هک شدن خودرو جیپ، زنگ خطری برای تمام خودروسازان بود و در نمایشگاه فرانکفورت با احتیاط از خودروهای خود رونمایی می کردند.
خودروهای وصل شده به اینترنت (هوشمند) تکنولوژي اپلیکیشن ها، وایرلس، وضعیت ترافیک، وضعیت موتور و سرعت و تصادفات را مشخص می کند. این تکنولوژی امسال در نمایشگاه خودرو پر سر و صدا بوده است، اما این تکنولوژی نیز خطرات خاص خود را به همراه دارد؛ مانند هک شدن.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، خودروسازان در نمایشگاه فرانکفورت در روز شنبه، برای رونمایی از خودرو های اینترنتی و معرفی کردن خودروهای خود به دنیا بسیار مشتاق بودند.
اما اخیرا هکرها توانستند خودرو جیپ چروکی در حال رانندگی را ثابت نگه دارند و این خطر بزگی را به همراه دارد. بنابراین تولیدکنندگان باید راهی را برای امن بودن خودروها پیدا کنند.
در این خصوص، یکی از خودروسازان و صاحب خودرو جیپ که در نمایشگاه خودرو IAA حضور داشت، با دقت بیشتری به مدل های دیگر خودروهای اینترنتی نگاه می کرد. وی گفت: «سیستم خودرو من با سیستم خودرو هک شده یکی بوده است، ولی شاید خودرو من آنقدر مهم نبوده که آن را هک کنند.»
در حال حاضر جیپ ۱.۴ میلیون خودرو خود را به دلیل خطر هک شدن مرجوع کرده و این زنگ خطری برای همه خودرو سازان بود.
مدیر قسمت اینترنتی پژو سیترون می گوید: «با این اتفاق حواسمان بیشتر جمع شده است.»
وولکس واگن آلمانی نیز وعده داده است که «تا سال ۲۰۲۰ تمام خودروهای خود را هوشمند کند.»
در سال های گذشته همواره موبایل ها و کامپیوترها مورد هک شدن قرار می گرفتند، اما در حال حاضر خودروها هدف خوبی برای هکرها شده اند.
قرار است در سال ۲۰۲۰ حدود ۱۵۰ میلیون خودرو هوشمند در خیابان ها حرکت کنند. بنابراین زمانی که خودرو دارای اطلاعات حساس باشد، احتمال هک شدن آن زیاد می شود و بزهکاران سرعت خود را با تکنولوژي های جدید هماهنگ می کنند.
نیکیشین می گوید: «همه خودروها برای هک شدن راحت نیستند و هنگامی که تعداد خودرو زیاد شود، این کار سخت تر می شود.» ولی هنگامی که اطلاعات بانکی خود یا اطلاعات ببشتری را در اختیار خودرو خود قرار دهید، احتمال هک شدن بیشتر می شود.
در حال حاضر تسلا، یکی از شرکت های خودروساز آمریکا، با خود هکرها همکاری کرده و برای کاهش درصد هک شدن تلاش می کند.