را گرفت

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۲ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۸ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)