کد خبر: ۵۱۰۷
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۴
ارسال به دوستان
ذخیره
جوانانی که بارزترین نشانی‌شان دست‌های از بغل پهن شده‌شان است که آدمی را به یاد پارک دوبل خودروهای کنار خیابان‌ می‌اندازد، آدم‌هایی که عوام بهشان آمپولی می‌گویند، بدن‌های پفکی که سرانجام‌ با مرگ‌های ناگهانی خاموش می‌شوند.
بادکنکی گوشتی از کنارت می‌گذرد، با چنان نگاهی هم به سویت چشم می‌اندازد که انگار رستم دیوکش به دنبال اسب خود از مرز توران سر از پایتخت درآورده است؛ روزی نیست که در کوچه پس کوچه‌های شهر بدن‌های پفکی را نبینی، جوانانی که بارزترین نشانی آنان دست‌های از بغل پهن شده‌شان است که آدمی را به یاد پارک دوبل خودروهای کنار خیابان‌ها می‌اندازد، آدم‌های که عوام به آنان آمپولی می‌گویند.

به گزارش تسنیم، کارشناسان ورزشی این برآمدگی‌های بدنی را حاصل پودرها و داروهای نیروزایی می‌دانند که سرانجام آن نیز مرگ‌های خاموشی است که در باشگاه‌های بدنسازی رخ می‌دهد، بطوریکه اکبر خزایی داور ایرانی فدراسیون جهانی IFBB درباره داروهای استروییدی و مرگ‌های ناگهانی در باشگاه‌ها هشدار می‌دهد و میگوید: ما بارها به عوارض رنگارنگ این دسته داروها هشدارهای لازم را دادیم و اوایل دهه 90 هم پیش بینی کرده بودیم که در این دهه باید منتظر سیل عظیم عوارض داروهای استروییدی و مرگ‌های ناگهانی باشیم ولی متاسفانه تدابیری نیز اندیشیده نشد.

حال جدا از معضلات مربی نماهای که برای جوانان داروهای استروییدی تجویز می‌کنند باید سرمنشا این داروها را نیز در فروش آن در داروخانه‌ها پیدا کرد، همانطور که خزایی داور ایرانی فدراسیون جهانی IFBB در این‌باره نیز عنوان می‌کند: برخی از این داروها با نام ناندرلون, تستوسترون, اکسی متالون که در داروخانه‌ها برای درمان برخی بیماری‌ها موجود است و بعضاً داروهای استروییدی که مجوز فروش در کشور را ندارند و صرفاً برای دوپینگ و تجارت وارد بازار سیاه ایران می‌شوند و توسط پرسنل برخی داروخانه‌ها که طعم بیزینس غیر قانونی را با توجه به استقبال فراوان جوانان به خرید داروهای هورمونی به مزاجشان خوش آمده به فروش می‌رسد که با سفارش قبلی در اسرع وقت برای ورزشکاران از بازار سیاه و ناصر خسرو تهیه می‌کنند.

حال‌و روز این جوانان و توزیع چنین این داروهای مرگ‌باری در داروخانه‌ها ایجاب می‌کند که به سراغ رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو بروی و از او درباره این مشکلات پرس‌وجو کنی که وی نیز درباره فروش داروهای استروییدی به مانند ناندرلون, تستوسترون, اکسی متالون به تسنیم عنوان می‌کند: فروش بدون نسخه این داروها اکیداً ممنوع است و با متخلف برخورد می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره ضعف نظارت‌های بر داروخانه نیز می‌گوید: اینکه نظارت دانشگاه‌های علوم پزشکی ضعیف است را قبول دارم ولی در تلاش هستیم که نظارت‌ها بهتر شود.

دیناروند در ادامه و درباره راهکارهای نظارتی موثرتر خاطرنشان می‌کند: انشاءا... با تکمیل سامانه رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت دارو کار نظارت بهتر انجام خواهد شد.

حال این در شرایطی است که خزایی پژوهشگر مطالب علمی ورزشی معتقد است اگر چند داروخانه شناسایی و پلمپ شوند دیگر هیچ داروخانه ای به عرضه داروهای نیروزا بدون نسخه روی نخواهد آورد.

برچسب ها: دارو ، داروهای ، نیروزا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

دستگیری عاملان نزاع و درگیری مسلحانه در بم 

جلوی اختلاس را بگیرید / اگر مردم گرفتار فقر شوند، دین از بین خواهد رفت

کروکی‌های کاغذی تا پایان خرداد ماه به طور کامل حذف می‌شوند

جدیدترین قیمت خودرو امروز اول اردیبهشت 1403

پیش بینی هواشناسی از وضعیت جوی کرمان طی روزهای آینده

آتش‌سوزی خودرو پژو ۴۰۵ حامل قاچاق سوخت در پمپ بنزین کرمان

جنگل گلپرکی دلفارد بزرگترین ذخیره‌گاه جنگلی انار شیطان در کشور

حکم قطعی محکومان پرونده پروژه الماس مال کرمان صادر شد

کسب یک طلا و برنز در مسابقات قهرمانی کشور توسط کاراته‌کاهای کرمانی

استاندار کرمان: پیگیری امور اقتصادی در هیچ شرایطی نباید تعطیل شود

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)