کد خبر: ۵۲۰۱۴
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۵
ارسال به دوستان
ذخیره
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب شرق نزاجا گفت: در حادثه تیراندازی در آمادگاه ارتش در کرمان چیزی که تاکنون به آن رسیدیم، قطعا مقداری اختلافات خانوادگی در خانواده این سرباز و انگیزه‌های انتقام‌جویی بوده است.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب شرق نزاجا گفت: در حادثه تیراندازی در آمادگاه ارتش در کرمان چیزی که تاکنون به آن رسیدیم، قطعا مقداری اختلافات خانوادگی در خانواده این سرباز و انگیزه‌های انتقام‌جویی بوده است.

به گزارش ایرنا، سرتیپ امیر غلامعلیان تاکید کرد: دلایل و ابعاد نهایی این فاجعه وحشتناک به محض مشخص شدن اطلاع رسانی خواهد شد.

وی تصریح کرد: شایعاتی که در فضای مجازی پخش می‌شود، هیچ کدام واقعیت ندارد و همشهریان مطمئن باشند که اوضاع تحت کنترل است و هیچ مشکل خاصی وجود ندارد.

تیراندازی توسط یک سرباز به همرزمان خود در آمادگاه ارتش کرمان منجر به کشته شدن پنج نفر از همرزمان این سرباز طی عصر یکشنبه شد.

آنطور که فرمانده قرارگاه جنوب شرق ارتش اعلام کرد: در ساعت ۱۶:۳۵ یکی از سربازان ارتش که در یکی از موقعیت‌های نظامی ارتش مشغول پاسداری از یگان بوده وارد آسایشگاه سربازان شد و با انگیزه‌ای که هنوز نامعلوم است اقدام به تیراندازی به سمت همرزمان خود کرد.

این سرباز بلافاصله بعد از ارتکاب جرم از پادگان فرار کرد که در نخستین ساعات بامداد روز دوشنبه در حوالی زرند کرمان دستگیر شد.

از این سرباز مقادیری مهمات و سلاح جنگی به دست آمد.

علت و انگیزه قتل در دست بررسی است و فرد ضارب تحت بازجویی قرار دارد.

اسامی جانباختگان حادثه باغین کرمان شامل سرباز وظیفه ابوالفضل زارع از شهربابک، سرباز وظیفه مهدی جعفری از زرند، سرباز وظیفه بن بامین بامری از ایرانشهر، سرباز وظیفه محمدصالح مومنی از شهربابک و سرباز وظیفه رضا طالبی از رفسنجان اعلام شده است.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

رفیع زاده: کارمندان از 15 خرداد، 6 صبح به محل کار بیایند

اتباع خارجی دغدغه‌ استان کرمان هستند/  قاچاق سوخت؛ چالشی اقتصادی، اجتماعی و امنیتی

هشدار مهم هواشناسی به مردم در مورد بالا رفتن اشعه فرابنفش

هشدار درباره داروهایی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می کند

قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

حادثه تلخ بندر شهید رجایی زنگ خطری برای توجه مسئولان به پدافند غیرعامل

وضعیت خطرناک آلودگی هوا در چهار شهر کرمان

سردار موقوفه‌ئی فرمانده جدید انتظامی استان کرمان شد

آغاز رقابت داوطلبان نوبت اول کنکور سراسری از فردا

آغاز عملیات لایروبی مسیل‌های شهرستان انار به منظور پیشگیری از سیلاب

پربازدید ها

رانندگي يك نوجوان با اتوبوس در کرمان حادثه آفرید

نشت گاز شهری یک منزل مسکونی در کرمان را منفجر کرد

محیط زیست علت مرگ توله پلنگ‌های پارک ملی خبر را اعلام کرد

قطع برق سی‌تی‌اسکن بیمارستان کهنوج را از کار انداخت

شرور قدرت‌نما و عامل خسارت به خودروها در جیرفت دستگیر شد

پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

اگر نگران مصرف داروهای اختلال بیش فعالی هستید بخوانید

وقوع ناپایداری‌های جوی تا آخر هفته در کرمان

کدام بیماری ها باعث جمع شدن آب در ریه می شود؟

علوم پزشکی بر واکسیناسیون سرخک در استان تاکید کرد

پر بحث

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

محمدعلی علومی طنزپرداز و شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت   (۱ نظر)

فاجعه انتخابات ۸۴ را تکرار نکنیم/ باید از ظرفیت خاتمی، ناطق‌نوری، عبدالله نوری، روحانی، سیدحسن خمینی و بهزاد نبوی در این انتخابات بهره برد/ نباید از کاندیدای تفرقه‌انگیز حمایت کرد   (۱ نظر)

محمدعلی طالبی استاندار کرمان شد   (۱ نظر)

قطار کرمان خرمشهر برای جابه‌جایی زائران اربعین راه‌اندازی شد   (۱ نظر)

پزشکیان: در پیام‌های شهید سلیمانی بویی از تفرقه وجود نداشت   (۱ نظر)

کشف70 هزار ليتر گازوئيل قاچاق در کرمان   (۱ نظر)