بخشدار ساردوئیه گفت: ساردوئیه دارای سه دهستان بزرگ و کوهستانی است و این مناطق هیچگونه زیرساختی در بخشهای راه، مخابرات، آب آشامیدنی، برق و بهداشت و درمان ندارند.
به گزارش فارس، عباسعلی مسلمی با اشاره به اینکه ساردوئیه دارای ۴۸۵ پارچه روستا و آبادی است، عنوان کرد: طی ۳ سال دولت شهید رئیسی تلاشهای فراوانی برای توسعه منطقه انجام گرفته و در بحث آبرسانی قرارگاه خاتمالانبیا(ص) ۱۲۳ روستا را جهت انجام پروژههای آب آشامیدنی کلید زده و پیشرفتهای خوبی حاصل شده اما به دلیل عدم پرداخت مطالبات از طرف وزارت نیرو، کار متوقف شده است.
وی اظهارداشت: وضعیت آنتندهی تلفن همراه و اینترنت در این منطقه بهتر از آب آشامیدنی نیست و حدود ۷۰ درصد منطقه فاقد پوشش اینترنت و حدود ۵۰ درصد آن فاقد آنتندهی تلفن همراه است و این آمارها اصلاً برای این منطقه مناسب نیست.
مسلمی گفت: بیش از ۱۷۰۰ کیلومتر از راههای روستایی در بخش ساردوئیه فاقد زیرساخت مناسب هستند و در واقع ساردوئیه جلودار راههای نامناسب در استان است.
بخشدار ساردوئیه یکی از پتانسیلها و ظرفیتهای خدادادی و مهم ساردوئیه را معادن آن ذکر کرد و افزود: به دلیل نبودن راه مناسب و برق، بهرهبرداری از معادن با چالش جدی روبروست و با وجود تصویب پست فوق توزیع برق برای منطقه هنوز هیچ اقدامی از طرف وزارت نیرو جهت تأمین برق ساردوئیه صورت نگرفته است.
مسلمی گفت: ساردوئیه برای شهرستان شدن ظرفیتهای لازم را بیشتر از ۷ شهرستان استان کرمان از جمله جمعیت و وسعت داراست و یکی از مهمترین عوامل توسعهای برای بخش ساردوئیه تبدیلشدن آن به شهرستان است و تا این مهم رقم نخورد ردیفهای بودجهای که در قالب بخش به آن تزریق میشود جوابگوی توسعه زیرساختهای راه و مسکن و مخابرات و برق و بهداشت و درمان و توسعه معادن آن را نخواهد داد.
وی اظهار داشت: ساردوئیه به لحاظ داشتن ظرفیتها و پتانسیلهای معدنی، کشاورزی و منابع طبیعی و موقعیت عالی گردشگری در ۸۵ سال پیش به همراه یزد به بخش تبدیل شده است.
بخشدار ساردوئیه با اشاره به اینکه این بخش بیش از ۳۲۰۰ کیلومترمربع وسعت دارد و این مقدار بیش از یکسوم مساحت شهرستان جیرفت است، گفت: متأسفانه زیرساختهای توسعهای در بخش ساردوئیه ایجاد نشده است.