کد خبر: ۵۳۶۸۵
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷
ارسال به دوستان
ذخیره
رئیس پلیس آگاهی استان کرمان گفت: اعضای سه نفره یک باند که از ۶ منزل در کرمان و رفسنجان سرقت کرده بودند، دستگیر شدند.

رئیس پلیس آگاهی استان کرمان گفت: اعضای سه نفره یک باند که از ۶ منزل در کرمان و رفسنجان سرقت کرده بودند، دستگیر شدند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ حمیدرضا میرحبیبی اظهار کرد: در پی گزارش چند فقره سرقت منازل در کرمان و رفسنجان، بلافاصله موضوع در دستور کار کارآگاهان مبارزه با سرقت پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی با اشاره به بازدید پلیس از محل‌های سرقت افزود: هیچ مشخصاتی از سارقان و سرنخی وجود نداشت و از جایی سرقت کرده بودند که دوربین نباشد.

میرحبیبی بیان کرد: با تشکیل کارگروه، پرونده‌ها و شیوه سرقت و اقدامات بررسی شد و همکاران به این نتیجه رسیدند که سارقان افراد سابقه‌دار هستند.

رئیس پلیس آگاهی استان کرمان گفت: طبق برسی‌های صورت گرفته، باند سرقت و خودروی آنها شناسایی و با ردیابی متوجه شدیم سارقان بعد از اتمام سرقت‌ها به سمت یکی از استان‌های غربی رفته‌اند.

وی ادامه داد: با هماهنگی فرماندهی استان کرمان، این خودرو قبل از ورود به استان مقصد و در یک عملیات تعقیب و گریز مورد تیراندازی قرار گرفته و سارقان قبل از فرار دستگیر شدند.

میرحبیبی گفت: مقداری طلاجات از این باند سرقت، کشف شده و اکنون سارقان در اختیار ما هستند و به سرقت‌های انجام شده در کرمان اعتراف کردند.

وی با اشاره به بازسازی صحنه‌های جرم توسط این باند سرقت غیربومی، گفت: این افراد تاکنون به سرقت دو منزل در رفسنجان و چهار مورد در کرمان اعتراف کرده‌اند و باید خسارت مالباختگان به هر میزانی که اعلام شده را بپردازند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار

روند عفونت‌های تنفسی در کشور نزولی است/ احتمال پیک خفیف در اوایل بهار

قیمت طلا، سکه و ارز دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

پیش‌بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان

امروز آخرین مهلت بهره‌مندی از بخشودگی جرایم مالیاتی

جریمه 14 میلیاردی برای قاچاقچیان روغن خوراکی در سیرجان

مدیرکل بهزیستی کرمان: باید از گسترش آسیب‌های نوپدید در سطح جامعه پیشگیری شود

راه و شهرسازی کرمان: ستاد اجرایی فرمان امام باید با پیمانکار تسویه کند و از پروژه خارج شود

مسئول دبیرخانه تالاب‌های کرمان: احیای تالاب جازموریان نیازمند اقدامات فوری است

پرونده واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی خارج از نوبت و به صورت ویژه بررسی می‌شود

تصادف دو موتورسیکلت در فهرج 4 کشته بر جای گذاشت

پربازدید ها

ورود سامانه بارشی جدید به کرمان از روز یکشنبه

خبر خوش آموزش و پرورش درباره حذف امتحانات نهایی پایه دهم

پنج کشته و سه مصدوم در برخورد دو خودرو در جاده راین-جیرفت

سه کشته و ۲ مصدوم در واژگونی پژو 405

کشف 7 دستگاه ماينر قاچاق در رفسنجان

بارش باران و وزش باد پدیده‌های غالب جوی در کرمان

دستگیری یک گروه شکارچی متخلف پرندگان در سیرجان

ورود بیش از 71 هزار پرونده به دادگاه‌های صلح در استان کرمان

خواص شگفت انگیز رزماری که تا به حال نمی‌دانستید

آزادسازي ۴۲۵  متر مربع از اراضي ملي در کرمان

پر بحث

پیش بینی وضعیت آب و هوای کرمان   (۲ نظر)

پیش‌بینی وقوع ناپایداری‌های جوی در نقاط مختلف کرمان   (۲ نظر)

آخرین پیش بینی هواشناسی از وضعیت هوا در کرمان   (۱ نظر)

استاندار آینده کرمان کیست؟   (۱ نظر)

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود   (۱ نظر)

استاندار کرمان: تا وقتی امکان رویت قطعه زمین در محل ساخت نباشد، مردم که نمی‌توانند اقدام به ساختمان‌سازی کنند   (۱ نظر)

پیش بینی هواشناسی کرمان از وضعیت جوی استان   (۱ نظر)

نتایج رسمی انتخابات در برخی حوزه های استان کرمان   (۱ نظر)

محمدعلی کریمی رئیس ستاد پزشکیان در استان کرمان شد / نژادحیدری قائم مقام   (۱ نظر)

کلاهبرداری در سایت دیوار با ارائه رسیدساز جعلی   (۱ نظر)