مجمع جهانی اقتصاد با اعلام اینکه مصرف گوشت قرمز با سرانه تولید ناخالص ملی کشورها ارتباط مستقیمی دارد فهرست کشورهای پرمصرف را اعلام کرد.
به گزارش جماران، در این گزارش اضافه شده است در برخی کشورها مردم احتمالا محدودیتهای مذهبی و فرهنگی برای مصرف گوشت داشته باشند، اما به استثنای آن مصرف گوشت در کشورها با اقتصاد آن مرتبط است. در انگلستان این عقیده وجود دارد که مردمانی گوشت بیشتر مصرف میکنند که پول بیشتری دارند و مشخصا درآمد آنها بیشتر است. به عنوان مثال در لوکزامبورگ که سرانه تولید ناخالص ملی حدود ٧٠ هزار دلار است، هر نفر حدود ١٠٠ کیلوگرم گوشت مصرف میکنند. در چین که سرانه تولید ناخالص ملی ١١هزار دلار است، مردم این کشور مصرف سالانه ٥٥کیلوگرم گوشت دارند. گزارش مجمع جهانی اقتصاد اضافه میکند که علاوه بر تولید ناخالص ملی رشد سریع درآمد خانوارها در اقتصادهای نوظهور نیز میتواند به تغییر رژیم غذایی آنها کمک کرده و آنها را به سمت مصرف محصولات پروتیینی که قیمت بالایی دارند، سوق دهند.
با افزایش درآمد مردم گرایش بیشتری به خوردن گوشت، محصولات لبنی و غذاهای دریایی پیدا میکنند. براساس این گزارش مردم هنگکنگ با مصرف نزدیک به ١٦٠ کیلوگرم گوشت در سال پرمصرفترین مردم جهان از این نوع غذا هستند. بعد از آن نیوزیلند با مصرف حدود ١٣٥ کیلوگرم در جایگاه دوم، استرالیا با مصرف حدود ١٣٠ کیلوگرم در جایگاه سوم و امریکا با مصرف ١٢٠ کیلوگرم در جایگاه چهارم قرار دارد. بعد از آن کشورهای لوکزامبورگ، برزیل، انگلستان، دانمارک، سوییس، نروژ، چین، ژاپن، اندونزی و هند قرار گرفتهاند. بررسیها نشان میدهد سرانه مصرف گوشت قرمز در ایران حدود ١٢ کیلوگرم است.