کد خبر: ۵۳۶۷۷
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱
ارسال به دوستان
ذخیره
رئیس اداره کل صدور گذرنامه فراجا، از متقاضیان خواست که از مراجعه مستقیم به دفاتر صدور گذرنامه خودداری کنند.

رئیس اداره کل صدور گذرنامه فراجا، از متقاضیان خواست که از مراجعه مستقیم به دفاتر صدور گذرنامه خودداری کنند.

به گزارش مهر، محمد حیدری سیرت رئیس اداره کل صدور گذرنامه فراجا، از متقاضیان دریافت گذرنامه زیارت خواست که از مراجع مستقیم به دفاتر صدور گذرنامه خودداری کنند و درخواست خود در این زمینه را در سامانه‌ها «سخا» یا «پلیس من» ثبت کنند.

محمد حیدری سیرت در مصاحبه با رادیو اربعین با بیان اینکه کسانی که گذرنامه آنها بالای ۶ ماه اعتبار داشته باشد، می‌توانند به عراق تردد کنند و احتیاجی به دریافت گذرنامه جدید ندارند، خاطرنشان کرد: اتباع خارجی نیز که به صورت قانونی در ایران حضور دارند از طریق دفاتر کفالت می‌توانند اقدام به دریافت برگه عبور کنند.

این مقام مسئول در فراجا با بیان اینکه مشمولان غیر غایب نیز می‌توانند از طریق سامانه سخا مجوز عبور دریافت کنند، تاکید کرد: مشمولان غایب امکان دریافت گذرنامه ندارند.

وی با بیان اینکه ما در دفاتر صدور گذرنامه طی ۷۲ ساعت گذرنامه‌های ثبت شده را صادر می‌کنیم و به پست ارائه می‌دهیم، اظهار کرد: بنابراین از متقاضیان درخواست می‌کنیم که مراجعه حضوری به دفاتر گذرنامه نداشته باشند.

حیدری همچنین با بیان اینکه تاکنون نهصد هزار نفر از طریق سامانه‌های اعلام شده اقدام به ثبت درخواست برای دریافت گذرنامه کرده‌اند و سامانه‌های موجود در این زمینه دچار مشکل نیست، خاطرنشان کرد: حتماً ثبت نام کنندگان در این سامانه‌ها برای دریافت به موقع گذرنامه، مشخصات فردی خود و همچنین آدرس پستی شأن را به صورت دقیق و کامل در این سامانه‌ها ثبت کنند.

وی همچنین تاکید کرد: گذرنامه زیارتی ۵ سال اعتبار دارد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

پزشکیان: مصمم به اعطای اختیارات بیشتر به استانداران هستیم

زمان پرداخت عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی فعلا مشخص نیست

قاتل خاموشی که با کاهش وزن مهار می شود

ادامه روند صعودی قیمت سکه و طلا در بازار

بیش از 300  نقطه کرمان امشب همزمان با نیمه‌شعبان نورافشانی می‌شود

کشاورزی استان باید به سمت اقتصادی شدن حرکت کند

درگیری نیروهای یگان تکاوری ابوذر با خودروی اشرار مسلح در ریگان

فعالیت سامانه بارشی در کرمان تا روز شنبه و هشدار سطح نارنجی هواشناسی

52 مددجوی زندان‌ها در استان کرمان مورد عفو رهبری قرار گرفتند

قتل یک جوان با دستگاه میخ کوب در یکی از خیابان‌های کرمان

پربازدید ها

قتل یک جوان با دستگاه میخ کوب در یکی از خیابان‌های کرمان

پیش‌بینی هواشناسی از وزش باد شدید و بارش باران در مناطق مختلف کرمان

پیش‌بینی هواشناسی از ناپایداری‌های جوی در کرمان

استعفای مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو کرمان در پی واژگونی اتوبوس دانش آموزان

مدیر مدرسه فرزانگان کرمان بازداشت شد / پلمب یک مرکز معاینه فنی

فعالیت سامانه بارشی در کرمان تا روز شنبه و هشدار سطح نارنجی هواشناسی

وزارت آموزش و پرورش: امروز آموزش مجازی هم تعطیل است

صدور حکم محکومیت عامل انتشار فیلم آزار و اذیت یک جوان در قلعه گنج

خواص شگفت انگیز پونه برای درمان عفونت و سلامت بدن

درگیری نیروهای یگان تکاوری ابوذر با خودروی اشرار مسلح در ریگان

پر بحث

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

پیش‌بینی وقوع ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف کرمان   (۲ نظر)

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان   (۱ نظر)

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

آسمان برخی مناطق کرمان بارانی است   (۱ نظر)

استاندار کرمان: تا وقتی امکان رویت قطعه زمین در محل ساخت نباشد، مردم که نمی‌توانند اقدام به ساختمان‌سازی کنند   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

نتایج رسمی انتخابات در برخی حوزه های استان کرمان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)