کد خبر: ۵۱۱۶۱
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۳
ارسال به دوستان
ذخیره
ناوگان مینی‌بوسی استان کرمان نیازمند نوسازی است
مدیرکل راهداری استان کرمان با اشاره به فعالیت ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه مینی‌بوس در محورهای برون‌شهری استان، گفت: عمر این مینی‌بوس‌ها چیزی در حدود ۲۹ سال برآورد شده که این آمارها نگران کننده است.

مدیرکل راهداری استان کرمان با اشاره به فعالیت ۲ هزار و ۳۰۰ دستگاه مینی‌بوس در محورهای برون‌شهری استان، گفت: عمر این مینی‌بوس‌ها چیزی در حدود ۲۹ سال برآورد شده که این آمارها نگران کننده است.

به گزارش تسنیم، احسان عراقی‌زاده با بیان اینکه در راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سه گروه عمده مسافرت‌های اتوبوسی، مینی‌بوسی و سواری کرایه‌های بین شهری را داریم، اظهارداشت: 990 دستگاه اتوبوس، 2 هزار و 300 دستگاه مینی‌بوس و نزدیک 2 هزار و 400 دستگاه سواری کرایه‌های بین شهری در استان کرمان خدمت‌رسانی به مسافران را به عهده دارند.

وی با بیان اینکه متوسط عمر اتوبوس‌های مسافربری ما قریب 16 سال و متوسط عمر مینی‌بوس‌های ما چیزی در حدود 29 سال برآورد شده است، گفت: سفرهای داخل استانی معمولاً با خودروهای سواری کرایه بین شهری انجام می‌شود که میانگین عمر این خودروها در استان کرمان به 15 سال می‌رسد و به لحاظ تعداد در سواری کرایه رتبه دوم کشوری را داریم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به اینکه آمارهای ما در ارتباط با مینی‌بوس‌ها نگران کننده است و عمر بالای این مینی‌بوس‌ها جای تاسف دارد، افزود: مینی‌بوس‌های ما در استان، جامعه فرهیخته و کارگران و پرسنل و نیروهای کاری استان را جابه‌جا می‌کنند و ارتقای ایمنی این حوزه اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه نوسازی ناوگان اتوبوسی در برنامه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و وزیر راه و شهرسازی است و پس از آن نوسازی مینی‌بوس‌ها و خودروهای کرایه بین شهری را در دستورکار دارند، ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی برای نوسازی ناوگان مسافری اقدامات خوبی را آغاز کرده است.

عراقی‌زاده با اشاره به اینکه تولید اتوبوس در داخل کشور خیلی کم است و تنها استفاده از ظرفیت داخلی برای نوسازی این ناوگان خیلی طول می‌کشد، گفت: استفاده از ظرفیت داخلی و خارجی به طور همزمان برای‌ نوسازی ناوگان اتوبوسی در حال انجام است و واردات 2 هزار دستگاه اتوبوس کمتر از پنج سال از کشورهای مختلف در دستور کار وزارت قرار دارد.

وی با بیان اینکه در راستای نوسازی ناوگان حمایت از افراد متقاضی به ویژه شرکت‌های حمل و نقل مسافر و رانندگان فعال در این حوزه انجام می‌شود، ادامه داد: برای هر اتوبوس یک و نیم میلیارد تومان تسهیلات 5 ساله با سود 9 درصد در نظر گرفته شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان با اشاره به اینکه در حوزه نوسازی سواری کرایه بین شهری، 85 دستگاه سهمیه برای استان گرفته شده است، گفت: با توافقی که با بانک عامل انجام شده تا 400 دستگاه را هم می‌توانیم پوشش دهیم.

وی با بیان اینکه تاکنون 150 نفر پیش ثبت‌نام سواری کرایه را انجام دادند اما برای مینی‌بوس‌ها هنوز کاری انجام نشده است، افزود: ظرفیتی هم از سوی سازمان راهداری برای جایگزینی مینی‌بوس‌ها با خودروی ون در نظر گرفته شده تا بتوانیم ارتقای ایمنی در این بخش داشته باشیم.

عراقی‌زاده با اشاره به اینکه استان کرمان در آمار جابه‌جایی تعداد مسافر در رتبه پنجم کشوری و با احتساب مسافران داخلی پس از تهران و اصفهان در رتبه سوم کشوری قرار دارد، گفت: ما رتبه بالایی را در حمل و نقل مسافر داریم و شش ماهه نخست امسال تعداد 370 هزار سفر در استان کرمان را داشتیم که تاخیر اتوبوس‌های ما در پایانه مسافربری کرمان 15 دقیقه بوده است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

عامل قتل و طرفین نزاع جمعی در سیرجان دستگیر شدند

تشییع ۸ شهید گمنام در استان کرمان همزمان با ایام فاطمیه

قیمت سکه و طلا در بازار چهارشنبه 15 آذر

کشف زمین خواری 730 میلیاردی در یکی از مناطق خوش آب و هوای کرمان

وزارت بهداشت: از هر 1000 تولد 4 نوزاد دچار کم شنوایی هستند

وضعیت جوی کرمان طی امروز چهارشنبه 15 آذر1402

تحویل ۱۶۶ قبضه سلاح و مهمات در ریگان

تعارفات قالیباف و رئیسی را باید باور کرد یا زدوخورد رسانه‌هایشان را؟

پلیس ترکیه تتلو را تحویل ایران داد

تن ماهی باز هم گران شد؛ دلیل اصلی افزایش قیمت

پربازدید ها

متقاضیان خودروهای وارداتی بخوانند/ 3 روز مهلت برای ثبت‌نام

پیش بینی برداشت بیش از 30 هزار تن فلفل از گلخانه‌های جنوب کرمان

قیمت طلا، سکه و ارز دوشنبه 13 آذر 1402

آخرین قیمت طلا، سکه و ارز در بازار

پانزدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی در سیرجان آغاز به کار کرد

تن ماهی باز هم گران شد؛ دلیل اصلی افزایش قیمت

بازديد وزير صمت از غرفه گل‌گهر در نمايشگاه اورآسيا

زمان قطعی واریز و مبلغ سود سهام عدالت مشخص شد

قیمت سکه و طلا در بازار چهارشنبه 15 آذر

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۲ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۸ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)