کد خبر: ۵۱۲۹۸
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۸
ارسال به دوستان
ذخیره
همزمان با ۲۹ آبان اعلام پایان حکومت داعش در جهان از سوی شهید حاج قاسم سلیمانی دیوارنگاره چهارراه امام جمعه کرمان تغییر کرد.

همزمان با ۲۹ آبان اعلام پایان حکومت داعش در جهان از سوی شهید حاج قاسم سلیمانی دیوارنگاره چهارراه امام جمعه کرمان تغییر کرد.

به گزارش تسنیم، همزمان با فرارسیدن با 29 آبان اعلام پایان حکومت داعش در جهان از سوی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در سال 96 دیوارنگاره چهارراه امام جمعه شهر کرمان به تصاویری از سیدالشهدای جبهه مقاومت شهید سپهبد قاسم سلیمانی و فرمانده لشکر همیشه پیروز 41 ثارالله در دوران دفاع مقدس تغییر کرده است.

تقاطع چهارراه امام جمعه شهر کرمان که از یک سمت به میدان آزادی محل آغاز تشییع میلیونی پیکر مطهر حاج قاسم در کرمان و همرزمش سردار شهید حسین پورجعفری می‌رسد و از سویی دیگر به فرودگاه کرمان، یکی از نقاط پرتردد است.

حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه در روز سی‌ام شهریور سال 96، در یک سخنرانی اعلام می‌کند: ما انتقام خواهیم گرفت و ما باید به وعده خودمان صادق باشیم؛ آن انتقام کمتر از 3 ماه دیگر، اعلام پایانِ داعش و حکومتش در این کره خاکی خواهد بود. ما ضربات خودمان را قاطعانه و بدون وقفه ادامه خواهیم داد برای اینکه 3 ماه را به 2 ماه تبدیل کنیم تا این شجره خبیثه و این غده سرطانی خطرناکِ ساخته شده به دست آمریکا و اسرائیل را ریشه کن کنیم و جشن آن را در ایران و در بین همه‌ منطقه اعلام خواهیم کرد.

در نهایت پس از اجرای یک عملیات چند روزه، شهر البوکمال 28 آبان ماه سال 96 آزاد می‌شود و شبکه‌های خبری ورود پیروزمندانه سرلشکر سلیمانی به آخرین شهر تحت تصرف داعش را پخش می‌کنند و عملاً وعده سردار سلیمانی که گفته بود 3 ماه دیگر یا کمتر از 3 ماه دیگر، "پایانِ داعش و حکومتش در این کره خاکی را اعلام خواهیم کرد" محقق می‌شود.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

فرمانده کل قوا: نیروی دریایی ارتش؛ ظرفیت بزرگ نظام و کشور است

قیمت طلا، سکه و ارز دوشنبه 7 آذر1402

رفع تصرف بیش از 3 هزار مترمربع اراضی ملی در کرمان

نقش اصحاب رسانه در نهادینه کردن صلح و سازش مهم است

خروج اعضای هیئت بازرسی انتخابات از مدار بی‌طرفی جرم است

اداره کل استاندارد کرمان برای آسانسور چهار مجتمع بزرگ اعلام جرم کرد

یک تبعه خارجی مبتلا به مالاریا در رودبارجنوب شناسایی شد

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی: گوشت گران شد چون دام کافی وجود ندارد

برنامه امتحانات نهایی دی 1402 اعلام شد

لاله‌زار صبح امروز سردترین ایستگاه کشور گزارش شد

پربازدید ها

4 نفر از کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان رابر در تصادف رانندگی جان باختند

تشکیل پرونده قضایی برای روزنامه اعتماد به دلیل انتشار یک سند

پیش بینی هواشناسی از وزش باد نسبتاً شدید در برخی مناطق کرمان

لاله‌زار صبح امروز سردترین ایستگاه کشور گزارش شد

کلاهبرداری میلیاردی با جعل عنوان فرد با نفوذ در مراجع قضایی

21 خودروی شوتی حامل 20 هزار سوخت قاچاق در کرمان توقیف شد

استفاده از ماسک در اماکن عمومی الزامی شد

آخرین وضعیت آنفلوآنزا، کرونا و مالاریا در استان از زبان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان

گلایه مدیرکل بحران استانداری کرمان از بعضی ادارات: ساخت و ساز در مسیر رودخانه‌ها موجب خسارات جانی و مالی شده است

اسناد قولنامه‌ای بستر زمین‌خواری و سوءاستفاده را فراهم کرده است

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۲ نظر)

موروثی بودن هیات امنا در موسسه مولی الموحدین مطرح نیست   (۸ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۵ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

۷ منطقه در استان کرمان امروز وارد فاز عملیاتی ساخت مسکن می‌شوند / هرچه زمین در اختیار دستگاه‌هاست باید برای ساخت مسکن واگذار شود / منطقه حاشیه‌نشین شهرک 14 معصوم با 10 هزار جمعیت بلاتکلیف است   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)

بشنوید| نوحه خون گلوی حسین با صدای مداح کرمانی   (۱ نظر)