کد خبر: ۵۱۹۹
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۴
ارسال به دوستان
ذخیره
معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استانداری اصفهان گفت: همه نهادها و سازمان‌ها باید توجه داشته باشند که سلامت فردی و اجتماعی منوط به غذای سالم است.
معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استانداری اصفهان گفت: همه نهادها و سازمان‌ها باید توجه داشته باشند که سلامت فردی و اجتماعی منوط به غذای سالم است.

به گزارش فارس، حسین سیستانی در آیین افتتاحیه سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی در دانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن تقدیر و تشکر از عوامل برگزاری همایش گفت: امید است این همایش برای دانشجویان، اساتید، کشاورزان و تولیدگران عرصه صنایع غذایی و همچنین عموم مردم مفید باشد.

وی با ارائه تعریفی از امنیت غذایی مطابق تعریف نهادهای بین‌المللی نظیر برنامه جهانی غذا افزود: موجود بودن، پایدار بودن و در دسترس بودن غذا، سه مولفه اصلی مسئله تغذیه در جامعه شناخته می‌شود.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استانداری اصفهان با اشاره به مشکلات ناشی از عدم استفاده صحیح از مواد غذایی ادامه داد: نبود تعادل غذایی، بروز بیماری‌هایی نظیر چاقی و دیابت و همچنین بیماری‌های قلبی ـ عروقی می‌توانند منشا غذایی داشته باشند.

سیستانی گفت: بهره‌برداری نامتناسب از محیط‌زیست و استفاده نادرست از منابع کشاورزی که مشکلاتی نظیر فرسایش خاک، آلودگی آب و نابودی جنگل‌ها در کنار موضوع بحران کم‌آبی را در پی دارد از جمله مشکلاتی است که جهت رفع آن باید سرمایه‌گذاری ویژه‌ای صورت پذیرد.

وی با اشاره به اهمیت موضوع سلامت غذایی افزود: همه نهادها و سازمان‌ها باید توجه داشته باشند که سلامت فردی و اجتماعی منوط به غذای سالم است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استانداری اصفهان ادامه داد: متاسفانه بالاترین میزان ابتلا به سرطان معده مربوط به مردان ایرانی است و این زنگ خطر، نشان دهنده اهمیت حوزه سلامت غذایی در کشور است.

سیستانی ضمن تاکید بر جایگاه و اهمیت دانشگاه صنعتی اصفهان در رتبه‌بندی‌های جهانی افزود: در کنار ظرفیت دانشگاه صنعتی، دانشگاه علوم پزشکی و همچنین شهرک علمی تحقیقاتی، مشارکت کارخانجات تولید غذا می‌تواند نقش مهمی در پیشبرد کیفیت صنایع غذایی کشور ایفا کند.

وی با اشاره به تاکید اسلام بر ضرورت پرداختن به سلامت جسم و روح تصریح کرد: خوشبختانه در حوزه صنایع غذایی کشور هم در بخش دانشگاهی و هم در بخش مدیران ظرفیت‌های خوبی وجود دارد که امید است بتوانیم با ایجاد تشکل‌های مختلف در عرصه سلامت غذا قدم‌های خوبی برداریم.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استانداری اصفهان در پایان گفت: ظرفیت‌های فراوانی در این بخش وجود دارد که حوزه علمی و فناوری ریاست جمهوری باید به لحاظ کمی و کیفی جهت تقویت آن تلاش کند.
برچسب ها: سرطان ، معده ، مردان ، ایرانی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

آتش سوزی بیش از یک هکتار از اراضی منابع طبیعی راین

مرد میانسال مفقود شده بعد از 5 روز پیدا شد

سهمیه سوخت مناطق دارای انشعاب گاز قطع می‌شود

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت جوی کرمان

نجات معجزه‌آسای کودک ربوده شده بمی از دست آدم‌ربایان

زمان آغاز پیش فروش بلیت قطارهای مسافری اعلام شد

آزاد سازي بیش از 3 هزار و 500 مترمربع اراضي ملي در کرمان

اشتغال در شرکت‌های متوسط و کوچک باید تقویت شود

ساعت آغاز به کار ادارات کرمان در ماه رمضان تغییر کرد

خواب‌آلودگی و خستگی علت اصلی بروز تصادفات در ایام نوروز

پر بحث

10 روستای استان کرمان به عنوان روستای هدف گردشگری انتخاب شدند   (۲۴ نظر)

عیدوک بامری که بود و چه رابطه‌ای با حاج قاسم داشت/ احمد یوسف زاده توضیح داد   (۶ نظر)

مشکل تامین زمین در کرمان برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن  وجود ندارد   (۴ نظر)

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

ببینید| فیلم کامل سخنان سید حسین مرعشی در شبکه افق   (۲ نظر)

ببینید| گزارش تصویری گفتارنو از مراسم عزاداری منزل حاج ماشاءالله خدادادپور در کرمان   (۲ نظر)

امام جمعه سابق راور درگذشت   (۲ نظر)

صدور هشدار زرد هواشناسی؛ ورود سامانه بارشی نسبتا قوی به کرمان   (۱ نظر)

ناصر فرشید به عنوان فرمانده انتظامی استان کرمان منصوب شد   (۱ نظر)

دو روستا و یک شهر استان کرمان به اینترنت پرسرعت متصل شدند   (۱ نظر)